خسرو والی زاده گزارشگر رادیو کیست؟ + بیوگرافی

اخبار خسرو والی زاده

خسرو والی زاده ، گزارشگر و گوینده باسابقه تلویزیون و رادیو ، «مسعود اسکویی» را از بهترین های صداوسیما دانست و اظهار امیدواری کرد که سازمان صداوسیما قدر داشته هایش (قدیمی ها) را بیشتر بداند.

صداوسیما یکی از بهترین هایش را از دست داد

مسعود اسکویی گوینده و کارشناس مجری پیشکسوت رادیو که از چندی پیش در بیمارستان بستری بود ، صبح چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه درگذشت. خسرو والی زاده در گفت وگویی با ایسنا از همکاری و رفاقت 30 ساله اش با مسعود اسکویی گفته است.اخبار خسرو والی زادهاخبار خسرو والی زاده

این گزارشگر قدیمی سخنش را اینگونه آغاز کرد : بسیار متاسفم از این اتفاق. به خانواده ایشان ، همسر محترمشان و خواهرشان و همین طور همکاران قدیمی شان در تلویزیون و رادیو تسلیت عرض می کنم و امیدوارم آنها که هستند قدرشان بیش از این ها دانسته شود.

وی مسعود اسکویی را یکی از بهترین های تلویزیون و رادیو دانست و گفت : نه فقط رادیو که صداوسیما یکی از بهترین هایش را متاسفانه از دست داد. از هر نظر که بگویید آقای اسکویی صدای جاودانه ای داشت. هیچکس در ورزشی ها نبود که صدای ایشان را نشنیده باشد و لذت نبرده باشد. استاد اسکویی یک صدای مخملی بسیار زیبا همراه با شخصیتی قابل احترام داشتند و سازمان صداوسیما در این روزها یکی از بهترین هایش را از دست داد. امیدوارم صداوسیما قدر داشته هایش را که قدیمی ها هستند و از سرمایه های سازمان محسوب می شوند ، بداند.

والی زاده سپس به همکاری اش با مسعود اسکویی اشاره کرد و ادامه داد : من بیش از 30 سال افتخار همکاری با ایشان را داشتم و در کنارشان بودم. در شبکه های مختلف رادیویی مثل ورزش ، تهران ، جوان و ... با هم برنامه های مختلفی را اجرا کردیم و طی این سال ها خیلی چیزها از ایشان یاد گرفتم. ایشان همیشه یار و یاور ما بودند. همیشه خیلی به جوانان اهمیت می داد و سعی می کرد تجربیاتی که آموخته بود به جوانان منتقل کند.

او یادآور شد : خود من از ایشان خیلی چیزها آموختم و حتی تا روزهای اواخر عمرشان هم در کنارشان بودم و بسیار متاسفم. سه شنبه عصر (یک روز قبل از فوت مسعود اسکویی) شاید آخرین نفری که به ملاقاتش رفت من بودم و متاسفانه پس از آن خبر فوتش را شنیدم. آقای اسکویی بسیار آدم باشخصیت ، بااخلاق ، محترم و بی حاشیه ای بودند. ایشان سال های سال در تلویزیون و رادیو کار خبری ، گویندگی و گزارشگری انجام دادند و همیشه هم برای همه محترم بودند. خدا رحمتشان کند.

به گزارش نم نمک ، مسعود اسکویی ، گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش که چندی پیش به دلیل شکستگی ناحیه لگن و پا در بیمارستان بستری بود ، صبح 12 اردیبهشت در بیمارستان دار فانی را وداع گفت. 


بیوگرافی خسرو والی زاده

خسرو والی زاده ، متولد شهریور ماه 1337 در تهران ، دارای لیسانس خبرنگاری با گرایش ورزشی است.

 وی فعالیت حرفه ای خود در عرصه خبرنگاری را از اردیبهشت سال 1358 در خبرگزاری جمهوری اسلامی (پارس سابق) آغاز کرد. پدر ایشان (استاد پرویز والی زاده) که استاد خبر و سردبیر همین خبرگزاری بودند ، در بهمن ماه سال 1348 در راه انجام وظیفه در جاده هراز گرفتار بهمن شدند و به دیار باقی شتافتند؛ و خسرو والی زاده در سال 58 به واسطه عمه خود (خانم پروین والی زاده) که ایشان نیز در خبرگزاری ، در بخش اقتصادی شاغل بودند وارد این سازمان شد.

خسرو والی زاده متأهل و دارای دو فرزند (یک دختر و یک پسر) است.

نظرات
0 0
نظرات