ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، خواص ترشی انبه و فواید ترشی انبه و مزایای خوردن ترشی انبه و خواص ترشی انبه در طب سنتی و خواص ترشی انبه برای سلامتی و فواید ترشی انبه برای پوست و خواص ترشی انبه برای تقویت مو و ترشی انبه برای زیبایی و مصرف ترشی انبه در بارداری و حاملگی و خواص درمانی ترشی انبه و طبع ترشی انبه و ارزش غذایی ترشی انبه و عوارض ترشی انبه و مضرات ترشی انبه و ترشی انبه برای لاغری و کاهش وزن در نم نمک.

خواص و فواید ترشی انبه در طب سنتی

با اینکه کسی فکرش را هم نمی کرد ، اما انبه پایش به دنیای ترشی ها باز شد. ترشی انبه نوعی چاشنی جنوبی یا دقیق تر بخواهیم بگوییم چاشنی بندرعباسی و چابهاری است.خواص ترشی انبه در طب سنتی + مضراتخواص ترشی انبه در طب سنتی + مضرات

ترشی انبه چاشنی جالب و عجیبی است که فاصله ترشی انداختن و مصرفش تنها دو سه روز است ، چون اصلا نیازی به جا افتادن ندارد!

برای تهیه آن ، هم از انبه کال استفاده می شود و هم از انواع رسیده اش و در هر دو حالت ، چاشنی خوشمزه ای از آب درمی آید.

از خاصیت انبه هم که هر چه بگوییم کم است. انبه میوه ای است که طبع گرمی دارد و سرشار از ویتامین است و برای درمان کم خونی بسیار مفید است. همچنین قند خون را کاهش می دهد و حافظه را تقویت می کند.

خواص و فواید ترشی انبه در طب سنتی

خواص ترشی انبه

کاهش قند خون

سرکه برای تهیه ترشیجات به کار می رود . سرکه به خصوص سرکه سیب قند خون را کاهش می دهد و بعد از صرف غذا سبب کند کردن جذب کربوهیدرات ها شده و از افزایش قند خون جلوگیری می کند.

متعادل کردن میزان اسید معده

ترشی جات جزو مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند . غذاهای تخمیر شده با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش بدن کمک می کنند و باعث می شوند روده مواد مغذی بیشتری را جذب کند . تخمیر طبیعی مواد غذایی ، مواد مغذی را حفظ می کند و غذا را به شکل قابل هضم تر می شکند .

جلوگیری از ابتلا به برخی از سرطان ها

ترشی خاصیت گندزدایی دارد . در فرآیند عمل آمدن ترشی و تخمیر آن مواد جدیدی مانند آنتی اکسیدان به وجود می آیند که می توانند برای بدن مفید باشند از برخی سرطان ها جلوگیری کنند.

کاهش چربی خون

مصرف ترشیجات به مقدار بسیار کم در کاهش چربی خون موثر است .

رفع خشکی پوست با انبه

اگر پوست حساس و خشکی دارید می توانید از انبه برای مرطوب کردن پوست خود استفاده کنید. انبه به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی محسوب می شود. برای این منظور میوه انبه را خرد کنید و روی پوست خود ماساژ دهید. پس از 20 دقیقه پوست صورت را با آب ولرم بشویید.

خواص و فواید ترشی انبه در طب سنتی

رژیم لاغری و کاهش وزن با انبه

یکی از نکات مهم در مورد انبه این است که انبه کالری بسیار کمی دارد و همین امر باعث شده است در میان میوه های مورد علاقه کسانی که رژیم لاغری دارند قرار بگیرد. ضمن اینکه میوه انبه باعث کاهش اشتها می شود که در نتیجه باعث جلوگیری از پرخوری می شود.

انبه سرشار از فیبر است ، فیبر موجود در انیه باعث می شود جذب چربی در بدن کاهش یابد و به کاهش وزن کمک کند. علاوه بر این موارد پوست انبه از ذخیره شدن چربی در بدن جلوگیری می کند که باعث کاهش وزن می شود.

درمان آکنه و جوش صورت با ماسک انبه

ویتامین A و ویتامین C برای رفع جوش های صورت و بهبود اکنه بسیار مفید عمل می کنند. انبه حاوی مقادیر غنی از ویتامین A و ویتامین C است که به وسیله آنتی اکسیدان های موجود در این ویتامین ها می تواند برای رفع جوش صورت و اکنه مثمر ثمر باشد.

طریقه مصرف انبه به این صورت است که ابتدا یک انبه را به صورت ریز خرد کنید و به همراه یک لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا انبه خوب بجوشد سپس اجازه دهید محلول سرد شود. مقداری از این محلول را بنوشید و مقداری از آنرا به صورت ماسک روی پوشت صورت قرار دهید.

هشدار : ممکن است پوست شما به انبه حساسیت داشته باشد. برای جلوگیری از هرگونه مشکلی ابتدا مقداری از محلول را روی بازوی خود ماساژ دهید. اگر پس از گذشت یک روز پوست تان دچار التهاب نشد با خیال آسوده از محلول استفاده کنید.

سلامت و تقویت چشم ها

انبه حاوی مقادیر غنی از ویتامی A است که برای تقویت و سلامت چشم ضروری است. مضرف انبه علاوه بر اینکه به سلامت چشم کمک می کند می تواند از ابتلا به بیماری های چشمی مانند خشکی چشم و شب کوری نیز جلوگیری کند و باعث بهبود دید شود.

تقویت موهای سر با انبه

موهای سر برای رشد و تقویت به ویتامین E نیاز دارند. جالب است بدانید که انبه حاوی مقادیر مناسبی از این ویتامین است که مصرف آن باعث می شود گردش خون در زیر پوست سر افزایش یابد و همین امر باعث تقویت و افزایش رشد موهای سر می شود.

روشن کردن پوست با ماسک طبیعی انبه

یکی از فواید انبه برای پوست صورت این است که می تواند باعث شفافیت و سفید شدن پوست صورت شود. ویتامین A و بتاکاروتن موجود در انبه باعث روشن تر شدن پوست می شوند. برای تهیه ماسک انبه 200 گرم انبه خرد شده را به همراه 1 قاشق غذاخوری عسل و 1 قاشق غذاخوری آب در یک کاسه بریزید.

سپس مواد را با یک قاشق کوچک مخلوط کنید تا یکدست شوند. پس از اینکه ماسک آماده شد آنرا به آرامی روی پوست صورت ماساژ دهید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه روی پوست بماند. پس از گذشت این زمان ماسک را با آب ولرم بشویید.

پیشگیری از ابتلا به آسم

جالب است بدانید که انبه می تواند برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آسم هم مفید باشد. انبه سرشار از بتاکاروتن می باشد و به همین جهت می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری آسم شود.

پیشگیری از بیماری ها قلبی عروقی

انبه حاوی مقادیر غنی از پتاسیم ، فیبر و انواع ویتامین های مفید برای قلب می باشد. به همین جهت با مصرف انبه می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را به طور قابل ملاحظه ای کاهش دهید.

بهبود کم خونی

یکی از خواص انبه کمک به درمان کمی خونی می باشد. انبه حاوی مقادیر غنی از آهن است که باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود و به همین دلیل می تواند به درمان کم خونی کمک شایانی کند

خواص و فواید ترشی انبه در طب سنتی

جوان سازی پوست صورت با مصرف انبه

انبه سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است که برای رفع چین و چروک روی پوست و جوان تر شدن پوست بسیار مفید هستند. با مصرف خوراکی هم این آنتی اکسیدان ها تاثیر گذار هستند البته برای تاثیر حداکثری بهتر است از ماسک انبه استفاده کنید.

برای ساخت ماسک جوان سازی پوست صورت کافیست یک انبه متوسط را له کنید سپس 2 قاشق سوپخوری جو دو سر ، کمی آب ، 3 قاشق چایخوری روغن انبه و 2 قاشق سوپخوری شیر اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد به مدت 15 دقیقه روی پوست خود قرار دهید ، سپس با ولرم بشویید.

مضرات انبه

انبه حاوی مقادیر غنی از پتاسیم است. شاید در حالت عادی وجود پتاسیم موجود در انبه مشکلی ایجاد نکند اما در افراد سالخورده و بیماران کلیوی مصرف بیش از حد پتاسیم منجر به مشکلاتی می شود. توصیه می کنیم اگر سالخورده و مبتلا به بیماری کلیوی هستید قبل از مصرف انبه با مشاور تغذیه یا پزشک مشورت کنید.

توصیه های مفید در تهیه ترشیجات

در بخش آشپزخانه نم نمک توضیحات کاملی در این مورد دادیم که به طور مختصر مفید میتوان گفت :

  • برای جلوگیری از کپک زدگی ترشی ، سرکه را نجوشانید زیرا اسید سرکه در مجاورت حرارت ضعیف می شود و احتمال کپک زدگی ترشی افزایش می یابد وبهتر است از سرکه سیب ، خرما و انگور استفاده کنید.
  • ترشی را درون ظرفی شیشه ای بریزید و برای تغییر رنگ بهتر یک تا دو روز در معرض آفتاب بگذارید.
  • اگر آب شورهای باز و فله ای ، کدر و شیری رنگ بود آنها را مصرف نکنید زیرا مشکوک به کپک و باکتری می باشد و می تواند شما را بیمار کند.
  • آب ترشیجات را دور نریزید
  • پس از تمام شدن محتویات ترشی ، آب ترشیجات را دور نریزید بلکه در سالاد کاهو ، سیب زمینی یا پاستا به جای آبلیمو آب ترشی بریزید.
  • می توانید با همان آب ترشی دیگری نیز تولید کنید.
  • گوشت را برای نرم شدن در آب ترشی بخوابانید زیرا اسید موجود در آب ترشی ، به نرم شدن گوشت کمک می کند.
  • در تهیه نان چاودار ، از آب ترشی استفاده کنید.
  • برای رفع آفتاب سوختگی کمی آب ترشی روی پوست بمالید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(7 رای)
77.2%

نظر دادن