آرش صادقیانی مربی والیبال کیست؟ + بیوگرافی

آرش صادقیانی مربی والیبال

سرمربی تیم ملی والیبال پسران زیر 17 سال گفت : برای قهرمانی در مسابقات جهانی تمرین کرده ایم و مدعی هستیم.

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان : برای قهرمانی در جهان تمرین کرده ایم

به گزارش نم نمک ، دومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی پسران زیر 17 سال جهان از 28 مرداد تا هفتم شهریور 1405 به میزبانی دوحه قطر برگزار می شود و تیم ملی ایران در مرحله مقدماتی با تیم های برزیل ، بلغارستان و ژاپن در گروه E هم گروه است.آرش صادقیانی مربی والیبالآرش صادقیانی مربی والیبال

آرش صادقیانی در مورد وضعیت تیم ملی در آخرین اردوی پیش از اعزام گفت : برنامه های آماده سازی مدنظرمان را به خوبی پیگیری کردیم و از نظر جسمانی ، روانی و تاکتیکی آماده هستیم. هدف اول فدراسیون این است که بازیکنان شایسته ای را به والیبال کشور معرفی کنیم و هدف دیگر کسب بهترین نتیجه ممکن در قهرمانی جهان است.

او ادامه داد : در این راستا برنامه ای دو ساله داشتیم و تیم در مسابقات مختلفی از جمله سوپر لیگ ، مسابقات جهانی دانش آموزی ، قهرمانی آسیا و مسابقات کاوا شرکت کرد تا با تجربه خوبی به قهرمانی جهان اعزام شود.

صادقیانی با اشاره به قوانین جدید FIVB در مسابقات جهانی گفت : از زمانی که قوانین به دست ما رسیده با بچه ها کار کردیم و الان با این موضوع کار آشنا و هماهنگ هستند.

او در مورد شانس ایران برای قهرمانی گفت : ما برای 20 و قهرمانی تمرین کرده ایم. مدعی قهرمانی هستیم و تلاش می کنیم. قول می دهیم با تمام قوا و تلاش برای بهترین نتیجه بجنگیم.

مصطفی رضایی ، سرپرست تیم هم بیان کرد : با توجه به بازی ها و اردوهایی که طی دو سال گذشته داشته ایم و شرکت در تورنمنت های مختلف ، همدلی و هم افزایی بین بچه ها بیش تر شده است اما بچه ها در سنی هستند که نمی شود گفت 100 هستند چون سن شان حساس است و احتمال دارد بالا و پایین بشود اما تمام تلاش ما این است این استرس و اضطراب کم تر شود.


بیوگرافی آرش صادقیانی(Arash Sadeghiani)

 آرش صادقیانی متولد 31 خرداد 1363 در شهریار والیبالیست سابق و مربی کنونی والیبال ایرانی است. از 16 سالگی وارد والیبال شد و در 18 سالگی تیم ملی نوجوانان ایران دعوت شد. او والیبال را از تیم نوجوانان و جوانان پیکان شروع کرد و بعد به تیم برق و سپس تیم صنام پیوست.

نظرات
0 0
نظرات