ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، درمان سردی معده با اسپند و روش درمان سردی معده با اسپند و درمان آبریزش دهان و سردی معده با اسپند و معجزه اسپند و خوردن اسفند و فواید اسپند در طب سنتی و درمان بلغم با اسپند در نم نمک.

درمان بلغمی شدن و سردی معده با اسپند

سردی معده دارای علائمی نظیر ترش کردن است و می تواند با احساس سوزش در مری و سرمعده ، دل درد ، اسپاسم عضلات شکمی ، اسهال یا گاهی اوقات یبوست ، احساس تهوع و بی حالی همراه باشد.درمان بلغمی شدن و سردی معده با اسپنددرمان بلغمی شدن و سردی معده با اسپند

یکی از علائم اصلی سردی معده آبریزش دهان است.

درمان آبریزش دهان و سردی معده با اسپند

  • 1- عسل و اسپند(شبانگاه یک قاشق مرباخوری اسپند به کمک آب)
  • 2- خوردن خرما روزی 3 عدد
  • 3- ترک سردی های زیاد (اگر سردی هوس دارد مسهل به او داده شود مثل ماست با نعنای فراوان بخورد یا با زنیان بخورد.)

اگر طفل باشد (هم آب دهانش می رود و هم فین فین می کند و نمی تواند شیر بخورد) به مادر گرمی بدهید تا شیرش گرم شود. (مثل خرما و ارده شیره)

ملاج طفل را گرم کنید (مالیدن روغن کنجد یا سیاه دانه روی ملاج)

درمان بلغمی شدن و سردی معده با اسپند

نکته : با توجه به آلکالوئید های موجود در ترکیب اسپند بهتر است افراد قبل از مصرف آن را 6 بار با آب سرد و یک بار با آب گرم شستشو دهند و پس از خشک کردن آن را خورد.

علت سردی معده

خوردن سریع خوراکی ها ، نوشیدن آب همراه با غذا ، مصرف غذاهای دیر هضم ، استفاده از چاشنی و انواع ادویه های تند همراه با غذا ، مصرف خوراکی های سرد چون یخ و بستنی و برخی داروها همگی درسردی معده موثر هستند.

روش نادرست تغذیه و برخی عادت های غلط تغذیه ای باعث ایجاد سردی معده و تشدید علائم آن می شود. ازجمله این علل می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • خوردن سریع و باعجله غذا
  • نوشیدن آب همراه با غذا
  • خوردن غذاهای دیرهضم
  • استفاده از ادویه های تند
  • خوردن غذاهایی با طبع سرد
  • مصرف برخی داروهای خاص

درمان بلغمی شدن و سردی معده با اسپند

درمان بلغم معده

درمان گیاهی سردی معده

درمان این مشکل در وهله اول رعایت رژیم غذایی اهمیت فروان دارد ، هر فردی دارای یک مزاج است و خوردن غذاهای طبع دیگر می تواند باعث مشکلات گوارشی و حتی بیماری هایی مانند آکنه و ریزش مو در او شود ، برای فهمیدن طبع می توان به پزشک طبع گیاهی مراجعه کرد.

  • چای بابوبه : نوشیدن چای بابوبه یکی از راه های برطرف کردن التهاب و سردی معده است ، می توان این چای را همراه با نبات یا لیمو ترش مصرف کرد تا علاوه بر درمان مشکل اسیدی شدن و سردی معده با عوامل عفونت زا در دستگاه گوارش هم مبارزه کند.
  • آب برنج : آب برنج هم یکی دیگر از داروهای مفید برای درمان مشکل سردی و ترش کردن معده است ، برای این کارمقدار کمی برنج را با آب بدون نمک پخته تا قوام پیدا کند ، سپس محلول را از صافی رد کنید ، این نوشیدنی را می توانید در طول روز به همراه مقداری عسل مصرف کنید تا مشکل سردی معده برطرف شود.
  • نعناع : استفاده از برگ های شفابخش نعناع هم که از دیرباز به عنوان یک داروی بی رقیب برای درمان کلیه مشکلات معده مشهور بوده که می توان با جویدن برگ نعناع یا عرق نعناع و چای نعناع را هنگام دل درد و سردی معده مصرف کرد تا التهاب برطرف شود ، با توجه به طبع سرد ذاتی نعناع برای رفع سردی معده آن را همراه با نبات مصرف کنید.
  • دانه رازیانه : دانه رازیانه هم یکی از خوراکی های بسیار مفید برای سلامت معده است ومی تواند مشکل سردی معده و یا هضم کند مواد غذایی در دستگاه گوارش را برطرف کند و به این ترتیب مشکل التهاب معده برطرف می شود.
  • روغن کرچک : اگر مزاج سرد معده تان ، باعث ناراحتی شما شده است ، از خواص درمانی روغن کرچک استفاده کنید. برای این منظور می توانید مقداری روغن کرچک را به معده خود بزنید. سپس این نواحی را ماساژ دهید. بعدازاینکه تمام معده شما چرب شد ، بهتر است با یک حوله یا کیسه آب گرم ، شکم خود را بپوشانید.
  • عسل : برای رفع سردی معده از خواص شفابخش عسل استفاده کنید. شما می توانید دمنوش های موثر برای سردی معده را با عسل ترکیب کرده و نشو جان کنید. همچنین می توانید عسل را به تنهایی و به عنوان صبحانه مصرف کنید.
  • سرکه انگور : برخی طبیبان طب سنتی معتقدند که برای درمان سردی معده ، سرکه انگور کارساز می باشد. برای این منظور می توانید مقداری از سرکه انگور را در آب حل کنید. سپس این نوشیدنی گوارا را هر روز نوش جان کنید تا التهاب و سردی معده شما برطرف شود.

افرادی که دچار سوء هاضمه ، یبوست ناشی از سردی مزاج می شوند و دارای مزاج بدنی یا معده سرد هستند ، باید در مصرف ماست اعتدال را رعایت کرده و علی الخصوص ماست ترش نخورند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(12 رای)
60%

نظر دادن