ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، پروتز فک بالا و ایمپلنت پروتز ثابت و دندان مصنوعی متحرک بر پایه ایمپلنت و دندان بریج متحرک و عکس پروتز دندان و قیمت یک عدد پروتز دندان و پروتز دائمی دندان و دندان ثابت و دست دندان مصنوعی و اوردنچر و پروتز ثابت متکی بر ایمپلنت در هر دو فک در نم نمک.

روش های درمان بی دندانی کامل[پروتز ثابت ، اوردنچر و دندان مصنوعی]

درمان بی دندانی میتواند روش های متفاوتی داشته باشد. یکی از روشهای قدیمی ، دست دندانها بودند ، که فرد مشکلات زیادی با آن داشت از جمله لقی و عدم کارایی جویدن. با پیشرفت علم و اختراع ایمپلنت ، افراد بی دندان کامل بیشترین استفاده را از درمانهای ایمپلنت می کنند.روش های درمان بی دندانی کامل[پروتز ثابت ، اوردنچر و دندان مصنوعی]روش های درمان بی دندانی کامل[پروتز ثابت ، اوردنچر و دندان مصنوعی]

دست دندان مصنوعی :

یک روش درمانی است که دندان های مصنوعی روی بستری قرار گرفته و روی ریج فکین گذاشته میشود که چندین مرحله کار دارد که باید به دقت انجام شود و مریض همکاری الزم را با دندانپزشک داشته باشدو عملکرد جویدن ، زیبایی ، حفظ انساج باقیمانده را به فرد میبخشد ، این روش نسبت به بقیه ارزان قیمت تر بوده و میتواند تا سا ل ها برای مریض کار کند و قابل خارج کردن از دهان میباشد اما نکته مهم تالش مریض برای تمیز نگه داشتن ان است که اگر تمیز نگه داشته نشود موجب ایجاد بیماری میشود.

درابتدا شاید گذاشتن ان برای مریض سخت باشد یا حتی موجب ایجاد زخم در زیر ان شود و لقی داشته باشد که این موارد گذرا هستند فقط بیمار باید سعی کند نکته هایی که دندانپزشک متذکر میشود را اجرا کند.در نهایت این دست دندان نمی تواند مشابه دندان های طبیعی باشد .

دست دندان مصنوعی

اوردنچر :

نوعی دست دندان است که در دهان بر روی تعدادی پایه قرار می گیرد. این پایه ها می توانند دندانهای بیمار باشند که عصب کشی شده و کوتاه می شوند تا در زیر دست دندان قرار بگیرند و یا این پایه ها می توانند ایمپلنتهایی باشند که در فک بیمار قرار داده شده اندقرار داشتن این پایه ها باعث می شود که دست دندان ثبات و کارایی بسیار بهتری پیدا کند. اوردنچر توسط بیمار قابل برداشتن و تمیز کردن می باشد نکته دیگراین است که کارایی اوردنچر اگرچه بسیار بهتر از دست دندان معمولی است ، اما در مقایسه با پروتزهای ثابت قدرت کمتری دارد. اما در عوض تعداد ایمپلنتها و در نتیجه هزینه کمتری برای این درمان الزم است ولی هزینه ان نسبت به دست دندان مصنوعی بیشتر است.

اوردنچر

پروتز ثابت متکی بر ایمپلنت در دو فک :

در این روش و روش قبلی ابتدا دندانپزشک باید ارزیابی های الزم را انجام دهد تا ببیند فرد مناسب دریافت این نوع درمان هست یا نه.در این روش ایمپلنت هایی در فکین بیمار گذاشته میشود وسپس روکش های دندانی روی ان قرارمیگیرد پس قابل خارج کردن از دهان نمی باشدومزیت ان این است که فرد اعتماد به نفس بیشتری دارد مشکالت لقی و زدگی را ندارد و بافت های نرم دهان ازاد هستندو مشکالت بهداشتی مثل پیدا شدن قارچ در دهان که ناشی از تماس دست دندان و اورنچر با بافت نرم و عدم تمیز کردن درست ان هاست را ندارد. ولی این درمان روند طوالنی تر و هزینه بیشتری دارد و تعداد ایمپلنت ها را دندانپزشک متخصص ایمپلنت با توجه به وضعیت فکین بیمار تعیین میکند.

پروتز ثابت متکی بر ایمپلنت در دو فک

توضیح کامل روش درمان بی دندانی کامل با کاشت ایمپلنت به روش All-on-6

در دندانپزشکی نوین از ایمپلنت برای بازگرداندن دندان های از دست رفته بیماران استفاده می شود و با توجه به اینکه بیمار چه تعداد از دندان های خود را از دست داده ، پزشک روش خاصی برای درمان او استفاده می کند. گاهی اوقات بیماری که به دندانپزشک مراجعه می کند تنها تعدادی از دندان های اصلی خود را از دست داده که در این روش ، دندان پزشک از دندان های موجود به عنوان تکیه گاه برای دندان های مصنوعی استفاده می کند. از طرفی ممکن است بیمار تمامی دندان های خود را از دست داده باشد که به اصطلاح از روش درمان بی دندانی کامل برای درمان این موارد استفاده می شود. در این روش تعدادی ایمپلنت در فک بالا و پایین بیمار پیچ می شوند تا به عنوان تکیه گاه برای دندان مصنوعی عمل کنند. تعداد ایمپلنت های بکار رفته با توجه به وضعیت فک بیمار ، توسط پزشک متخصص تعیین می شود. مثلا در ایمپلنت به روش All-on-6 از تعداد شش عدد ایمپلنت برای درمان استفاده می شود.

مراحل درمان بی دندانی کامل بیمار (Full Mouth) به روش دیجیتال

فرآیند به این صورت است که ابتدا وضعیت فک و دهان بیمار بطور کامل با استفاده از دستگاه های دیجیتالی تجزیه و تحلیل می شود. سپس پزشک متخصص با استفاده از نرم افزارهای شبیه سازی قالب فک بیمار را شبیه سازی کرده و موقعیت های مناسب جهت کاشت ایمپلنت را با توجه به وضعیت فک بیمار و عصب تعیین می کند. بنابراین پزشک قبل از شروع به انجام کاشت ایمپلنت ها ، مناسب ترین مکان را با استفاده از نرم افزار مشخص کرده و ایمپلنت را در همان نقطه از فک بیمار کار می گذارد. دقت در انجام مراحل درمان بی دندانی کامل با روش دیجیتال بسیار بالا بوده و نیاز به جراحی ندارد ، بنابراین طول مدت درمان و مراقبت های بعد از آن کاهش یافته و بیمار دوره درمان کوتاه و بدون استرسی را تجربه می کند. این فناوری جدید به پزشک و بیمار کمک می کند تا در کوتاه ترین زمان و با کم ترین فشار دوره درمان را طی کرده و نتیجه بسیار مطلوبی حاصل شود.

تصویر مراحل و طرح درمان های موجود برای بی دندانی کامل

با توجه به مشکل بیمار و نوع فک و لثه ، مراحل درمان متفاوت و متغیر خواهد بود. در برخی از بیماران به دلیل مدت زمان طولانی که از مشکل بی دندانی کامل رنج می برند و درمانی را انجام نداده اند ، ممکن است بخشی از لثه های فک بالا و پایین خود را از دست داده باشند. در این گونه موارد نیاز به پیوند استخوان فک برای بیمار وجود دارد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
60%

نظر دادن