ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، عوارض نوشابه مشکی و عوارض نوشابه سیاه یا مضرات نوشابه کوکاکولا و عوارض نوشابه سیاه و عوارض نوشابه برای معده و عوارض نوشابه انرژی زا و فواید و مضرات نوشابه و تحقیق در مورد مضرات نوشابه و خواص و مضرات نوشابه سیاه و فیلم مضرات نوشابه و عوارض نوشابه برای کودکان در نم نمک.

نوشابه کوکاکولا و اثرات منفی آن برروی بدن

نوشابه گازدار گرچه بسیار طرفدار دارد ولی به اندازه طرفدارانش هم عوارض دارد؛ از این رو نیراج نایک پس از مطالعه برروی تاثیرات کوکاکولا در بدن در نخستین ساعت مصرف اعلام کرد : در 10 دقیقه نخست پس از مصرف این نوشابه گازدار ، 10 قاشق چایخوری شکر وارد بدن ما می شود که عملا میزان آن 100 درصد نیاز روزانه محسوب می شود ، اما با توجه به وجود اسید فسفریک در ترکیبات آن ، بدن حالت تهوع پیدا نمی کند زیرا این نوع افزودنی طعم شکر را تغییر داده و فرد می تواند آنرا بنوشد.عوارض نوشابه کوکاکولا مشکی و سیاه [مضرات]عوارض نوشابه کوکاکولا مشکی و سیاه [مضرات]

20 دقیقه پس از نوشیدن کوکاکولا میزان قند در خون به اوج خود می رسد که سپس منجر به ترشح انسولین در بدن می شود ، در این لحظه کبد واکنش نشان داده و تمام قند موجود را به چربی تبدیل می کند.

پس از گذشت 40 دقیقه از نوشیدن کوکاکولا ، جذب کافئین موجود در آن نیز تکمیل شده و مردمک چشم ها گشاد و فشار خون بالا می رود و کبد نیز در واکنش قند را وارد سیستم گردش خون می کند ، اکنون گیرنده های ادنوزین مغز بکار افتاده و با خواب آلودگی مبارزه می کند.

پس از گذشت 45 دقیقه از مصرف این نوشابه بدن تولید دوپامین را افزایش داده و مراکز لذت در مغز را فعال می کند دقیقا همانگونه که هروئین در بدن عمل می کند.

عوارض مصرف نوشابه گازدار کوکاکولا

عوارض مصرف نوشابه کوکاکولا

در حالی که پس از گذشت 60 دقیقه از نوشیدن آن ، اسید فسفریک با به هم متصل کردن کلسیم ، منیزیم و روی در معده منجر به افزایش سوخت و ساز شده و قند بالا در خون نیز منجر به دفع کلسیم از طریق ادرار از بدن می شود.

خواص ادرار آور کافئین نیز وارد عمل شده و از طریق ادرار ، کلسیم ، منیزیم و روی که برای استخوان ها مفید هستند را از بدن خارج می کند. پس از کاهش این تحریک ، قند خون بشدت افت می کند و بدن تحریک پذیر و یا بی تفاوت می شود. این در حالی است که تمام آب حاوی بطری ، قبل از اینکه بدن شما بتواند مواد کافی را برای هیدراته نگه داشتن سیستم و قوی کردن استخوان ها و دندان ها جذب کند ، از بدن دفع شده است.

این داروساز انگلیسی در وبلاگ خود نوشت : یکی از چیزهایی که همواره باعث تعجب من می شد این بود که مشاهده می کردم برخی از افراد با اینکه در رژیم غذایی خود از مصرف چربی پرهیز می کردند اما به وزنشان اضافه می شد. پس از مشاهده ابتلای خیلی از آنها به بیماری های مربوط به اضافه وزنی مانند مشکلات قلبی ، دیابت و یا تاثیرات منفی داروها ، تصمیم گرفتم علت آنرا پیدا کنم که چه چیزی باعث چاقی این افراد می شود.

به عقیده وی یکی از خطرات عمده برای سلامت بدن ، مربوط به باصطلاح 'شربت ذرت با فروکتوز بالا' (High Fructose Corn Syrup) می شود که در بسیاری از نوشابه ها استفاده می شود ، این ماده می تواند با فریب دادن کبد ، به چربی تبدیل شود.

وی افزود : من از بیماران خود خواستم تا آب و یا چایی سبز را جایگزین کوکاکولا کنند. حتی برای شیرین کردن نوشیدنی ها از شیرین کننده های طبیعی استفاده کنند. نتایج فوق العاده شد.

کوکاکولا نوشابه کولای گازدار پرطرفدار است که در بیش از 200 کشور جهان به فروش می رسد. این نوشابه محصول شرکت آمریکایی کوکاکولا است و یکی از نمادهای فرهنگی کشور ایالات متحده آمریکا به شمار می رود. کوکاکولا شناخته شده ترین نام تجاری در جهان و دومین واژه شناخته شده زبان انگلیسی در جهان است. ارزش این نام تجاری بیش از 67 میلیارد دلار تخمین زده شده است.

نوشابه کوکاکولا

نوشابه گازدار کوکاکولا

در بسیاری از کشورهای غربی این نوشابه با نام عنوان ساده تر کُک (Coke) نامیده می شود و در خاورمیانه و ایران به اختصار آن کوکا می گویند. هم اکنون مدیرعامل کوکاکولا مارتور کنت می باشد که اخیرا در مصاحبه ای با مجله هاروارد بیزینس استراتژی شرکت را تا سال 2020 بیان کرده است.

تاریخچه کوکاکولا

فرمول ساخت کوکاکولا برای نخستین بار در سال 1886 به صورت یک نوشیدنی ، توسط جان پمبرتون داروساز آمریکایی و در شرکت مواد شیمیایی او ابداع شد.

این لوگو انگلیسی را اگر به عربی از چپ به راست (برعکس)بخوانیم شباهت زیادی به عبارت « لا محمد لا مکه» دارد(امتحان کنید)که علامت سوالی در انگیزه های ضد اسلامی این شرکت است . کتابدار او فرانک رابینسون انتخاب نام کوکاکولا را به او پیشنهاد داد و لوگوی دست نویس و سلیس آنرا خطاطی کرد که تا به امروز به عنوان لوگوی این شرکت و این نوشیدنی پابرجاست. پمبرتون نوشیدنی ابداع شده توسط خود را یک داروی مقوی برای بسیاری بیماریها می دانست. این شربت محتوی کوکائین (که از برگ کوکا گرفته می شد) و همچنین عصاره کافئین دانه کولا بود. (بعدها کوکائین این نوشابه در سال 1905 از فرمول آن حذف شد) پمبرتون نوشابه خود را به دکه های محلی فروش لیموناد و سودا فروخت و به تبلیغ برای آن پرداخت.

به این ترتیب ، کوکاکولا به عنوان پدیده ای جدید به موفقیت بسیاری دست یافت. جان پمبرتون هر لیوان از نوشیدنی جدیداش را به قیمت 5 سنت به مشتریانش می فروخت. اگرچه نهایتا" آن اندازه خوشبخت نبود که در دوران زندگی خود بتواند نصیبی هر چند اندک از شهرت این ترکیب ابتکاری ببرد و اندکی قبل از مرگ روش تهیه کوکاکولا را در برابر 2300 دلار به آسا کندلر ، تاجر آمریکایی و شهردار شهر آتلانتا فروخت. آسا کندلر توانست به زودی از کوکاکولا یک نوشیدنی ملی آمریکایی بسازد که اسمش هم معنی با زندگی به سبک آمریکایی است.

او اندکی شیوه تهیه کوکاکولا را تغییر داد و برای آسان تر کردن کار به جای لیوان و بشکه ، بطری های مخصوصی را برای این نوشیدنی سفارش داد که امروزه همه آن را می شناسند و در نهایت محصولش را در سراسر آمریکا توزیع کرد. با این تغییرات همه دیگر می توانستند حتی در خانه هایشان هم کوکاکولا بنوشند. در سال 1896، ده سال بعد از تهیه نخستین ترکیب کوکاکولا آسا کندلر برای نخستین بار این نوشیدنی را به خارج از مرزهای آمریکا صادر کرد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن