ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تنها عضوی از بدن که درد رو حس نمیکنه و چه عضوی از بدن به درد حساس نیست و تاثیر سردرد بر مغز و علت سردرد پیشانی و درد وسط سر برای چیست و سردرد تومور مغزی و علت سردرد شدید و ناگهانی و علت درد ملاج سر و علت سردرد در زنان و ارتباط سردرد و مغز و سردرد و مغز درد و آسیب مغز بر اثر سردرد و داشتن درد در مغز و گیرنده های درد در مغز را در نم نمک ببینید.

علت احساس درد گرفتن مغز هنگام سردرد چیست؟

در حقیقت ، مغز به خودی خود فاقد گیرنده های درد است ، بنابراین به معنای واقعی کلمه؛ داشتن درد در مغز غیر ممکن است به همین دلیل جراحان می توانند بدون بی حسی بر روی مغز جراحی انجام دهند. مغز جایی است که ما در آن احساسات جسمی را پردازش و تجربه می کنیم ، بنابراین تمام درد ها در مغز تجربه می شوند اما تمام درد ها در خارج از مغز ایجاد می شوند.تنها عضوی از بدن که درد رو حس نمیکنه چیست؟!تنها عضوی از بدن که درد رو حس نمیکنه چیست؟!

به نظر می رسد گاهی اوقات سردرد از اعماق سر شما می آید ، اما این فقط یک ترفند روان شناختی/فیزیولوژیکی است که به نظر می رسد درد های شدید از جایی دیگر به وجود می آیند و گسترش می یابند تا همان جایی که واقعا در حال رخ دادن هستند.

صد ها نوع سردرد وجود دارد که همه آن ها دلایل مختلفی دارند. برای افراد سالم به طور کلی ، شایع ترین منابع سردرد تنش و سرماخوردگی است.

تاثیر سردرد بر مغز

وقتی سردرد داریم یعنی مغزمان درد را حس می کند؟

بیشتر سردرد ها هیچ ارتباطی با آسیب دیدن یا فشرده شدن مغز ندارند و بیشتر از مغز ، به سر شما ارتباط دارند. اطراف مغز غشاهای مغزی ، استخوان ها ، ماهیچه ها ، لایه های پوستی ، غدد لنفاوی ، رگ های خونی ، چشم ها ، گوش ها ، دهان ، بینی و حفره هایی به نام سینوس ها وجود دارند. بیشتر سردرد ها در اثر فشار در این قسمت ها ایجاد می شوند و نه در مغز شما.

در بخش سلامت نم نمک کامل توضیح دادیم که تومور های مغزی و سکته مغزی می توانند باعث سردرد شوند ، اما معمولا علائم جدی تری مانند بی هوشی ، تشنج ، فلج شدن و از بین رفتن بینایی ایجاد می کنند.

برای مبتلایان به تومور یا سکته مغزی ، سردرد معمولا کمترین نگرانی آن هاست و حتی وقتی تومور مغزی باعث سردرد شود ، با اعمال فشار به جمجمه و سایر قسمت های سر ، این کار را به صورت غیر مستقیم انجام می دهد.

دیگر اعضای بدن از بدن که درد رو حس نمیکنه

ناخن

بدن انسان به شکل طبیعی در قسمت ناخن هیچ دردی را احساس نمی کند. به همین دلیل است که شما بدون هیچ مشکلی می توانید از ناخن گیر استفاده کنید و ناخن های خود را کوتاه کنید. در واقع رعایت بهداشت برای ناخن ها؛ همان کوتاه کردنشان است. اگر می خواستید درد احساس کنید ، قطعا نمی توانستید به طور منظم این کار را به انجام برسانید.

کوتاه کردن ناخن ها هرگز هیچ دردی را ایجاد نمی کند. علت آن هم سلول های مرده در این ناحیه هستند. این سلول ها حاوی ماده سفت و سختی به نام کراتین می باشند که یک نوع پروتئین محسوب می گردد. ریشه های ناخن به عمق پوست نفوذ می کنند و فیبر های ارتجاعی باعث ثابت نگه داشتن آن ها روی پوست می شود.

ناحیه نزدیک به ریشه ناخن نسبتا دایره ای شکل است و رنگ سفیدی دارد. کوتاه کردن ناخن از لبه ها هرگز هیچ دردی را ایجاد نمی کند ، زیرا هیچ نوع انتقال پیام عصبی در این ناحیه اتفاق نمی افتد ، اما زمانی که کل ناخن به طور کامل از انگشت جدا شود ، درد شدیدی احساس می گردد. علت آن هم وجود فیبر های ارتجاعی روی پوست در زیر ناخن هستند که پیام های عصبی زیادی را به مغز ارسال می کنند.

در واقع ریشه ناخن که به پوست متصل شده ، مسئول انتقال پیام عصبی است بنابراین هنگام آسیب رسیدن به این ناحیه احساس درد در فرد ایجاد می شود. ناخن ها در حالت طبیعی هر ساله به اندازه 1.9، 4.8 سانتیمتر رشد می کنند.

مو ها

مو ها دارای یک ساختار شبیه به نخ هستند و از کراتین تشکیل شده اند و به دلیل ساختاری که دارند ، به هیچ مرکز انتقال پیام رسان عصبی متصل نیستند بنابراین هنگام کوتاه کردن مو ها هیچ گونه دردی احساس نمی شود. ریشه مو در عمق پوست وجود دارد بنابراین زمانی که مو از ریشه کنده می شود ، حس درد ایجاد می گردد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن