جمشید سماواتیان نقاش

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، جمشید سماواتیان و فوت جمشید سماواتیان و بیماری جمشید سماواتیان و اخبار جمشید سماواتیان و حواشی جمشید سماواتیان و جمشید سماواتیان کیست و جمشید سماواتیان کجاست و چه خبر از جمشید سماواتیان و جمشید سماواتیان در بیمارستان و علت مرگ جمشید سماواتیان و درگذشت جمشید سماواتیان در نم نمک.

جمشید سماواتیان درگذشت

جمشید سماواتیان نقاش پیشکسوت نوگرا صبح 23 مهر ماه 1400 بر اثر عارضه قلبی در سن 83 سالگی در خانه خود درگذشت.جمشید سماواتیان نقاشجمشید سماواتیان نقاش

به گزارش نم نمک جمشید سماواتیان از چهره های نسل دوم نقاشان نوگرای ایران ، در دوره ای در دانشکده هنرهای زیبای تهران هنرآموزی می کرد که هم آموزه های علی محمد حیدریان ، از شاگردان برجسته کمال الملک ، در دانشکده نفوذ داشت و هم استادان نوگرایی چون محمود جوادی پور به کار آموزش مشغول بودند.

جمشید سماواتیان

او متأثر از هنرهای سنتی و دیوارنگاره های عصر صفوی زادگاهش اصفهان به خلق آثاری پرداخته که یادآور و نشان دهنده گذر زمان و تخریبی است که بر هنرهای سنتی ایران رفته است. سماواتیان با تسلط بی نظیر بر انواع ابزارها و تکنیک های غیرمتعارف ، به احیای هنر گذشته ایرانی با نگاهی نو و بن مایه های انتزاعی اهتمام ورزیده است.

او در نقاشی های نیمه فیگوراتیو خود از موادی چون خاک ، گل ، گچ ، مواد ترکیبی ، ورق های طلا و نقره همراه با شیوه های مختلف پتینه کاری بهره می گیرد تا فرسودگی ، ریختگی و ترک ها را به نمایش بگذارد.

نظرات
1 0
نظرات