ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، نیکوتین بدن و نیکوتین بدن چیست و علائم کمبود نیکوتین در بدن و آیا نیکوتین برای بدن لازم است و نیکوتین چیست ویکی پدیا و قرص نیکوتین چیست و فواید نیکوتین و نیکوتین چند روز در بدن میماند و نیکوتین به انگلیسی و جایگزین نیکوتین در مغز در نم نمک.

نیکوتین بدن چیست و چند روز در بدن می ماند؟

نیکوتین یک ترکیب آلی نیتروژن دار است که بیشتر در گیاهانی مانند تنباکو (نسوار) و در اندازه های کمتر در گوجه فرنگی ، سیب زمینی ، بادمجان و فلفل سبز یافت می شود. 0٫3 تا 5 درصد گیاه خشک تنباکو را نیکوتین می سازد و یک زهر اثرگذار بر سامانه عصبی است که در بسیاری از حشره کشها به کار می رود. نیکوتین در اندازه های کمتر ، یک ماده انگیزنده (محرک زیستی) اعتیادآور و عامل بسیاری از ویژگی های روانی دود تنباکو است.نیکوتین بدن چیست و چند روز در بدن می ماند؟نیکوتین بدن چیست و چند روز در بدن می ماند؟

صرف نظر از اینکه نیکوتین چگونه جذب می شود ، از آنجا که در سراسر بدن گردش می کند وارد جریان خون می شود و به مغز می رود و در آنجا از سد خونی-مغزی عبور می کند. پس از ورود به مغز ، به گیرنده هایی متصل می شود که گیرنده های کولینرژیک نامیده می شوند.

نیکوتین بدن

نیکوتین چند روز در بدن میماند؟

نیکوتین 7 تا 10 روز در بدن شما باقی می ماند. اگر به شدت سیگاری هستید ، می تواند تا 3 هفته باقی بماند.

اثرات نیکوتین

گیرنده های کولینرژیک در مغز و همچنین در مناطق دیگر مانند عضلات ، قلب ، غدد فوق کلیه و سایر اندام های حیاتی وجود دارند. به طور معمول ، این گیرنده ها توسط انتقال دهنده عصبی استیل کولین که در انتهای عصب مغز و اعصاب سیستم عصبی محیطی تولید می شود ، فعال می شوند. اقدامات استیل کولین به حفظ تنفس سالم ، عملکرد قلب ، حرکت عضلات و عملکردهای شناختی مانند حافظه کمک می کند.

از آنجا که ساختار نیکوتین مشابه استیل کولین است ، می تواند گیرنده های کولینرژیک را فعال کند. با این حال بر خلاف استیل کولین ، نیکوتین وارد مغز می شود و عملکرد طبیعی آن را مختل می کند. سیگار کشیدن منظم منجر به تغییر در تعداد گیرنده های کولینرژیک و تغییر در حساسیت آنها به نیکوتین می شود. این می تواند منجر به توسعه مقاومت در برابر نیکوتین شود.

هنگامی که این اتفاق می افتد ، فرد مبتلا نیاز به استفاده منظم از نیکوتین دارد تا عملکرد طبیعی مغز را حفظ کند. اگر سطح نیکوتین کاهش یابد ، ممکن است سیگاری علائم ناخوشایند ترک را تجربه کند که منجر به “بالا بردن” سطح نیکوتین با سیگار کشیدن دوباره می شود. انجمن قلب آمریکا سیگار کشیدن را به دلیل خواص بسیار اعتیاد آور آن ، یکی از سخت ترین اعتیادها برای ترک می دانند.

نیکوتین بدن

چگونه بدن به نیکوتین وابسته می شود؟

هر بار که سیگاری روشن می کنید ، نیکوتین و سایر مواد شیمیایی حاصل از دود سیگار در بدن جذب می شوند. نیکوتین سریع تر از داروهایی که از طریق رگ های ما وارد بدن می شود وارد جریان خون می شود و به مغز می رسد. نیکوتین بسیاری از قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار می دهد. این نحوه استفاده بدن از غذا (متابولیسم) را تغییر می دهد ، باعث تپش قلب ، تند شدن نبض ، افزایش فشار خون و رگ های ما شروع به سفت شدن می کنند و باعث می شود جریان خون در بدن دشوارتر شود.

نیکوتین با تحریک سیستم عصبی ما برای آزاد سازی پیام رسان های شیمیایی خاص (هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی) که بر قسمت های مختلف مغز و بدن ما تأثیر می گذارند ، عمل می کند. هورمونی که نیکوتین در آن تأثیر می گذارد اپی نفرین است که به آن آدرنالین نیز می گویند. هنگامی که نیکوتین مصرف می شود ، وزوزی که احساس می کنید آزاد شدن اپی نفرین است که بدن را تحریک می کند و باعث افزایش فشار خون و ضربان قلب می شود و باعث می شود نفس سخت تری بکشید. نیکوتین همچنین بخشی خاص از مغز شما را فعال می کند که با تحریک ترشح هورمون دوپامین باعث احساس خوشبختی می شود. تصور می شود که ترشح دوپامین در هنگام دود کردن نیکوتین منشا احساسات لذت بخش هنگام سیگار کشیدن است که می تواند شامل آرامش ، وزوز و رفع تنش باشد.

پس از دود کردن ، نیکوتین در عرض 10 ثانیه به سرعت در مغز توزیع می شود. احساسات لذت بخشی که از سیگار کشیدن تجربه می کنید خیلی سریع اتفاق می افتد ، اما بعد از اینکه چند بار سیگار کشیدید ، نیکوتین باعث ضعف توانایی شما در احساس لذت می شود و باعث می شود که به نیکوتین بیشتری نیاز داشته باشید تا احساسات خوب را حفظ کنید. این چرخه عادت سیگار کشیدن است. برای ادامه لذت از سیگار کشیدن ، باید بیشتر سیگار بکشید.

نیکوتین بدن

ترک نیکوتین

وقتی برای مدتی سیگار نکشید و نیکوتین وارد بدن نشود ، می توانید عوارض جانبی ناخوشایند جسمی و روانی مانند اشتیاق شدید به نیکوتین ، اضطراب ، بی قراری یا ناامیدی ، افسردگی ، افزایش وزن ، سردرد ، مشکلات تمرکز ، خواب آلودگی را تجربه کنید. به این علائم اثرات ترک گفته می شود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن