نجمه مولوی نویسنده درگذشت + بیوگرافی

فوت نجمه مولوی

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، نجمه مولوی و فوت نجمه مولوی و بیماری نجمه مولوی و بیوگرافی نجمه مولوی و اخبار نجمه مولوی و حواشی نجمه مولوی و نجمه مولوی کیست و نجمه مولوی کجاست و چه خبر از نجمه مولوی و نجمه مولوی در بیمارستان و علت مرگ نجمه مولوی و درگذشت نجمه مولوی در نم نمک.

بیوگرافی و علت مرگ نجمه مولوی نویسنده

نجمه مولوی ، داستان نویس مشهدی و برگزیده جایزه ادبی «داستان ما و کرونا» بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت.فوت نجمه مولویفوت نجمه مولوی

نجمه مولوی نویسنده ، مولف ، مدرس و منتقد داستان کوتاه ، تألیفات زیادی در زمینه ادبیات داستانی و به ویژه داستان های خیلی کوتاه داشت. نجمه مولوی رمانی به نام «روزهای طلایی زن» را نیز منتشر کرد که به نوعی آخرین اثر و تنها اثر بلند داستانی اش بود.

مولوی پیش از انقلاب در مجلاتی همچون اطلاعات کودک و نوجوان همکاری داشته ، ولی به طور جدی از سال 73 فعالیت های ادبی و از سال 79 داستان نویسی را با نوشتن داستان های خیلی کوتاه آغاز کرد.

این داستان نویس فعال مشهدی اولین اثر خود را در سال 1385 و پس از 6 سال کار کردن جدی ، منتشر کرد و بعد از آن چهار کتاب داستان کوتاه به فاصله هر سه سال چاپ کرد. او در مجموع پنج کتاب در زمینه داستان کوتاه و چهار تألیف ادبیات و علوم تربیتی و همچنین پنج کتاب اشتراکی و گردآوری داستان ، یک تألیف کودک و یک تألیف رمان دارد.

او رمانی به نام «روزهای طلایی زن» را نیز منتشر کرد که به نوعی آخرین اثر و تنها اثر بلند داستانی او بود.

نظرات
0 0
نظرات