آیا کمبود ویتامین ث باعث سردرد می شود؟
کمبود ویتامین ث یکی از دلایل بروز سردرد است. ویتامین ث برای تقویت خون در مویرگ ها و بهبود جریان خون در مغز و همچنین سنتز نوراپی نفرین و سروتونین (دو انتقال دهنده عصبی) ضروری است. مرکبات ، کلم بروکلی ، سبزیجات تیره رنگ ، فلفل در رنگ های مختلف ، منابع خوبی از ویتامین c هستند.
مصرف ویتامین ها برای مهار سردردهای مزمن
با مصرف روزانه چند نوع ویتامین یا برخی غذاهای خاص حاوی این ویتامین ها می توان از بروز این سردردها پیشگیری کرده و یا آنها را تسکین داد.
ویتامین ب 12
برای تولید سلول های قرمز خون و سوخت و ساز چربی ها و کربوهیدرات ها ضروری است. کمبود این ویتامین تمام بافت ها را از اکسیژن محروم می سازد و در نتیجه منجر به بدتر شدن و مزمن شدن سردرد می شود. گوشت گاو ، مرغ و ماهی منابع خوبی از ویتامین ب 12 هستند.
ویتامین آ
ویتامین آ محلول در چربی است و برای رفع سردردهای مزمن یک راه تسکین طبیعی است. ویتامین آ در منابع حیوانی از قبیل شیر ، زرده تخم مرغ ، اسفناج ، کلم ، هویج ، و گوجه فرنگی یافت می شود.
ویتامین ب 6
کمبود این ویتامین نیز توانایی بدن را برای ذخیره و جذب ویتامین ب 12 که نقش مهمی در کاهش سردرد دارد ، کاهش می دهد. مصرف الکل و استفاده از قرص های پیشگیری از بارداری خطر ابتلا به کمبود ویتامین ب 6 را افزایش می دهد. مرغ ، ماهی و تخم مرغ منابع اصلی ویتامین ب 6 هستند.
منیزیم
مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم ، باعث جلوگیری از ابتلا به سردردمی شود مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم ، باعث تسریع در روند گردش خون به ویژه خون رسانی به سلول های مغز می شود. انواع غلات و حبوبات ، سبزی های پهن برگ مانند اسفناج ، خانواده کلم ها به ویژه کلم بروکلی ، سیب زمینی آب پز و انواع آجیل های خام نیز سرشار از منیزیم هستند.