ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، اوتیسم و جن و اوتیسم و جن زدگی نی نی سایت و داروی جدید اوتیسم و اوتیسم خیراندیش و دعا برای درمان اوتیسم و درمان اوتیسم آیت الله تبریزیان و روغن بنفشه برای اوتیسم و جن زدگی بعد از زایمان و داروی اوتیسم درمان اوتیسم در طب اسلامی در نم نمک.

اوتیسم جن زدگی و عقب ماندگی نیست!

تعداد دختران مبتلا به این بیماری کمتر از پسران است این در حالی است که اگر دختری دچار اوتیسم شود شدت و عمق بیماری او نسبت به پسران بیشتر خواهد بود. در کنار این مسائل نکته دیگر در زمینه آشنایی با بیماری اوتیسم است و باید یک سری از عقاید اشتباه را کنار گذاشت ، از جمله این که اوتیسم جن زدگی و عقب ماندگی نیست یا پدر و مادرها به وجودآورنده این اختلال نیستند.اوتیسم جن زدگی و عقب ماندگی نیست!اوتیسم جن زدگی و عقب ماندگی نیست!

اوتیسم اختلالی ژنتیکی است که علت آن کشف نشده است. درواقع تنها در دو ماه اول بارداری به وجود می آید و تا این زمان هنوز درمان قطعی برای آن پیدا نشده است.

اوتیسم و جن

تا زمانی که خانواده کودک اتیستیک ، بیماری کودک خود را نپذیرد امیدی برای تلاش در راستای بهبودی کودک به دست نخواهد آورد. در تعریف اوتیسم باید گفت که یک اختلال عصبی-رشدی است که پیش از سه سالگی به وجود آمده و تا آخر عمر همراه با فرد است. اوتیسم بیماری نیست بلکه یک ویژگی است که نیاز به سنجش به موقع و آموزش و پرورش دارد.

معمولا بچه های اتیستیک دارای اختلال گوارشی و متابولیسمی هستند ، این درحالی است که بسیاری از ویژگی های بیماری آن ها با هم متفاوت است و ویژگی های فردی گوناگونی دارند. این کودکان به دو دسته تقسیم می شوند یک دسته کودکانی با عملکرد پایین که برای کوچکترین مسائل زندگی نیاز به آموزش دارند و کودکانی با عملکرد بالا که شباهت زیادی به بچه های عادی دارند.

به طور مجموع کودکان اتیستیک سه ویژگی مشترک دارند می توان از روی این ویژگی ها بیماری این کودکان را شناسایی کرد. از جمله این ویژگی ها داشتن الگوهای رفتاری تکراری مانند : بال بال زدن و درگیری با یک اسباب بازی که ساعت ها به طول می انجامد ، دومین ویژگی مشکل ارتباطی است که از مهمترین چالش های زندگی این کودکان است. همچنین این افراد در زمینه کلامی و غیرکلامی دارای مشکلاتی هستند ، درواقع نمی توانند به درستی صحبت کرده و یا حتی گاهی تنها جملاتی را به صورت طوطی وار بیان می کنند. در زمینه غیرکلامی نمی توانند مفهوم خود را توسط زبان بدن منتقل کنند. ویژگی دیگر این کودکان ، اختلال در رفتار اجتماعی است درواقع این افراد هنجار و قوانین اجتماعی جامعه را درک نکرده و آنچه در ذهن خود دارند در رابطه با دیگران به کار می گیرند.

این کودکان آداب معاشرت را نمی توانند درک کنند برای رفع این مشکل ، نیاز به آموزش های کافی دارند. در رابطه کلامی با این کودکان ، آنچه باید به آن توجه کرد آرام و شمرده صحبت کردن و همچنین استفاده از جملات کوتاه است.

نخستین چیزی که کودک اتیستیک می خواهد به اطرافیان خود منتقل کند این است که من یک کودک هستم. این کودکان ویژگی دیگری به غیر از این بیماری دارند. دومین مساله ای که کودک مبتلا به اوتیسم نیاز دارد به آن توجه شود این است که حواس وی هماهنگ نیست برخی از افراد یا کم حسی و برخی بیش حسی دارند. این فرد نمی توانند تفاوت میان نمی توانم و نمی خواهم را درک کند تفکر این کودکان عینی بوده و در واقع کودک مبتلا اوتیسم ، مغزی کاملا بصری دارد.

کودک مبتلا به اوتیسم نیاز دارد تا برقراری ارتباط اجتماعی دارد. نکته دیگر این است که نیازمند است در تعاملات اجتماعی یاری شود. درواقع کودک نمی تواند همدلی را درک کند. نکته دیگر این است که این کودکان مفهوم استعاره ، کنایه ، ضرب المثل را درک نمی کنند. در مورد شیوع اوتیسم باید گفت که یک و نیم درصد از افراد جامعه جهانی اوتیسم دارند : یعنی در ایران بین 800 هزار تا یک میلیون و 200 هزار نفر مبتلا به اوتیسم وجود دارد.

اوتیسم و جن

بهم ریختگی و هرزه خواری یکی از شاخص های رفتاری کودکان اتیستیک

این کودکان دارای چند شاخص رفتاری هستند که این شاخص ها به صورت مشترک در میان آنها وجود دارد از جمله آن بهم ریختگی است.

در زمینه امنیت بچه های اوتیسم باید توجه داشت که هرچه میزان ضریب هوشی آن ها پایینتر باشد تعداد فرار آنها در خانه بیشتر می شود. مورد دیگر هرزه خواری است. همه بچه ها زیر دو سال دنیای اطرافشان را با خوردن می شناسند اما بچه های طیف اوتیسم چیزهای غیرخوراکی را می بلعند.

درمانگر اجازه تنبیه کودک اتیستیک را ندارد

نکته دیگری که پدر و مادران باید در زمینه کلینیک ها و درمانگاه هایی که مراجعه می کنند توجه داشته باشند این است که مرکز درمانی تنها وظیفه درمان کودک را بر عهده دارد و تربیت وظیفه والدین است. هیچ درمانگری اجازه تنبیه کودک را ندارد. مرکز درمانی باید دارای مجوز درمانی باشد و کودک بدون اجازه والدین نباید توسط درمانگر از مرکز خارج شود.

بهترین سن برای شروع درمان کودکان اتیستیک سه تا شش سال است

سن طلایی درمان کودک مبتلا به اوتیسم سه تا شش سال است. درنتیجه پدر و مادرها باید نسبت به روش های اصلی درمان دانش کافی داشته باشند. در همین راستا نخستین روش درمان تحلیل رفتار کاربردی است. روش درمانی بعدی teach است که آموزش و پرورش ایران از این روش استفاده می کند. روش pecs بیشتر برای کودکانی است که مشکل گفتاری دارند و آخرین روش درمانی Fba روش درمانی خلاقانه بوده که درمانگر با مشاهده رفتار کودک تشخیص می دهد چه کاری برای همراهی با این کودکان مناسب تر است.

آنچه بیش از اوتیسم باعث بروز اختلال رفتاری کودکان می شود پرورش اشتباه این کودکان است. نکاتی که پدر و مادر باید در نظر بگیرند این است که به هیچ وجه کودک مبتلا به اوتیسم را در رختخواب خودشان نخوابانند چرا که کودک حس می کند بدون پدر و مادر امنیتی ندارد. موضوع دیگر تغذیه کودکان است. بچه های مبتلا به اوتیسم دارای مشکلات گوارشی و متابولیسم هستند و درنتیجه باید از مواد غذایی مشخصی استفاده کنند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن