ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، خواص غذاهای تند برای سلامتی زنان و مردان و مضرات غذای تند و مضرات فلفل برای مردان و خواص فلفل تند برای مردان و تاثیر فلفل تند بر اسپرم و فواید غذای تند و بعد از غذای تند چی بخوریم و علت خوردن غذای تند چیست و چرا جنوبی ها غذای تند می خورند در نم نمک.

تمام خواص و فواید سلامتی غذاهای تند چیست؟

دو دسته مردم وجود دارند - کسانی که غذاهای تند را دوست دارند و آن هایی که تحمل تندی اش را ندارند. اگر جزو گروه اول هستید ، موفق هستید. مگر فواید غذای تند چیست؟خواص و فواید غذاهای تند برای زنان و مردانخواص و فواید غذاهای تند برای زنان و مردان

فیتوشیمیایی های موجود در فلفل تند ، کپسایسین نامیده می شود ، که به فلفل کمک می کند ضربه های خود را بزند و به کاهش وزن ، مبارزه با باکتری ها و تسکین ناراحتی معده و روده ، کمک کند.

مصرف غذای تند برخلاف باور بسیاری از مردم نه تنها عوارض زیادی برای بدن نداشته بلکه فواید آن برای معده و دردهای آن و همچنین سلامت قلب ثابت شده است. البته ، فواید غذای تند به مشخصات غذایی کامل آن بستگی دارد ، نه فقط رنگ و لعابش.

غذای تند برای معده

فواید و مزایای ناشناخته غذای تند برای سلامت بدن

8 فواید پنهان خوردن غذاهای تند :

1. کمک به سوزاندن کالری :

تمام آن عرق ریختن ها در هنگام خوردن غذاهای تند به یک هدف واقعی عمل می کند. طبق یک مطالعه مصرف یک بشقاب غذای تند ، میزان سوزاندن کالری بدن را تا 8 % افزایش می دهد. یا به عبارت دیگر متابولیسم شما را سریع تر می کند.

مطالعات دیگر نشان داده اند کسانی که غذای تند می خورند ، کالری کمتری مصرف می کنند. بنابراین ، اگر می خواهید وزن کم کنید ، غذاهای تند را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

غذای لاغر کننده

فواید غذای تند برای لاغری و کاهش وزن

2. محافظت از قلب :

مطالعات متعددی نشان داده اند افرادی که در کشورهایی با رژیم غذایی تند زندگی می کنند ، نسبت به افرادی که در مناطق با انتخاب غذاهای ملایم هستند ، حملات قلبی کمتری دارند.

دلیلش چیست؟ چنانچه در این بخش از سلامت نم نمک میخوانید به نظر می رسد که مصرف فلفل چیلی اثرات کلسترول بد را خنثی می کند (همچنین معروف به LDL).

علاوه بر آن ، کپسایسین ، ماده شیمیایی مسئول اثر سوختن است که غذاهای تند در دهان شما ایجاد می کنند و این به مبارزه با التهاب کمک می کند (که یکی از چیزهایی است که می تواند منجر به حمله قلبی شود).

آیا فلفل تند برای قلب ضرر دارد؟

فواید غذای تند برای قلب

3. تسکین درد :

این یکی از نظر علمی کمی پیچیده است ، اما برای بیان ساده آن ، کپسایسین قادر به مهار علایم ویژه ای است که از سلول های عصبی شما به مغزتان فرستاده می شود و باعث می شود درد را حس نکنید.

به همین دلیل است که کپسایسین اغلب به عنوان یک جز در کرم و لوسیون های ضد درد به کار می رود.

4. عمر بیشتر :

مطالعه گسترده ای در چین (شامل نزدیک به 500.000نفر) نشان داد آن هایی که تقریبا هر روز غذای تند می خورند ، ممکن است احتمال مرگشان تا 14 درصد کاهش یابد.

افرادی که این مطالعه را انجام دادند می گویند که خیلی زود است که غذاهای تند را به یک عمر بیشتر زندگی کردن ربط داد ، اما نتایج دلگرم کننده به نظر می رسند.

طول عمر بیشتر با فلفل

فواید غذای تند برای افزایش طول عمر

5. غنی از مواد مغذی :

مصرف روزانه چیلی آن را برای شما آسان تر خواهد کرد تا میزان توصیه شده را داشته باشید اینها شامل چندین ویتامین ، مانند A و C و نیز تعدادی از مواد معدنی حیاتی می باشند.

6. کمک به شادتر بودن :

خوردن غذاهای تند باعث می شود که مغز شما هورمون های "شادی" تولید کند ، مثل سروتونین ، که شما را برای مقابله با افسردگی ، اضطراب ، عصبانیت و استرس تجهیز می کند.

این ممکن است توضیح دهد که چرا مردمی که غذاهای تند می خورند ، همیشه شاد به نظر می رسند ، حتی وقتی که خیس عرق می شوند و از درد گریه می کنند!

غذاهای شادی آور

فواید و تاثیر غذای تند برای شادی و نشاط

7. کمک به دفع سرطان :

طبق نظر برخی متخصصان پزشکی و جدیدترین تحقیقات ، کپسایسین همین کار را بر سلول های سرطانی ویژه به عنوان داروهای مقاوم در حال مبارزه با سرطان دارد.

ظاهرا ، این ماده شیمیایی آنقدر قوی است که می تواند به طور بالقوه سلول های لوسمی را بکشد و رشد تومور مرگبار را آهسته کند.

8. بهبود دل درد :

چطور!؟ غذاهای ادویه دار و تند می توانند شکم شما را آرام کنند؟ درست است.

تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف غذاهای تند می تواند مقدار اسید معده تولیدی را کاهش دهد ، هر گونه خونریزی معده که ممکن است داشته باشید را کاهش می دهد و خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز تا 53 درصد کاهش می دهد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن