ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، آموزش کار با دستورات شرطی در پی اچ پی و دستورات php و عملگر شرطی در php و خلاصه نویسی if در php و شرط تک خطی در جاوا اسکریپت و ساختار های تکرار php را نام ببرید و دستورات شرطی در پایتون و If در php و حلقه while در php در نم نمک.

آموزش کار با دستورات شرطی در پی اچ پی(PHP)

 بسیاری از اوقات هنگام نوشتن کدها در PHP  می خواهید عملیات مختلفی در شرایط مختلف صورت پذیرد. در این زمان است که از عبارت شرطی در کد نویسی ها استفاده می کنیم.عبارت شرطی(condition) در PHP به چند دسته تقسیم بندی می شوند.

عبارت if ، یک سری از کدها اجرا می شود اگر و تنها اگر آن شرط خاص درست باشد.آموزش کار با دستورات شرطی در پی اچ پی(PHP) + مثالآموزش کار با دستورات شرطی در پی اچ پی(PHP) + مثال

عبارت If…else ، یک سری از کدها اجرا می شود اگر آن شرط  درست  و شرط دیگر نادرست باشد.

عبارت  if…elseif…else ، انتخاب یکی از چند بلوک  کدها برای آنکه اجرا شود

عبارت switch  انتخاب یکی از بین بسیاری بلوک کدها برای آنکه اجرا شود.


عبارت شرطی If در PHP

همانطور که گفته شد عبارت شرطی If تنها زمانی که آن شرط خاص درست باشد کدها را اجرا می کند. برای نوشتن این دستور در PHP ابتدا if را نوشته و در مقابل آن شرط را داخل پرانتز ( ) قرار می دهیم و در آکولاد { ; } تنها زمانی که شرط درست است را بیان می کنیم.

<?php
if(condition)
  {
  code tobe executed ifcondition istrue;
  }
?>

در ادامه یک مثال را مشاهده کنید ، که خروجی آن “!Have a good day” است اما تنها زمانی شرط قابل قبول می باشد که ساعت قبل از 20 را نشان دهد.

<?php
$t=date("H");
if($t<"20")
   {
   echo"Have a good day!";
   }
?>

عبارت if…esle در PHP

همان طور که قبلا انواع عبارات شرطی در PHP را تعریف کردیم ، در عبارت if…else یک سری از کدها اجرا می شوند اگر آن شرط  درست  و شرط دیگر نادرست باشد.

به نحوه نوشتن آن در پی اچ پی توجه کنید.

<?php
if(condition)
{
  code tobe executed ifcondition istrue;
}
else
{
  code tobe executed ifcondition isfalse;
}
?>

در این قاعده ابتدا شرط و در ادامه زمانی را که شرط درست باشد چه کدهایی انجام شود و اگر نادرست بود کدهای دیگری اجرا شود را بیان می کنیم. با یک مثال بیشتر با این قواعد آشنا شوید.

<?php
$t=date("H");
if($t<"20")
   {
   echo"Have a good day!";
   }
else
   {
   echo"Have a good night!";
   }
?>

خروجی این دستور زمانی که ساعت کمتر از 20 باشد !Have a good day را چاپ می کند و اگر ساعت بیشتر از 20 را نشان بدهد Have good night را نمایش می دهد. پس در این جا بسته به ساعت دو جواب متفاوت می توانیم داشته باشیم.


عبارت if…elseif…else در PHP

همان طور که قبلا اشاره کردیم عبارت  if…elseif…else ، یعنی انتخاب یکی از چند بلوک  کدها برای آنکه اجرا شود.همانند عبارات شرطی که قبلا توضیح دادیم ، این عبارت شرطی را توضیح می دهیم.

<?php
if(condition)
  {
  code tobe executed ifcondition istrue;
  }
elseif(condition)
  {
  code tobe executed ifcondition istrue;
}
else
  {
  code tobe executed ifcondition isfalse;
}
?>

در این عبارت شرطی دو شرط تعریف می شود. به هر کدام از شرط ها یک else تعلق می گیرد تا درصورتی که شرط نادرست بودن کدهای دیگری اجرا شود. در یک مثال این قواعد را ببینیم.

در مثال قبل شرط ساعت کمتر از 20 را داشتیم که اگر برقرار بود Have a good day چاپ می شد و اگر شرط برقرار نبود Have a good night چاپ می شد. اما در این مثال شرط ساعت کمتر از 10 را نیز داریم که در صورتی که بر قرار باشد Have a good morning چاپ می شود.

<?php
$t=date("H");
if($t<"10")
   {
   echo"Have a good morning!";
   }
elseif($t<"20")
   {
   echo"Have a good day!";
   }
else
   {
   echo"Have a good night!";
   }
?>

عبارت شرطی switch در PHP

وقتی صحبت از عبارت switch می شود یعنی انتخاب یکی از بین بسیاری بلوک کدها برای آنکه اجرا شود. نحوه نوشتن این شرط با شرط ها دیگر کمی متفاوت است. برای نوشتن کدهایی خواناتر یا سرعت بیشتر عبارات شرطی بهتر است از قاعده switch در PHP استفاده کنیم. به نحوه نوشتن آن توجه کنید.

<?php
switch(n)
{
caselabel1 :
  code tobe executed ifn=label1;
  break;
caselabel2 :
  code tobe executed ifn=label2;
  break;
caselabel3 :
  code tobe executed ifn=label3;
  break;
...
default :
  code tobe executed ifnisdifferent from all labels;
}
?>

در نوشتن این عبارت همانند مثال های قبل ، پس از بیان شرط خود به صورت متغیر برای بیان موقعیت متغیرها شروع را با case و برای بستن موقعیت از break استفاده می کنیم. تمام موقعیت هایی که می خواهیم را می نویسیم هرگاه به هر کدام از آن ها رسید و شرط گفته شده برقرار بود آن را چاپ کرده و بقیه موقعیت ها را رها می کند و دستور به پایان می رسد. در حقیقت تنها یکی از این دستورها را که درست است را انتخاب می کند. و اگر هیچ یک از case ها درست نبود از کلمه default و بیان این که هیچ یک درست نیست می پردازیم. یک مثال مشاهده کنید.

<?php
$favcolor="red";
switch($favcolor)
{
case"red" :
   echo"Your favorite color is red!";
   break;
case"blue" :
   echo"Your favorite color is blue!";
   break;
case"green" :
   echo"Your favorite color is green!";
   break;
default :
   echo"Your favorite color is neither red، blue، or green!";
}
?>

همان طور که مشاهده می کنید تنها خروجی ما !Your favorite color is red است و بقیه موقعیت ها بدون بررسی شدن کنار گذاشته می شوند و به پایان دستور می رسد و چاپ می شود

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن