اگر فاصله دهکده تا سالن مسابقه زیاد نباشد قول چند مدال المپیک می دهم!
به گزارش نم نمک ، مراسم تجلیل از تیراندازان مدال آور مسابقات آسیایی و جهانی سال 1402 امروز دوشنبه ، 9 بهمن در سالن فدراسیون تیراندازی برگزار شد. در این مراسم کیومرث هاشمی وزیر ورزش ، محمود گودرزی وزیر اسبق و شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیروکمان ، حضور داشتند.
مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی در این مراسم گفت : ما با همه بدهی های موجود ، متوقف نشدیم. بعد از رکود 10 ماهه ، تیم ملی به برزیل رفت و صاحب چند مدال شد. در سال 1402 هم چندین مدال توسط ورزشکاران کسب شد. ورزشکاران با همه کمبودها به این مقام ها رسیدند. هزینه های کلانی برای تجهیزات آزادی انجام دادیم.
رئیس فدراسیون افزود : زمانی که آمدیم اهداف پروازی تعطیل بود. 7 مدال در این دوره بدست آمد. بیرانوند برای اولین بار مدال طلای اهداف پروازی آسیا را گرفت و سهمیه المپیک گرفت. در برنامه اعزام به 8 کشور داریم. تفنگ و تپانچه به 6 کشور و اهداف پروازی دو مسابقه خواهند داشت. مسابقه برزیل اولین مسابقه است. یک میلیون یورو هزینه این چند مسابقه خواهد بود. نمی شود این پتانسیل ها را رها کرد. باید آنها دائم در مسابقه باشند. اگر کمپ تیراندازان (دهکده ورزشکاران) در المپیک با محل مسابقه نزدیک باشد می توانیم قول چند مدال المپیک را بدهیم اما اگر مثل بازی های آسیایی هانگژو فاصله زیاد و 3 ساعت و نیم باشد نمی توان قول مدال داد.
او گفت : ما با مشکلات مالی شدیدی مواجه شدیم. حساب های فدراسیون بسته شده است. باید افرادی که قبلا در این فدراسیون بوده اند کمک کنند. از ورزشکاران می خواهم که تو و من را کنار بگذارند. ما این همه هزینه می کنیم که پرچم کشور بالا برود. ما طبق رکورد نفرات را به مسابقات می فرستیم. حواشی و گوشی ها را کنار بگذارید و تلاش کنید.
به گزارش نم نمک ، کیومرث هاشمی وزیر ورزش در مراسم تجلیل از تیراندازان گفت : این رشته پایه و پرمدال است. در این رشته در بخش زنان ظرفیت خوبی داریم که شاید در همه رشته ها اینطور نباشد. از زمان حضور قربانی 36 مدال رنگارنگ کسب شده است. این رشته تاکنون 4 سهمیه المپیک گرفته است. بیرانوند برای اولین بار توانسته سهمیه اهداف پروازی بگیرد. مجموعه فعالیت ها و زحماتی که مربیان می کشند حاصل تلاش از گذشته تاکنون است. چرخه مدیریتی همیشه وجود داشته است. مدیریت در فدراسیون ها مثل دوی امدادی است.
وی گفت : در بحث اهمیت ورزش همین بس که مقام معظم رهبری با توصیه و حمایت همیشگی در دیدار با ورزشکاران گفتند که ورزش از اهمیت زیادی برای کشور برخوردار است و همچنین مقام معظم رهبری جوایزی را برای ورزشکاران و قهرمانان در نظر گرفتند که در روزهای گذشته به آنها اهدا شد.
وزیر ورزش گفت : چند موضوع به عنوان معضل و مشکل وجود داشت که برخی از آنها را دسته بندی و به رئیس جمهور ارائه کردیم. یکی از آنها پروژه های نیمه تمام بود. همیشه این یکی از معضلات مدیران است. 3428 پروژه نیمه تمام در کل کشور وجود دارد. ما پروژه جدیدی را در دستور کار قرار نمی دهیم. می خواهیم پروژه های نیمه تمام را در این مدت تکمیل کنیم.
وی افزود : دومین موضوع اینکه 70 درصد انرژی مدیران صرف پروژه های نیمه تمام می شود. جمع بندی این شد که مدیران دیگر دنبال این پروژه ها نباشند. می خواهیم اتمام و اجرای این پروژه های ناتمام را از استان ها بگیریم تا آنها به اصل ورزش و جوانان بپردازند.
هاشمی گفت : موضوع بعدی که خیلی هم مهم است بحث عدالت ورزشی است. هر کس عدالت را بر اساس خود معنا می کرد اما باید براساس آمایش سرزمینی عدالت برقرار شود. به تناسب ظرفیت و پتانسیلی که هر استان دارد باید پروژه انجام شود. بارها شاهد بودیم که در استانی یک زمین فوتبال احداث شده که اصلا پتانسیلش در آن استان وجود ندارد. طرح آمایش سرزمینی از پروژه های ماست و می خواهیم از آن رونمایی کنیم و باقیات و صالحات خواهد بود. دست سیاسیون هم برداشته خواهد شد. به زودی این طرح را رونمایی می کنیم.
وی افزود : در کنار طرح آمایش سرزمینی حوزه تربیت بدنی را باید گسترش داد. دستگاه های مختلف در تربیت بدنی فعال هستند. از بدو تولد باید برنامه ورزشی برای کودک درنظر گرفته شود. تا 18 سالگی در مدارس هستند. بعد دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول به حوزه قهرمانی وصل می شوند و دسته دوم باید برای سلامت جسمانی فعالیت کنند. برای هر دستگاهی سیاست را ابلاغ می کنیم و آنها باید تمکین کنند و کارها را جلو ببرند. اگر این موضوعات مهم در مدتی که حضور داریم انجام شود اثرگذار خواهد بود. مشکلاتی که سد راه است را به تنهایی نمی توانیم برداریم. اعتقاد دارم که ذات ورزش حاشیه دارد و اگر من مسئول هم دامن بزنم دیگر قابل کنترل نخواهد بود. باید حواشی را کم کنیم و به اصل ورزش بپردازیم. استعدادهای خوبی در همین یک رشته داریم که امیدوارم در رویدادهای پیش رو افتخار کسب کنند. در عرصه ورزش شاهد به اهتزاز آوردن پرچم کشور هستیم. این ظرفیت خوبی است که در ورزش وجود دارد و امیدوارم از این ظرفیت بهره مند شویم.
او در پایان گفت : امیدواریم این رشته در المپیک پاریس مثل گذشته با تمرکز موفق باشد و شاهد اهتزاز پرچم کشور باشیم. کمک می کنیم که این رشته پرمدال که نیاز به تجهیزات زیادی دارد حمایت شود.
در پایان این مراسم از مدال آوران این رشته در سال 1402 تجلیل شد. مرضیه پرورش نیا ، فاطمه امینی ، شرمینه چهل امیرانی ، هانیه رستمیان ، جواد فروغی ، محمد بیرانوند ، امیر جوهری خو ، سجاد پورحسینی ، فاطمه کرم زاده ، یلدا سلیمانی ، گلنوس سبقت اللهی ، بابک یکانه ، پوریا نوروزیان ، امیرمحمد نکونام ، محمدحسین پرورش نیا و مینا قربانی ورزشکارانی بودند که از آنها تجلیل شد. همچنین از مربیان تیم های ملی تقدیر شد.
بیوگرافی مرتضی قربانی
مرتضی قربانی در سال 1336 در شهرستان برخوار ، اصفهان زاده شد. او در سال 1358 با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، به این نهاد پیوست و از اولین نیروهای سپاه پاسداران بود
همسر مرتضی قربانی ، شهناز اشکیان ، از نیروهای داوطلبی بوده که در مناطق جنگی برای کمک به نیروهای ایرانی حضور داشته است و نسبت فامیلی نیز با او دارد. همسر قربانی گفته است : «بعد از عملیات بیت المقدس ، برای دیدار خانواده به اصفهان آمدم. همان زمان بود که آقا مرتضی به خواستگاری آمد. در آن زمان فرمانده لشکر 25 کربلا بود.» این زوج در ابتدای زندگی شان شهرک بهشتی اهواز مستقر شدند. همسرش می گوید که هر سه تا چهار ماه یک بار از شهری به شهر دیگر منتقل می شدند. به طوریکه فرزند اول شان در اهواز و فرزند دوم شان در ایلام به دنیا آمده است.