ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، در ادامه بیوگرافی کامل وحید مظلومین و وحید مظلومین و همسرش و عکسهای وحید مظلومین و هائیده مهرافزا همسر وحید مظلومین و سحر مظلومین دختر وحید مظلومین و فرزندانش را در نم نمک ببینید.

زندگینامه وحید مظلومین و همسرش(Vahid Mazloumin)

  • متولد 6 فروردین 1341 تهران
  • درگذشت : 23 آبان 1397 تهران
  • محل سکونت : تهران
  • دیگر نام‌ها : سلطان سکه و آقا وحید
  • شغل : دلال سکه، طلا و ارز
  • مجازات : جزایی اعدام
  • همسر : هائیده مهرافزا
  • فرزندان : سحر مظلومین

بیوگرافی کامل وحید مظلومین

وحید مظلومین متولد 6 فروردین 1341 معروف به سلطان سکه یک بازاری اهل ایران بود که بیش از سه دهه در بازار تهران به دادوستد ارز و سکه و طلا مشغول بود.بیوگرافی وحید مظلومین(سلطان سکه) و همسرش + فرزندانبیوگرافی وحید مظلومین(سلطان سکه) و همسرش + فرزندان

وحید مظلومین - Vahid Mazloumin

وحید مظلومین - Vahid Mazloumin

دستگیری با 2 تن سکه!

پس از ناآرامی های به وجود آمده در بازار طلا و سکه در اوایل سال 97، وی در حالی دستگیر شد که معادل دو تُن سکه را از طریق دلال های زیرمجموعه خود از سطح بازار خریداری و جمع آوری کرده بود. مقام های قضایی ایران معتقدند وی و شرکایش با جمع آوری گسترده سکه از بازار و کاهش دادن عرضه ، به گرانی قیمت سکه دامن زده اند. گردش مالی مظلومین و شرکایش به 14 هزار میلیارد تومان می رسیده است.

وحید مظلومین

وحید مظلومین مشهور به سلطان سکه

اتهام افساد فی الارض

وی به اتهام «فساد فی الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی» از دادگاه حکم اعدام گرفت و این پرونده در مرحله تجدید نظرخواهی در دیوان عالی کشور ایران نیز تأیید و قطعی شد.

پیش از این او در سال 91 نیز به جرم اخلال در بازار دستگیرشده بود که با پادرمیانی محمود بهمنی رئیس وقت بانک مرکزی در دولت محمود احمدی نژاد آزاد شده بود.

وضعیت ازدواج و همسر وحید مظلومین

وحید مظلومین سالها پیش با خانم هائیده مهرافزا ازدواج کرده بود و یک دختر به نام سحر مظلومین دارد.

از همسر و فرزندان وحید مظلومین اطلاعات دقیق تری در دست نیست.

همسر وحید مظلومین و خانواده اش

همسر وحید مظلومین و خانواده

وحید مظلومین محبوب مرموز

در خیابان ونک پاساژ کوچکی وجود دارد که کاسبانش مظلومین را به شکل دیگری می شناسند. او اینجا آن قدر محبوب است که هر سؤالی درباره او ، با تأسفی آشکار در چهره پاسخ دهندگان همراه است و بسیاری از مغازه داران این راسته ، هنوز هم هنگام صحبت درباره او پیشوند «آقا» را به نام او اضافه می کنند.

دادگاه وحید مظلومین

زندگینامه وحید مظلومین سلطان سکه

دفتر مظلومین در این خیابان ، جایی بود که او دستورات سلطنتی اش در بازار طلا و سکه سال های اخیر را از آن صادر می کرد؛ جایی که به گفته برخی از بازاریان ، تصمیمات کلان درباره بازار سکه در آن اتخاذ می شد و آن طور که یکی از بازاریان می گوید «گوش بازار در قدرت» بود.

وقتی از یکی از مغازه داران درباره مظلومین می پرسم ، سریعا با خطاب قراردادن او با عنوان «آقا وحید» تلاش می کند به من یادآوری کند که حد خودم را بدانم و در ادامه گفت وگو از بی احترامی به او ، حتی اگر در حد ذکر نامش بدون احترام باشد خودداری کنم. او درباره مظلومین می گوید : «آقاوحید مَرد بود. باعزت و احترام. گره گشا و مسلمون. ما جز خوبی ازش ندیدیم». این روایت مشترک بسیاری از مغازه داران این خیابان از مردی است که امروز متهم به اخلال در نظام اقتصادی کشور در سطح افساد فی الارض است. یکی از مغازه داران درباره او می گوید : «دستش به خیر بود. جهیزیه می داد ، قسط می داد ، قرض می داد ، هیچ کس دست خالی از پیشش برنمی گشت. اگر می فهمید که کاسبی یا از کاروبارت شناخت داشت ، کمک هایی بهت می کرد که پدر در حق پسرش نمی کند. در حق خیلی از این کسبه موقع سختی ها پدری کرده. می توانید بروید بپرسید».

از او می پرسم که آیا می داند اتهام مظلومین چیست؟ پاسخش شبیه به پاسخ بسیاری از کسبه است. می گوید : «تهمته. می خوان بسوزوننش. خودت که مثلا خبرنگار هستی باید بهتر بشناسی اینهارو».

یک کاسب دیگر در پاسخ به همین سؤال می گوید : «آقا نابغه بود. نانِ نبوغش را می خورد. تازه به دوران رسیده که نبود. 40 سال کاسب بود. چند سال قبل هم آمدند و او را بردند. چندوقت خبری از او نبود. بعد هم برگشت سر کارش. ان شاءالله این بار هم همین طوری باشد. اصلا این وصله ها به آقا نمی چسبد».

وحید مظلومین

بیوگرافی وحید مظلومین سلطان سکه

لقب ملاعمر برای وحید مظلومین در بازار

در سبزه میدان روایت ها از مظلومین متفاوت تر است. برخی او را نمی شناسند و آنها هم که می شناسند به دو دسته کلی تقسیم می شوند؛ آنها که از او برائت می جویند و او را اخلالگر می دانند و آنها که از او به نیکی یاد می کنند و همان روایت ونک نشینان را از خوبی های او تکرار می کنند. آنها که او را اخلالگر می دانند اغلب به روحیه سلطه گرش در بازار اشاره می کنند.

یکی از آنها می گوید : «قبلا که اینجا بود ، نفس بازار دستش بود. بعد از دستگیری آخرش کلا رفت سمت طلا. پسرش کارهایی می کرد؛ اما خودش فاصله گرفته بود. کلا سعی همه این بود که جلوی راهش نباشند؛ چون له می کرد و رد می شد».

اعدام

او در سحرگاه بیست و سوم آبان 97 در تهران همراه با محمداسماعیل قاسمی اعدام شدند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن