ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، مقدمه را بیش از این ادامه نمیدهیم و به بررسی اصول و نکات اصلی در انتخاب یک جفت کفش مناسب می پردازیم پس با ما در این بخش از نم نمک همراه شوید.

اصول و قوانین انتخاب کفش مناسب

انتخاب کفش مناسب تضمین کننده سلامت قلب دوم است ، گزینه مناسب بودن کفش با چند معیار اصلی تیک می خورد که با توجه به فرم و پهنای پا بایستی انتخاب و خریداری شود ؛ مقدمه را بیش از این ادامه نمیدهیم و به بررسی اصول و نکات اصلی در انتخاب یک جفت کفش مناسب می پردازیم پس با ما در این بخش از نم نمک همراه شوید.اصول و قوانین انتخاب کفش مناسباصول و قوانین انتخاب کفش مناسب

مشخصات کفش خوب

نکاتی برای انتخاب کفش مناسب

بخش اول توصیه های کلی : توصیه هایی برای انتخاب کفش های مناسب

  • از فروشنده بخواهید طول و عرض هر دو پای شما را اندازه گیری کند تا کفش مناسب را تضمین کند.
  • کفش ها را به هنگام شب خرید کنید تا پاهایتان در بزرگترین حالت خود باشند.
  • یک پا می تواند بزرگ تر از دیگری باشد پس همیشه اندازه کفش را با توجه به پای بزرگ تر خود مشخص کنید.
  • کفشی نخرید که مناسبتان نباشند ؛ این می تواند باعث درد و آسیب پایتان شود. هدف یافتن کفشی است که به شکل پای شما تقریب زده باشد - به جای پا گذاشتن روی شکل کفش.
  • باید فاصله کمی بین نوک بلندترین انگشت پا و انتهای کفش وجود داشته باشد.
  • سعی کنید کفش را با جوراب متناسب بپوشید.
  • کفش هایی که توری ، قلاب ، نوار و یا یک نوع مکانیسم بندی هستند ، حمایت بیشتری از قوس پای شما خواهند کرد.

اندازه مناسب کفش

اهمیت کفش و تاثیر آن بر سلامت پا

بخش دوم : 4 اصل مهم انتخاب کفش مناسب

کفش را برای وضعیت کلی پای خود ارزیابی کنید و به قسمت های مختلف کفش نگاه کنید :

1. جعبه پنجه :

جای پنجه کفش باید نرم باشد ، نه دارای قوس.. دقت کنید که انگشتان پایتان احساس فشار نکنند و این که هیچ یک از انگشتان پای شما روی نوک دیگری سوار نباشند به این معنی است که معمولا جعبه پنجه کفش باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه انگشتان پا را به راحتی جا به جا کند. در حقیقت شکل پا به طور گسترده ای متفاوت است و شما باید مشخص کنید که آیا جای پنجه برای پای شما مناسب است یا خیر.

ویژگی های کفش مناسب

ویژگی های پنجه کفش در انتخاب کفش مناسب

مشخصات قسمت های مختلف کفش مناسب و استاندارد

2. ساق پا :

ساق پای خوب و ثابت با حمایت بیشتری به شما کمک می کند. نباید انعطاف پذیر باشد و شما نباید به راحتی بتوانید پاشنه پا را با یک جفت کفش جدید فشار دهید.

3. کف پا :

کفی کفش باید به اندازه کافی نرم باشد تا بتواند شوک ناشی از ضربات را بگیرد و خنثی کند. کفی سفت و سخت می توانند باعث درد زیادی شوند. کفی نیز باید مطابق شکل تنها پایه پا شکل داده شوند.

4. پاشنه :

به طور کلی توصیه می شود یک کفش با پاشنه کم ، حدود نیم سانت داشته باشد و می تواند تا کمی بلندتر هم برود ، اما ناگهانی بلند نشود.

اصول انتخاب کفش مناسب

انتخاب کفش مناسب با پاشنه کوتاه

نکاتی مهم که باید در خرید و انتخاب کفش مناسب به آن دقت کنید :

  • یک کفش مناسب در درجه اول باید کف ، رویه و پاشنه مناسب داشته باشد .
  • کفش مناسب باید از لحظه ای که پوشیده می شود در پا احساس راحتی ایجاد کند.
  • افراد ممکن است پهنا و فرم پای متفاوتی داشته باشند ، بنابراین ممکن است کفشی برای یک شخص مناسب بوده و برای فرد دیگر نا مناسب باشد.
  • یک کفش خوب باید تهویه مناسبی داشته باشد زیرا در صورتی که دارای تهویه نا مناسب باشد سبب رشد میکروب ها و میکروارگانیسم های مختلف در پا و ایجاد بوی بد و زخم در پا می شود.
  • بهترین اندازه پاشنه برای کفش های معمولی حدود 2.5 تا 4 سانتی متر است اما در صورتی که کف پا صاف باشد باید تغییراتی در کفش فرد ایجاد گردد.
  • اگر علت کمردرد شما مربوط به مشکلات پا است نزد ارتوپد روید تا او برای شما کفش مناسبی در نظر گیرد و اگر این کفش در بازار وجود نداشت کفش مخصوصی برای شما درست شود.اما اگر علت کمردرد فرد مربوط به سرخوردگی مهره ها و بیرون زدگی دیسک باشد با تغییر کفش ، درد او بهبود نمی یابد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن