رقابت های جام جهانی اسنوکر تیمی در عمان در حال برگزاری است و تیم ایران در مرحله گروهی با شکست برابر حریفان خود از صعود به مرحله بعد بازماند.
حذف تیم اسنوکر ایران از جام جهانی عمان
به گزارش نم نمک ، رقابت های جام جهانی اسنوکر تیمی به میزبانی عمان در حال برگزاری است و تیم ایران با ترکیب امیر سرخوش ، علی قره گوزلو و سیاوش مزینی در مرحله گروهی به مصاف تیم های استرالیا ، عراق و مصر رفتند که در پایان این رقابت ها ، تیم ایران با نتیجه 3 بر 2 از استرالیا شکست خورد ، در برابر عراق با نتیجه 3 بر 1 دیدار را واگذار کردند و مقابل مصر با نتیجه 3 بر صفر به برتری رسیدند.![]()
به این ترتیب تیم اسنوکر ایران در مرحله گروهی رقابت های جام جهانی عمان از دور رقابت ها حذف شد و از راهیابی به مرحله بعد بازماند.
مرحله نهایی این رقابت ها فردا یک شنبه 2 آذر برگزار می شود.


![چهره های متولد و درگذشته 18 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/bfddd4a4563fdb7d72781f82cba549dc_XL.jpg)



![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)





