ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، پیشگیری از زوال عقل و نحوه پیشگیری از زوال عقل در جوانی و پیری و داروی زوال عقل و علائم زوال عقل و عکس زوال عقل و درمان زوال عقل و زوال عقل در پارکینسون و تست زوال عقل و زوال عقل در جوانی چیست و زوال عقل و مرگ در نم نمک.

نحوه پیشگیری از زوال عقل در جوانی و پیری

زوال عقل یا خِرَدسودگی در پزشکی و روان پزشکی ، اختلال مزمن و گاهی حاد فرایندهای روانی و زوال عصبی پیشرونده بوده که با تغییر شخصیت و موقعیت ناشناسی و اختلال در حافظه و داوری و اندیشه همراه است.نحوه پیشگیری از زوال عقل در جوانی و پیرینحوه پیشگیری از زوال عقل در جوانی و پیری

آلزایمر رایج ترین دلیل بروز زوال عقل است به طوریکه در آن فرد از مشکلات حافظه و دیگر توانایی های شناختی رنج می برد و باعث اختلال در زندگی روزمره اش می شود.

گرچه هیچ راهکار درمانی قطعی برای آلزایمر وجود ندارد ، اما با تشخیص به موقع بیماری می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد. بیشتر مردم علائم آلزایمر را با از دست دادن حافظه می شناسند. با این حال ، تحقیقات نشان داده است از دست دادن حافظه نخستین علامت ابتلا به این بیماری نیست.

نحوه پیشگیری از زوال عقل در جوانی و پیری

پیش از توضیح درباره آلزایمر ، ذکر این موضوع ضروری است که این بیماری به دو نوع آلزایمر زودرس (ابتلا پیش از 65 سالگی) و آلزایمر دیررس (ابتلا پس از 65 سالگی) تقسیم می شود. آلزایمر زودرس اغلب در دهه 40 و 50 بروز می کند. آلزایمر دیر رس نیز در میان افراد کهنسال رایج است.

یک تحقیق گسترده که از سال 1937 تا 2016 درباره علائم و نشانه های آلزایمر انجام شده است نشان می دهد در نزدیک به 99 درصد موارد افسردگی و اختلال شناختی نخستین علامتی است که در آلزایمر زودرس در بیمار مشاهده می شود.

در مقابل ، در آلزایمر دیررس افسردگی 9 درصد و اختلال شناختی 80 درصد نخستین علامت ابتلا به بیماری است. از دست دادن حافظه در آلزایمر دیررس نخستین علامت غالب محسوب می شود. محققان می گویند این پژوهش نشان داد مشکلات نورولوژیک و افسردگی نخستین علائمی است که در بیماران آلزایمری بروز می کند.

نحوه پیشگیری از زوال عقل در جوانی و پیری

با این حال ، متاسفانه تشخیص افسردگی در بیماران مبتلا به آلزایمر دشوار است ، زیرا زوال عقلی می تواند با علائم افسردگی همپوشانی داشته باشد. از علائم مشترک افسردگی و زوال عقلی می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

  • بی تفاوتی
  • از دست دادن علاقه برای انجام فعالیت و سرگرمی
  • کناره گیری اجتماعی
  • انزوا و گوشه گیری
  • مشکل در تمرکز کردن
  • اختلال در تفکر

زمانی شرایط بیمار پیچیده می شود که بدانیم اختلالات شناختی بیماران مبتلا به آلزایمر برای آن ها تشخیص ناراحتی ، ناامیدی ، احساس گناه و دیگر احساسات مرتبط با افسردگی را دشوار می کند. در حقیقت افسردگی در بیماران مبتلا به آلزایمر متفاوت از افراد سالم است.

در بیماران آلزایمری افسردگی ممکن است کمتر شدید باشد و علائم به صورت طولانی بروز نکند. همچنین این افراد کمتر از دیگر بیماران مبتلا به افسردگی اقدام به صحبت درباره خودکشی می کنند.

نحوه پیشگیری از زوال عقل در جوانی و پیری

از آنجا که هنوز دلیل اصلی بروز آلزایمر ناشناخته است ، راهکار مشخصی برای جلوگیری از ابتلا به آن وجود ندارد. با این حال ، متخصصان می گویند داشتن یک سبک زندگی سالم می تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد. یافته ها نشان داده است بیماری های قلبی - عروقی ارتباط مستقیمی با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر دارد.

راهکار های ذیل برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر توصیه می شود :

  • عدم استعمال دخانیات
  • عدم مصرف مشروبات الکلی
  • داشتن رژیم غذایی سالم و سرشار از سبزیجات و میوه ها
  • ورزش کردن مستمر (150 دقیقه در هفته)
  • کنترل فشار خون بالا
  • در صورت ابتلا به دیابت ، اطمینان از داشتن رژیم غذایی مناسب و مصرف به موقع دارو ها
پیشگیری از زوال عقل با مصرف روزانه روغن زیتون

انتخاب روغن زیتون به جای چربی هایی مانند مارگارین(عموم آن را تحت عنوان کره گیاهی می شناسند) و سس مایونز تجاری یک انتخاب مطمئن است و ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل کشنده را کاهش دهد.

این مطالعه نشان داد افرادی که بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می کنند ، در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز آن را مصرف کرده اند ، 28 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از زوال عقل قرار دارند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن