ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، استرس بی دلیل و علت استرس بی دلیل شبانه و برای درمان استرس چه بخوریم و درمان استرس و تپش قلب و درمان استرس شدید در طب سنتی و علت دلشوره بی دلیل و علت استرس چیست و عوارض استرس و راه های مقابله با استرس بی دلیل در مورد چیزهای بی اهمیت و بهترین روش های درمان استرس و نگرانی بی دلیل را در نم نمک مشاهده نمایید.

درمان دلشوره و استرس بی دلیل در طب سنتی

اگر شما هم جزء افرادی هستید که دائما نگرانی دارید ، زمان آن فرا رسیده است که تمرکز خود را از روی چیزی که نمی توانید کنترل کنید ، بردارید. نگرانی جای شرمندگی ندارد در واقع این قسمتی طبیعی از ذات ماست. ما نگران بسیاری از مسائل روزمره هستیم؛ از مشکلات مالی و پس انداز گرفته تا میزان موفقیت و امنیت بچه ها در مدرسه و ...درمان دلشوره و استرس بی دلیل با تکنیک روانشناسیدرمان دلشوره و استرس بی دلیل با تکنیک روانشناسی

ما حتی درمورد چیزهای کوچکی مانند اینکه چه کسی ما را در فیسبوک فالو کرده یا نکرده است یا اینکه کدام فرد مشهوری از همسرش جدا شده است؛ نیز نگران هستیم با این حال ، وقتی نگرانی خارج از کنترل شود به یک مشکل بزرگ تبدیل می شود. نگرانی مزمن یا بیش از حد ، منجر به مشکلات سلامت روان خواهد شد.

طبق گفته انیستیتو ملی سلامت روان ، اختلال اضطراب شایع ترین بیماری روانی می باشد که 40 میلیون بزرگسال از 18-54 ساله را درگیر خود کرده است. بسیاری از افراد می خواهند نگرانی های بی موردشان را متوقف کنند اما نمی دانند چگونه؟ آیا شما نیز یکی از این افراد هستید؟ پس در این قسمت از سبک زندگی نم نمک با نم نمک همراه باشید.

راه حل درمان استرس بی دلیل چیست؟

اگر استرس الکی دارید حتما این کارها را انجام دهید

1- بپذیرید که بعضی چیزها تغییر نمی کنند

یکی از دلایل نگرانی بیش از حد ما تمرکز روی مشکلاتی است که قابل کنترل نیستند به عنوان مثال ، برخی از افراد با وجود این که می دانند احتمال بارش باران وجود دارد در حال تدارک جشن تولد یا گردش آخر هفته خود هستند ، سپس نگران می شوند که باران واقعا می بارد یا خیر.

بنابراین به جای نگرانی در مورد آن ، برنامه ای منعطف بچینید و آن را به عنوان جایگزین در نظر بگیرید. این کار نگرانی شما را کاهش خواهد داد. پذیرفتن این واقعیت که نمی توانید همه چیز را کنترل کنید بار زیادی را از دوش شما برمی دارد و در نهایت نگرانی تان پایان میابد.

پذیرفتن برخی چیزها

2- سعی نکنید افکار دیگران را حدس بزنید

گاهی اوقات ما سعی می کنیم افکار دیگران را حدس بزنیم. به عنوان مثال ، اگر به طور غیرعمد چیزی را به یک دوست یا همکار گفته باشیم ، خود به خود تصور می کنیم که آن ها از ما عصبانی هستند ، سپس تصویری از چهره خشمگین شان را تجسم می کنیم و به دلیل نگرانی ساعت ها نمی خوابیم. در واقع ترس ما اغلب یک تصور است.

تلاش برای تصور آنچه در ذهن دیگران است بیشتر اوقات بی فایده و اتلاف انرژی است. ذهن ما توانایی ایجاد سناریو هایی را دارد که اغراق آمیز و گاهی خطرناک هستند. اگر اجازه دهید ذهن تان با این تخیلات آمیخته شود و وسواس زیادی به خرج دهد ، نگرانی ها هرگز پایان نخواهند یافت. بهتر است به جای نگرانی بی مورد ، به فرد نزدیک شوید تا بدانید واقعا به چه چیزی فکر می کند؟! با این کار بسیاری از مشکلات برطرف خواهند شد.

3- در زمان حال زندگی کنید

صحبت در مورد گذشته هر از گاهی اشکالی ندارد به خصوص اگر موجب عبرت شما شود. با این وجود ، صرف وقت زیاد در گذشته می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. وقتی زمان زیادی را صرف فکر کردن راجع به گذشته می کنید ، یعنی نگرانی های مربوط به آن زمان را ادامه داده اید.

عاقلانه ترین کاری که می توانید انجام دهید این است که فقط وقت و توجه خود را به زمان حال متمرکز کنید زیرا این تنها زمانی است که قدرت تصمیم گیری برای شما دارد و آنچه را می خواهید می توانید انجام دهید. بنابراین در زمان حال زندگی کنید ، وقت بگذارید و لحظه ای را غنیمت شمارید که می توانید نفس بکشید و از همه چیز لذت ببرید.

زندگی کردن در زمان حال

4- کنترل کردن را کنار بگذارید

گاهی اوقات می خواهیم همه چیز را کنترل کنیم. می خواهیم همه چیز با دقت پیش برود و اگر طبق برنامه پیش نرود ، می ترسیم و نگران می شویم. فکر می کنیم که اگر همه چیز طبق روال ما پیش نرود خراب شده و هرج و مرج ایجاد می شود. گاهی اوقات به دلیل نگرانی بیش از حد می خواهیم نحوه رفتار یا تفکر افراد را نسبت به خود تغییر دهیم اما این امری غیر ممکن بوده و هرگز نمی توان همه چیز حتی نگرانی ها را کنترل کرد.

تلاش برای غلبه بر نگرانی فقط باعث اضطراب و استرس و نگرانی بیشتری می شود. وقتی تفکری را دوست ندارید بدن شما با تلاش فیزیکی برای کنترل و فرار از آن پاسخ می دهد بنابراین آن فکر تشدید می شود. وقتی بفهمید که ما مسئول جهان نیستیم یاد می گیریم که چگونه خود را سازگار کنیم بنابراین دلیل کمتری برای نگرانی خواهیم داشت.

5- احساس پوچی نداشته باشید

احساس پوچ بودن دلیل اصلی نگرانی بسیاری از افراد است. این حس نه تنها برای نسل جوان بلکه برای افراد مسن نیز صدق می کند. ما اغلب در مورد آنچه مردم درموردمان فکر می کنند نگران هستیم یا بی وقفه نگرانیم که ممکن است انتظارات جامعه را برآورده نکنیم. ما نگران این هستیم که آیا مردم ما را دوست دارند یا خیر. با این چشم انداز ذهنی ، بیش از حد به کمبودهای وجودی خود اهمیت می دهیم. این بدان معناست که دائما به دنبال قدردانی و تحسین دیگران هستیم بنابراین اگر این قدردانی حاصل نشود نگران خواهیم شد و حال خوبی نداریم.

با افزایش اعتماد به نفس خود قدرت ذهنی بیشتری داشته و دیگر نگران آنچه دیگران باور دارند یا فکر می کنند ، نباشید. ما باید به عقاید دیگران اهمیت کم تری دهیم حتی اگر مورد انتقاد قرار بگیریم. هرگز ارزش خود را گرو تشخیص دیگران قرار ندهید.

انجام این کار یک شب ممکن نیست و اگر بتوانید خود را از قضاوت دیگران جدا کنید به آرامش درونی بیشتری دست خواهید یافت. بهترین راه حل برای غلبه بر نگرانی عدم توجه به عقاید دیگران درباره شماست. به هرحال این چیزی است که ما نمی توانیم آن را کنترل کنیم. در عوض با تمرکز بر بهترین ویژگی ها و دارایی های خود یک تصور سالم از خودتان ایجاد کنید.

عدم توجه به عقاید دیگران

6- با یک دوست صحبت کنید

وقتی نگران چیزی هستید گفتگو با یک شخص بسیار مهم است تا نگرانی ها را از ذهنتان دور کند. تنها کافیست با یک دوست صحبت کنید زیرا شنونده بودن او نگرانی شما را تسکین می دهد. بیشتر اوقات پس از صحبت با یک دوست متوجه می شوید که آنچه در موردش نگران بوده اید بی اهمیت بوده است.

7- از فضای مجازی فاصله بگیرید

شبکه های اجتماعی با وجود مزایای فراوان اغلب دلیل نگرانی های ما هستند. تحقیقات نشان می دهد که رسانه های اجتماعی موجب نارضایتی شده زیرا از مقایسه کردن خود با دیگران اعتماد به نفس خود را ازدست خواهید داد. بر اساس یک مطالعه ، 55 درصد افراد با فیسبوک یا ایمیل های خود احساس نگرانی یا ناراحتی میکنند. چیزی که ما نمی دانیم این است که این افراد نیز مشکلاتی دارند و مطمئنا اوقات خوش زندگی خود را به اشتراک می گذارند بنابراین دلیلی بر کامل بودن زندگی آن ها نیست.

کافیست اگر فکر می کنید شبکه های اجتماعی احساس ناامنی و کمبود عزت نفس در شما ایجاد کرده اند از آن فاصله بگیرید. سعی کنید مدت زمان چرخیدن و خواندن پست ها را کاهش دهید و اجازه ندهید زندگی شما حول و حوش رسانه های اجتماعی بچرخد و به جای آن بر واقعیت تمرکز کنید.

فاصله گرفتن از فضای مجازی

8- نگرانی های خود را بنویسید

نوشتن نگرانی ها درمان خوبی است. وقتی نگران هستید سعی کنید آن ها را بنویسید زیرا باعث آرامش اعصاب شما می شود و در واقع راه حل هایی به ذهن شما خطور می کند. محققان دریافته اند که نوشتن نگرانی ها در مضطرب ترین دانش آموزان باعث ایجاد اعتماد به نفس شده است. با این کار آن ها توانسته بودند بر ترس خود غلبه کرده و عملکرد خود را بهبود بخشند.

9- دیدگاه تان را تغییر دهید

انرژی در جایی جریان میابد که توجه خود را معطوف به آن می کنید. بدانید که می توانید تمرکز خود را بر افکار مثبت بگذارید. در حقیقت هرچه افکار مثبت تری داشته باشید نتایج مثبت نیز به دست خواهید آورد. همیشه خوش بین باشید و مغز خود را آموزش دهید تا آرام بوده و به جنبه مثبت کار ها نگاه کند.

تغییر دادن دیدگاه هایتان در زندگی

10- حقایق صحیح را پیدا کنید

گاهی اوقات روز ها با نگرانی سپری می شوند و در پایان میفهمیم چیزی که نگران آن هستیم در واقع درست نیست. این یک واقعیت غم انگیزاست که همه ما آن را تجربه کرده ایم. افراد وقتی اطلاعات نادرستی دارند یا این اطلاعات کافی نیستند نگران می شوند.

بیشتر اوقات همانطور که با کل ماجرا روبرو می شوید می فهمید که واقعا دلیلی برای نگرانی وجود ندارد ، پس سعی کنید حقایق را دریابید.

11- بر تاثیرگذاری خود روی دیگران تمرکز کنید

شما می توانید بر افراد و شرایط تاثیر بگذارید اما نمی توانید همه چیز را وادار کنید تا طبق روال شما پیش بروند بنابراین درحالی که می توانید به کودک خود کمک کنید تا بهترین نمرات را بگیرد اما نمی توانید معدل او را 20 کنید.

برای داشتن بیشترین تاثیر ، بر تغییر رفتار خود تمرکز کنید و الگوی خوبی باشید و مرزهای سالمی برای خود تعیین کنید. وقتی درباره انتخاب شخص دیگری نگرانی دارید نظر خود را بگویید اما سعی نکنید افرادی که نمی خواهند اصلاح شوند را اصلاح کنید.

تمرکز بر تاثیرگذاری روی دیگران یک راه درمان نگرانی های بی دلیل

12- ترس های خود را شناسایی کنید

از خود بپرسید که موقع ترس چه اتفاقی رخ می دهد؟ آیا یک نتیجه فاجعه بار را پیش بینی می کنید یا به توانایی های خود برای مقابله با آن شک دارید؟ همانطور که در مطالب قبلی نم نمک اشاره شد معمولا نتیجه بدترین ترس آنطور که تصور می کنید غم انگیز نیست. شانس خوبی وجود دارد تا شما از آنچه فکر می کنید قوی تر باشید. اما گاهی اوقات چنان مشغول این تفکر هستید که می خواهید بدترین حالت را مدیریت کنید. با شناسایی ترس هایتان می توانید انرژی خود را صرف تمرینات مهم تر کنید.

13- بین پریشانی فکری درباره مشکلات و حل کردن آن ها تفاوت قائل شوید

گاهی اوقات ، بیش از حد خود را درگیر یک مشکل می کنید که اصلا خوب نیست بنابراین از خود بپرسید که آیا فکر کردن راجع به آن فایده ای دارد یا خیر؟ در این صورت اگر درحال یافتن راهی برای حل کردن هستید می توانید به فکر کردن تان ادامه دهید با این حال اگر تمام مدت پریشانی فکری دارید باید تصور و افکار خود را تغییر دهید. با خود بگویید که این افکار بیهوده هستند و بعد؛ خود را مشغول کار دیگری کنید.

14- برنامه ای برای مدیریت استرس خود ایجاد کنید

ورزش کردن ، تغذیه سالم و خواب کافی از موارد اساسی است که باید برای مراقبت از خود در نظر بگیرید. برای مدیریت استرس خود نیز وقت بگذارید تا بهبود یابید. مراقبه ، وقت گذرانی با دوستان و انجام یک سرگرمی به کاهش سطح استرس کمک می کند.

اگر چه نگرانی امری کاملا طبیعی است اما در بیشتر اوقات غیر ضروری می باشد بنابراین ذهن و مغز خود را آموزش دهید تا نگران چیزهایی که قابل کنترل نیستند نباشد. با این کار بسیاری از سردردهایتان از بین خواهد رفت. با توقف نگرانی ها از زندگی لذت بیشتری خواهید برد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن