ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، خواص گل پنیرک و خواص گل پنیرک برای مردان و خواص گل پنیرک برای زنان و فواید گل پنیرک و مزایای خوردن گل پنیرک و خواص گل پنیرک در طب سنتی و خواص گل پنیرک برای سلامتی و فواید گل پنیرک برای پوست و خواص گل پنیرک برای تقویت مو و گل پنیرک برای زیبایی و مصرف گل پنیرک در بارداری و حاملگی و خواص درمانی گل پنیرک و طبع گل پنیرک و ارزش غذایی گل پنیرک و عوارض گل پنیرک و مضرات گل پنیرک و گل پنیرک برای لاغری و کاهش وزن در نم نمک.

گل پنیرک برای چی خوبه؟

پنیرک یک گیاه 10 تا 15 سانتی متری می باشد که گل آن به رنگ های صورتی و بنفش رشد می کند. پنیرک از جمله گیاهانی می باشد که به صورت خودرو در بسیاری از مناطق ایران مخصوصاً در شهرستان های جنوبی کشور از جمله خوزستان و اندیمشک به راحتی رشد می کند و در دشت ها قابل دسترسی می باشد.گل پنیرک برای چی خوبه؟ + خواص و فوایدگل پنیرک برای چی خوبه؟ + خواص و فواید

چای گل پنیرک در شهرهای مختلف ایران با نام های گوناگونی شناخته می شود؛ پنیرک ، تریندینگ ، خورپرست ، آفتاب پرست ، آفتاب گردک ، ختمی پنیرک ، نان کلاغ و تولَه از جمله مهمترین این نام ها می باشد.

پنیرک یک گیاهی می باشد که از ساقه ، برگ و گل آن می توان استفاده کرد. که بیشترین میزان کاربرد ، از گل های بنفش این گیاه می باشد که به صورت خشک شده در عطاری ها برای تهیه چای و دمنوش به فروش می رسد.

از لحاظ طبعی باید گفت؛ پنیرک سرد و تر متمایل به معتدل است که اخلاط غلیظ را رقیق و اخلاط خیلی رقیق را معتدل می کند. از لحاظ مزه این نیز باید بگوییم که چای گل پنیرک از معدود دمنوش های گیاهی می باشد که طعم و مزه تلخی ندارد و به راحتی و بدون استفاده از شیرین کننده قابل مصرف می باشد.

گل پنیرک برای چی خوبه

خواص گل پنیرک چیست؟

همان طور که می دانید این گیاه رشدی خودروی دارد؛ همچنین با توجه به فواید بسیار زیادی که دارید قیمت گل پنیرک ارزان و مقرون به صرفه است.

گل پنیرک برای چی خوبه؟ همان طور که در ترکیبات گل پنیرک اشاره کردیم ، این گیاه دارای خواص و فواید بسیار زیادی است که برای سلامت انسان مفید و کاربردی است ، مانند : بهبود سرماخودرگی ، بهبود سرفه ، درمان مشکلات گوارشی و …

1- گل پنیرک ، یک مسکن گیاهی

زخم و جراحت همراه همیشگی انسان است و ممکن است انسان به هر دلیلی قسمتی از بدن او آسیب ببیند. در صورت وقوع این اتفاق بعضی از افراد به سراغ داروهای شیمیایی می روند و در تلاشند تا درد ناشی از زخم به وجود آماده را با داروها درمان کنند.

اما روش دیگری هم در مقابل شما وجود دارد ، استفاده از گیاه پنیرک. آفتاب گردک را روی زخم به وجود آمده بگذارید و کمی به آن زمان دهید تا درد زخم آرام شود.

اگر سطح جراحت به وجود آمده عمیق و خطرناک است ، حتما به پزشک مراجعه کنید و از خود تجویزی پرهیز کنید.

گل پنیرک برای چی خوبه

2- پنیرک ناجی دستگاه گوارش

  • بهبود التهابات معده و روده
  • گل پنیرک برای یبوست
  • درمان دلپیجه
  • بهبود تورم های روده ای

همچنین؛ افرادی که دچار اسهال هستند با مصرف دمنوش پنیرک این درد آزار دهنده را می توانند کنترل کنند و کاهش دهند.

اختلال و ناکارآمدی گوارش یک عامل مهم در اضافه وزن است ، به همین دلیل مصرف دمنوش گل پنیرک می تواند این عامل را کنترل و به هضم غذا کمک کند.

گل پنیرک برای چی خوبه

3- پنیرک روشی برای درمان سنگ کلیه

یکی از خواص پنبرک بهبود دردهای کلیه است. یکی از مشکلاتی که این روزها افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم می کنند ، سنگ کلیه است.

سنگ کلیه دردی غیرقابل کنترل دارد که با استفاده از روش های درمان خانگی و گیاهی در بسیاری مواقع می توان این درد را کمی آرام کرد.

روغن پنیرک یک سبک درمانی است!

کمی از روغن پنیرک را با چند داروی گیاهی ترکیب و از آن استفاده کنید؛ این اتفاق به کاهش دردهای کلیوی کمک شایانی می کند.

درمان با عرق پنیرک

عرق پنیرک ، ادرار آور است و باعث افزایش دفعات ادرار در طول روز می شود. با این روش می توان دردهای مثانه را کاهش داد و به دفع سنگ کلیه کمک کرد.

گل پنیرک برای چی خوبه

4- خواص گل پنیرک برای سرفه

با استفاده از دم نوش گل پنیرک می توانید دردهای گلو را درمان کنید.آفتاب گردک با توجه به ترکیبات فوق العاده ای که دارد خاصیت ضد میکروبی دارد و به راحتی می تواند ، دردهایی عفونی و همچنین سرفه را درمان کند.

گل پنیرک برای چی خوبه

5- درمان دردهای التهابی

روغن گل پنیرک ، تاثیر بسیار زیادی در درمان التهابات دارد. برای بهبود التهابات ، کمی از روغن پنیرک به محل درد بزنید و اجازه دهید تا به خوبی جذب شود. پس از گذشت مدتی درد در ناحیه مربوطه تسکین می یابد.

این گیاه برای تحریکات پوستی که در بدن به وجود می آید هم می تواند ، مفید و تاثیرگذار باشد ، مانند :

  • گزیدگی
  • خارش
  • سوختی

برای بهبود این مشکل می توان از پمادهای پنیرک استفاده و دردهای به وجود آمده را کنترل کرد.

6- پنیرک پلی به سمت جوانی

یکی از خواص گل پنیرک بنفش ، خاصیت ضدپیری است.

برای درک بهتر این خاصیت بهتر است به سراغ ترکیبات این گل بروید و مجدد ترکیبات آن را مطالعه کنید. ترکیبات این گیاه باعث جوانسازی پوست و کاهش چین و چروک ها می شود. از کرم هایی که با آفتاب گردک تهیه می شود را استفاده کنید تا از پیری زودرس جلوگیری شود.

7- پنیرک درمانی برای خواب راحت

در علوم داروسازی از عصاره آفتاب گردک در برخی از داروها استفاده می شود؛ مانندداروهای : بی حسی ، خواب آور ، کاهش استرس و …

به همین دلیل اگر شب ها زمانی که به رختخواب می روید ساعت ها منتظر خواب می مانید ، می توانید از دمنوش یا شربت پنیرک نوش جان کنید تا خواب راحت به سراغ شما بیایید؛ همچنین با استفاده از این روش از مصرف داروهای شیمیایی هم جلوگیری می شود.

یکی از مهم ترین نکاتی که قبل از مصرف این گیاه باید در نظر داشته باشید ، تداخلات دارویی است ، اگر داروی خاصی مصرف می کنید بهتر است قبل از اینکه از گل پنیرک استفاده کنید ، با پزشک معالج خود مشورت کنید تا مشکلی به وجود نیاید.

گل پنیرک برای چی خوبه

8- خواص پنیرک برای قاعدگی

برای کاهش درد و خون ریزی بیش از اندازه می توانید در دوران قاعدگی دمنوشی از پنیرک تهیه کنید و 2 مرتبه در طول روز نوش جان کنید. برای تهیه پنیرک در دروان قاعدگی مراحل زیر را طی کنید :

  • گل پنیرک
  • گل بابا آدم
  • گل شقایق

این موارد را باهم ترکیب کنید و بجوشانید و اجازه دهید تا خوب دم بکشد. پس از این که دمنوش دم کشید 2 مرتبه در صبح و عصر نوش جان کنید.

9- خواص گل پنیرک برای سرماخوردگی

خاصیت گل پنیرک برای سرماخوردگی بسیار مفید و تاثیرگذار است و با درست کردن دمنوشی از این گیاه می توان علائم سرما خوردگی مانند : تب ، سرفه ، گلو درد و … را کاهش داد و به بهبود سریع این بیماری کمک می کند.

گل پنیرک برای چی خوبه

10- خواص پنیرک برای رحم

عفونت رحم یکی از معظلاتی است که اکثر زنان از دوران بلوغ تا یائسگی تجربه می کنند. این بیماری بسیار شایع است و از علائم آن میشود به سوزش ، خارش ، ترشحات و … اشاره کرد.

خواص پنیرک برای عفونت زنان اثبات شده است و گل پنیرک به علت خواص آنتی باکتریایی که دارد با استفاده از دو روش می تواند این بیماری را درمان کند :

دمنوش گل پنیرک

2 لیوان آن را اجازه دهید که به نقطه جوش برسد ، پس از به جوش آمدن گل پنیرک را به آن منتقل کنید و اجازه دهید که پنیرک دم بکشد. پس از اینکه دمنوش پنیرک آماده شد آن را 3 مرتبه در طول روز میل کنید.

تشت گل پنیرک

مقداری گل پنیرک را بجوشانید ، درون یک تشت بریزید و اجازه دهید که خنک شود. سپس روی تشت گل پنیرک بنشینید. این روش به درمان التهابات و عفونت رحم کمک شایانی می کند.

هیچ گیاه و دمنوشی بدون هدف به دنیای ما پا نمی گذارد و گل پنیرک نیز از آن دسته گیاهان پر خاصیت و کم توقع است. خواص گل پنیرک چنان تاثیرگذار است که پس از شناخت آن ، نمی توانید از روغن و دمنوش آن دل بکنید!

11- خواص پنیرک برای کیست تخمدان

گیاه پنیرک به علت سازوکاری که دارد می تواند بسیاری از بیماری های عفونی را درمان کند و در بسیاری از موارد دیده شده است که این گیاه بیماری هایی که حتی با دارو درمان نمی شود را توانسته است برطرف سازد.

برای درمان کیست تخمدان هم میتوانید از خواص پنیرک استفاده کنید و با تهیه دمنوش این گیاه شر برخی از بیماری ها را از سر خود باز کنید.

12- خواص پنیرک برای نازایی

در طب سنتی به خواص پنیرک برای مردان توجه ویژه ای شده است و این علم بر این باور است که پنیرک می تواند مایع اسپرم ، نعوظ و کیفیت مایع منی از آنچه که هست بهتر کند ، به همین علت این گیاه برای درمان نازایی پیشنهاد می شود.

دمنوشی از این گیاه را تهیه کنید و با دو مرتبه در روز میل کنید.

13- خواص پنیرک برای عفونت ریه

پنیرک با خاصیت تصفیه کنندگی و ضد التهابی که دارد به راحتی می تواند سینه را صاف و مجاری تنفسی انسان را تمیز کند؛ به همین علت از بین بردن عفونت ریه کاری آسان برای گل پنیرک است.

14- خواص پنیرک برای کبد

این گیاه با خاصیت ضدالتهابی و درمانی که دارد می تواند برخی بیماری ها مانند درد های کبدی را درمان کند. با ترکیب پنیرک و ختمی اثر این دمنوش را چندیدن برابر کنید. اجازه دهید تا این دو گیاه دم بکشد و پس از دم کشیدن دو نوبت در طول روز آن را نوش جان کنید.

ترکیبات گل پنیرک

گیاه پنیرک ویتامین های A ، C ، E ، B ، موسیلاژ ، پتاسیم ، کلسیم ، فیبر ، منیزیوم و روی
گلبرگ آفتاب گردک قسمت گل این گیاه داری مقدار زیادی موسیلاژ است.
برگ گیاه پنیر دارای تانن

طبع گل پنیرک چیست؟

طبع پنیرک با توجه به ترکیبات منحصر به فردی که دارد ، سرد و رو به تعادل دارد. برای افزایش سلامت جسمانی بهتر است قبل از مصرف هر مواد غذایی در خصوص طبع آن اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید تعادل را در مواد غذایی رعایت کنید.

گل آفتاب گردک برخلاف دیگر دمنوش های سلامتی که وجود دارد ، طعم و مزه نسبتا خنثی دارد و برای خوردن این دمنوش نیازی به طعم دهنده یا شیرین کننده ها نیست.

گل پنیرک برای چی خوبه

انواع پنیرک

همانطور که اشاره کردیم گیاه پنیرک دارای انواع و اقسام مختلفی است که هر یک از آن ها مشخصات و ویژگی های مختص به خود را دارد. در ادامه دو گونه از انواع گیاه پنیرک را نام می بریم :

1- پنیرک کبیر

  • نام دیگر این گیاه ، ختمی است.
  • پنیرک کبیر ، 2 سال طول عمر دارد.
  • گلبرگ های این گیاه قرمز مایل به بنفش است.

ارتفاع بوته آفتاب گردک بین 40 الی 80 سانتی متر است. در این قسمت بهتر است به این سوال پرتکرار پاسخ دهیم ، که آیا گل پنیرک همان گل ختمی است؟

پاسخ این سوال منفی است ، اما این دو گیاه در یک خانواده قرار دارند و مزایا و خواص مشابهی دارند به همین دلیل بسیاری از افراد این دو گونه را با هم اشتباه می گیرند. در این مقاله می توانید عکس گل پنیرک را مشاهده و با گل ختمی مقایسه کنید.

2- گل پنیرک صغیر

  • نام دیگر این گیاه ، خبازی است.
  • گلبرگ های آن سفید با رگه های قرمز است.

گل خبازی نسبت به گیاه ختمی ، بسیار سایز کوچک تری دارد.

گل پنیرک برای چی خوبه

دمنوش پنیرک برای چی خوبه؟

در علم طب سنتی و درمان های گیاهی بیشترین استفاده ای که از آفتاب گردک می شود در دمنوش ها است. گلبرگ های این گیاه را می توان خشک و در دمنوش از آن ها استفاده کرد.

در ادامه طرز تهیه چند دمنوش این گیاه را آموزش می دهیم ، با ما همراه باشید :

1- طرز تهیه چای پنیرک ساده

  • یک قاشق غذاخوری آفتاب گردک خشک شده را در قوری بریزد.
  • آب جوشیده را به آن اضافه کنید.
  • کمی صبر کنید تا چای دم بکشد.
  • پس از اینکه دمنوش دم کشید ، شعله را خاموش کنید و سپس دمنوش را نوش جان کنید.

درست کردن این دمنوش کار سخت و دشواری نیست و به راحتی می توان در خانه آن را درست کرد. دقت داشته باشید که در مصرف دمنوش پنیرک زیاده روی نکنید.

2- دمنوش پنیرک ، مسکنی برای سنگ کلیه در حال حرکت

اگر احساس کردید ، که سنگ در کلیه در حال حرکت است و دردی شدید تمام بدن شما را در برگرفته ، می توانید دمنوش برگ پنیرک و گل بابونه را درست کنید تا به کاهش درد کمک کند.

  • 100 گرم گل بابونه
  • 100 گرم برگ پنیرک
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

برگ این گیاه به همراه گل بابونه با یک لیوان آب را اجازه دهید که بجوشد ، سپس یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید. دمنوش را قبل از هر وعده غذایی نوش جان کنید تا سنگ در کلیه ریز و سپس دفع شود.

گل پنیرک برای چی خوبه

3- دمنوش گل بنفشه و پنیرک

  • 100 گرم گل بنفشه و گل پنیرک را در قوری بریزید.
  • به مدت 15 دقیقه اجازه دهید که دم بکشد و سپس دمنوش را نوش جان کنید.

خواص گل بنفشه یا پنیرک در تقویت سیستم ایمنی ، بهبود سرفه های خشک و بهبود عفونت ها است.

4- خواص دمنوش پنیرک و گل ختمی

  • یک لیوان آب را بجوشانید.
  • نصف قاشق غذا خوری گل ختمی و پنیرک را به آب اضافه کنید.
  • اجازه دهید این ترکیب با شعله کم بجوشد و سپس از صافی رد کنید.

دمنوش به دست آمده را می توانید با کمی عسل نوش جان کنید.

استفاده از گل پنیرک برای شربت

با نوش جان کردن شربت پنیرک در روزهای گرم ، تنها عطش خود را برطرف نکرده اید ، بلکه از خواص بی نظیر این گیاه نیز بهره برده اید.

برای درست کردن این شربت نیاز به مواد اولیه دارید ، که در ادامه آن را نام می بریم :

گلبرگ های پنیرک عرق های گیاهی مورد علاقه ، مانند : گلاب ، بیدمشک ، عرق نعنا ، بهار نارنج و …
تخم شربتی یخ به همراه آب سرد
  • در مرحله اول به خوبی تخم شربتی را بشورید تا آلودگی های آن از بین برود.
  • شربت را می توانید در تنگ آب یا به تعداد نفرات در لیوان درست کنید.
  • در هر لیوان تعدادی یخ بریزید.
  • دو قاشق غذا خوری گلبرگ پنیرک بریزید.
  • پس از این مرحله مقداری آب سرد برای تغییر رنگ پنیرک اضافه کنید.
  • از بین عرق هایی که نام بردیم یکی را به سلیقه خود به شربت اضافه کنید.
  • تخم شربتی را بریزید و سپس مابقی آب را اضافه کنید.

خواص شربت گل پنیرک بسیار مفید و ارزشمند است ، این شربت یک انتخاب استثنایی برای روزهای گرم سال است. توصیه می شود این شربت را حداقل یک بار درست کنید.

گل پنیرک برای چی خوبه

خواص روغن پنیرک

روغن پنیرک از قسمت برگ ها ، ریشه ها و گلبرگ های این گیاه گرفته می شود که ترکیبی بسیار مفید و تاثیرگذار است. روغن پنیرک ، برای درمان دردهای موضوعی استفاده می شود. در ادامه لیستی از خواص روغن پنیرک را نام می بریم :

  • تقویت سیستم ایمنی
  • کاهش التهابات
  • تسکین درد
  • درمان مشکلات تنفسی
  • جوان ساز
  • تقویت رشد مو

در هنگام استفاده این نکته را در نظر داشته باشید که روغن پنیرک را باید به صورت موضعی و منظم مصرف کنید.

گل پنیرک برای چی خوبه

شرایط نگهداری از گل پنیرک

با توجه به فواید و خواصی که از این گیاه گفته شد ، اگر توانایی نگهداری از گیاهان را دارید توصیه می شود ، از گل پنیرک نگهداری کنید و به صورت خانگی گیاه را خشک و از مزایای آن استفاده کنید.

1- آبیاری

این گیاه در خصوص آبیاری جز گیاهان سخت گیر نیست ، اما بهتر است برای آبیاری برنامه منظم و دقیق داشته باشید تا گیاه از بی آبی دچار مشکل نشود.

هفته ای یک الی دو مرتبه گیاه را آبیاری کنید و قبل از اینکه آبیاری را آغاز کنید بهتر است خاک گلدان را بررسی کنید تا ریشه گیاه آسیب نبیند.

2- خاک

مهم ترین نکته تهیه خاک مناسب ، زهکشی است. اگر خاک گیاه زهکشی مناسبی داشته باشد ، رشد گیاه متوقف نمی شود. در هنگام انتخاب خاک ، سخت گیری نکنید؛ زیرا این گیاه در هر خاکی رشد می کند اما بهترین ترکیب برای رشد گیاه : خاک های کوکوپیت ، پیت ماس و خاک برگ است.

3- نور مناسب

این گیاه برای رشد مناسب نیاز به نور زیاد دارد و باید روزانه 7 الی 8 ساعت نور مستقیم دریافت کند. اگر این میزان نور را گیاه دریافت نکند دچار آسیب و بیماری می شود.

4- خرید گلدان

در هنگام انتخاب و خرید گلدان باید چند نکته را در نظر داشته باشید و بی گدار به آب نزنید.

  • زهکشی مناسب؛ اولین اصل انتخاب خرید گلدان مناسب است.
  • سبک بودن گلدان بسیار مهم است ، تا در هنگام جا به جایی آسیبی به گلدان و شما وارد نشود.
  • جنس گلدان بسیار مهم است ، برخی از گلدان ها جنس مناسبی ندارند و ممکن است به خاک گیاه آسیب بزند.

در زمان خرید گلدان تنها به زیبایی ظاهری آن دقت نکنید؛ زیرا مهم ترین ملاک انتخاب گلدان کیفیت و کارآیی آن است.

3 روش تهیه دمنوش گل پنیرک در منزل

گل پنیرک برای چی خوبه

شما برای درست کردن دمنوش و یا همان چای گل پنیرک با کار سختی مواجه نیستید و به راحتی می توانید آن را در منزل درست کنید. تنها مواردی که لازم است رعایت کنید؛ نسبت های استفاده از مواد اولیه می باشد.

1. چای گل پنیرک ساده

این روش تهیه که بسیار رایج می باشد به این شکل می باشد که؛ یک قاشق غذا خوری گل پنیرک را در یک قوری ریخته و آب با دمای 80 درجه سانتی گراد روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم که به مدت 10 دقیقه دم بکشد.

برای دم کشید بهتر از یک پارچه تمیز بر روی قوری استفاده کنید. اگر دماسنج ندارید برای سنجش دما می توانید به این شکل عمل کنید که پس از جوش آمد آب زیر آن را خاموش کنید و بعد از مدت 1 دقیقه از آن استفاده کنید. این همان آب 80 درجه است

2. جوشانده گل پنیرک و گل ختمی

اگر جز افرادی هستید که سرفه زیاد می کنید مخصوصاً در فصول زمستانی ، می توانید از ترکیب گل پنیرک و گل ختمی استفاده کنید که نتایج و خواص فوق العاده برای رفع مشکلات سرفه ، گلو درد و تورم دهان دارد.

برای دم کردن این دمنوش کافیست که در ابتدا به اندازه یک لیوان آب درون قوری ریخته و اجازه دهید که شروع به جوشیدن کند. سپس به مقدار نصف قاشق غذاخوری از گیاه گل پنیرک را با نصف قاشق گل ختمی ترکیب کنید و داخل قوری بریزید.

حرارت زیر قور را تا جایی که می توانید کم کنید و اجازه دهید که به مدت 10 دقیقه دمنوش شما روی حرارت ملایم آماده شود و در گام پایانی نیز آن را از صافی عبور دهید و با مقداری عسل نوش جان کنید.

3. چای گل پنیرک و بابونه

همانطور که گفتیم چای گل پنیرک می تواند برای درمان و تسکین بیماری سنگ کلیه بسیار مناسب باشد. اگر جز افرادی می باشید که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنید باید بگوییم که؛ این نوشیدنی می تواند برای کاهش درد ، مخصوصاً در زمان هایی که سنگ در حال جابه جایی می باشد ، بسیار مفید باشد.

برای تهیه این دمنوش ابتدا 100 گرم برگ پنیرک را با 100 گرم گل بابونه در قوری ریخته یک لیوان آب به قوری اضافه کنید و آن را بجوشانید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.

طریقه مصرف چای گل پنیرک و بابونه به این شکل می باشد که باید قبل از هر وعده غذایی نوشیده شود تا در دفع سنگ کلیه بتواند به شکل مناسبی عمل کند.

البته لازم است به این نکته نیز اشاره کنیم که عرق پنیرک نیز به شکل ویژه ای ادرار آور می باشد و می توانید از آن نیز برای درمان بیماری سنگ کلیه و مشکلات مثانه استفاده کنید. همچنین روغن پنیرک و ترکیب آن با چند داروی گیاهی نیز برای دفع سنگ کلیه بسیار موثر می باشد.

عوارض مصرف چای گل پنیرک

گل پنیرک برای چی خوبه

به طور کلی چای گل پنیرک مانند بیشتر دمنوش های گیاهی به خودی خود هیچگونه عوارض مصرفی را به همراه ندارد ، مگر در دو صورت؛ اول اینکه بیشتر از حد مجاز آن را مصرف کنید و دوم اینکه دچار مشکلات و بیماری های خاصی باشید. به همین خاطر توصیه می کنیم به موارد زیر دقت کنید :

  • اگر جز افرادی می باشید که سابقه آلرژی به گیاهان دارویی دارید در مصرف چای گل پنیرک دقت کنید.
  • مصرف زیاد آن سست کننده معده های ضعیف است و به همین خاطر افرادی که دارای مزاج سرد و تر می باشند باید در نوشیدن این دمنوش مراقب باشند و بیش از حد مصرف نکنند.
  • کسانی که به بیماری دیابت مبتلا می باشند و یا دارای تغییرات قند خون زیادی می باشند ، لازم است که در گل پنیرک را با مجوز پزشک مصرف کنند ، این چای باعث کاهش قند خون می شود.
  • بررسی ها نشان می دهد که مصرف پنیرک ممکن است با داروهای گوارشی و مشکلات تنفسی تداخل داشته باشد.

خواص و فواید دمنوش پنیرک

گل پنیرک برای چی خوبه

بعد از بررسی عوارض احتمالی چای گل پنیرک این سوال پیش می آید که خواص و فواید این دمنوش چه مواردی می باشد که بسیاری از پزشکان نوشیدن آن را برای بیماران خود تجویز می کنند.

1. بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا

2. کمک به لاغری افراد با رفع مشکلات یبوست و دستگاه گوارشی

3. دارای ویتامین A وB وC است و در درمان بیماری های کلیه و مثانه بسیار موثر است.

4. چای گل پنیرک برای سوزش مجاری ادراری و همچنین برای دفع عفونت مثلانه می تواند بسیار مفید و موثر باشد.

5. برای کمک به سلامت کبد این جوشانده بسیار عالی می باشد.

6. برای رفع زکام و بیماری یرقان نیز این دمنوش دارای خاصیت می باشد.

7. برای کم کردن تورم دهان ، گلو و همچنین حذف گرفتگی صدا این چای بسیار خوب می باشد.

8. دمنوش گل پنیرک ، تورم های روده ای و معده ای را رفع می کند.

9. از دمنوش و چای گل پنیرک به صورت غلیظ ، برای لوسیون و نرم کردن پوست نیز استفاده می شود.

10. ترکیب پودر خشک شده پنیرک با روغن زنجبیل ، یک مسکن قوی برای درد می باشد.

11. استفاده از این چای در زمان ابتلا به بیماری اسهال نیز توصیه می شود.

12. همچنین استعمال جوشانده آن به صورت کمپرس گرم و حمام در رفع ناراحتی های بواسیر ، بعضی تومورها ، ورم پلک چشم و غیره موثر است.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن