ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، در ادامه با بیوگرافی کامل حسین روازاده دکتر طب سنتی و اسلامی به همراه عکس های خانوادگی و توصیه ها و نظریات حسین روازاده با شما در نم نمک خواهیم بود.

زندگینامه حسین روازاده و همسرش(Hosein Ravazadeh)

  • نام اصلی : حسین روازاده
  • متولد : 26 مرداد 1335 تهران
  • زمینه فعالیت : طب سنتی و اسلامی
  • پیشه : پزشک
  • مدرک تحصیلی : رشته پزشکی
  • سالهای فعالیت :
  • قد :

بیوگرافی کامل حسین روازاده

حسین روازاده متولد 26 مرداد 1335 در تهران پزشک ایرانی است.بیوگرافی دکتر حسین روازاده و همسرش + زندگینامهبیوگرافی دکتر حسین روازاده و همسرش + زندگینامه

دکتر حسین روازاده - Hosein Ravazadeh

دکتر حسین روازاده - Hosein Ravazadeh

دکتر روازاده برابر اطلاعات تارنمای سازمان نظام پزشکی ، یک پزشک عمومی است که دانش آموخته از دانشگاه تهران می باشد و بیماران خود را با استفاده از طب سنتی و طب اسلامی درمان می کند.

خانواده

او در روز عاشورا و در خانواده ای مذهبی متولد شد ، خانواده ای که از امکانات مادی خیلی خوبی برخوردار نبودند ولی دکتر با کار کردن و تلاش موفق به اخذ مدرک دیپلم گردیدند و سپس خدمت سربازی خود را در نیروی هوایی گذراندند.

تحصیلات دانشگاهی:

دکتر روازاده برای ادامه تحصیل ، عازم کشور ایتالیا شدند و پس از آشنایی با زبان آن کشور در رشته پزشکی مشغول به تحصیل گردیدند.

پس از اتمام تحصیلات مجددا به کشور ایران بازگشتند و در دانشگاه تهران نیز طبق قوانین مربوط به فارغ التحصیلان خارج از کشور ، دوره های در نظر گرفته شده را با موفقیت گذراندند و مدرک آن دانشگاه را نیز اخذ کردند و با وضعیت پزشکی کشور و نوع بیماریهای رایج کاملا آشنا شدند.

دکتر حسین روازاده پدر طب سنتی و اسلامی

دکتر حسین روازاده پدر طب سنتی و اسلامی

آشنایی با طب سنتی و اسلامی:

مداوا و درمان بیمارانی که با روشهای بسیار ساده و متفاوت با روشهای طب مدرن توسط حکما بهبود می یافتند ، از دوران کودکی در خاطر ایشان مانده بود و این امر تاثیر خوبی در ذهن دکتر گذاشته بود.

در دوران تحصیلات خارج از کشور نیز در کنار تحصیلات با طب مکمل هم آشنا شدند و پس از بازگشت ، آموزه های خود را در داخل کشور نیز مورد استفاده قرار دادند.

ایشان سپس در خصوص مواد غذایی تحقیقات فروانی نمودند تا مواد غذایی که در دوران قدیم مورد استفاده قرار می گرفته و مورد تایید حکمای ایرانی نیز بوده اند و یا آن دسته از مواد غذایی را که آنان مردم را از خوردن و استفاده نهی می کردند را شناسایی کنند و در این زمینه کتب قدیمی و نظریات حکما را نیز مورد مطالعه قرار دادند و طب سنتی را بیش از پیش فرا گرفتند.

در این میان با مطالعه احادیث و روایات مربوط به طب اسلامی با روشهای درمانی اسلامی نیز آشنا شد.

احیاگر حجامت در ایران

حسین روازاده مدعی است احیاگر حجامت در ایران است و هر پزشکی که در ایران حجامت انجام می دهد اکثرا مستقیم یا با واسطه شاگرد وی بوده است.

عوامل خارجی

ایشان که مطالعاتی در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی دارد ، بازگشت به تغذیه سنتی و اسلامی را راه رسیدن به سلامت می داند و وضعیت نامناسب تغذیه در ایران را به عوامل خارجی نسبت می دهد.

عکسهای اینستاگرام دکتر روازاده

عکسهای اینستاگرام دکتر روازاده

توقف برنامه ها در صدا و سیما

برنامه های روازاده در صدا و سیما به دستور وزارت بهداشت متوقف شده و وی تنها در تارنمای خود دیدگاه های خود در زمینه پزشکی و تغذیه را پخش می کند. این دیدگاه ها ، مورد چالش و نقد نشریات علمی طب جدید قرار گرفته است.

مسواک زدن عامل پوسیدگی!

روازاده که مسواک زدن پیش از از خواب را باعث پوسیدگی دندان می داند ، از دکتر علی مرسلی به دلیل نشر مطالبی در مخالفت با این اظهارات ، به جرم نشر اکاذیب به دادگاه شکایت کرده است.

رضا رویگری و همسرش و دکتر روازاده

رضا رویگری و همسرش و دکتر روازاده

وضعیت ازدواج و همسر حسین روازاده

از وضعیت ازدواج و همسر حسین روازاده اطلاعات دقیقی در دست نیست.

منتقدان یا مخالفان

دکتر علی مرسلی ، روازاده و دیگر مروجان دیدگاه های مشابه را به کلاهبرداری و تقلب علمی متهم کرده است. همچنین پیمان عشقی ، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، در مطلبی در هفته نامه پزشکی سپید ، به انتقاد از دیدگاه های روازاده علیه دانش پزشکی پرداخت و تأکید کرد که «سیره عملی مراجع محترم عصر حاضر و امام راحل در عمل به دستورات طب نوین در داخل و خارج از کشور و حتی به دست اطبای غیرمسلمان و غربی معروف زبانزد خاص و عام است.»

عکسهای دکتر حسین روازاده با روحانیت

عکسهای دکتر حسین روازاده با روحانیت

روازاده بابت دیدگاه هایی که راجع به طب اسلامی دارد از سوی روحانیون نیز مورد انتقاد قرار گرفته است؛ از جمله ، محمد تقی ابطحی ، در نقد دیدگاه های روازاده این مسئله را که تنها یک مکتب به نام طب اسلامی و تنها یک نظریه طبی جدید وجود دارد و روازاده به مقایسه «طب جدید» با «طب اسلامی» می پردازد زیر سوال برده و در مورد اثبات پذیری ادعاهای روازاده با شواهد تجربی تردید کرده است.

ادعای محصول های آلوده با نام روازاده

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد نمکی که با نام روازاده عرضه می شود آلوده است و دارای فلزات زیان بار است. روازاده در پاسخ اعلام کرد که محصولی با نام خود ندارد.

بیماری کرونا

آقای روازاده بعد از شروع ویروس کرونا خود را به شهر قم رساند و در یک سخنرانی اعلام کرد اینها داستان است ، می خواهند دین ما را بگیرند.

زندگی شخصی دکتر حسین روازاده

زندگی شخصی دکتر حسین روازاده

نظریات جالب
  • نمک طبیعی (دریا و معدن) فشار خون را پایین می آورد.
  • برای جلوگیری از ریزش مو ، در موقع رفتن توالت کلاه بر سر بگذارید. زیرا گازهای موجود در توالت باعث ریزش مو می شود.
  • زیاد خوردن آب باعث پیری زودرس و چین و چروک دار شدن صورت می شود. آب مورد نیاز بدن باید از روش های دیگر مثل خوردن میوه یا غذاهای پخته آبدار تامین شود. در بدن انسان که پنج لیتر خون وجود دارد ، روزانه چندین بار به وسیله کلیه تصفیه می شود ، که تقریبا کلیه روزانه صد و هشتاد لیتر خون را تصفیه می کند. با خوردن آب اضافی کار کلیه زیاد شده و باعث پیری می شود.
  • درخت کاج را آمریکایی ها به ایران آورده اند و هرجا دیدید آن را از ریشه درآورید زیرا کاج نه سایه دارد نه میوه ، و هر جا کاج باشد گیاه دیگری رشد نمی کند و آب را به عمق زمین می دهد که این برای کشور ایران بسیار مضر است.
  • بچه هایی که آدامس می خورند به دلیل الکل موجود در اسانس آن عینکی می شوند و به علت اینکه به الکل عادت می کنند در آینده مشروبات الکلی را به راحتی می پذیرند
  • او پیشنهاد داده است «همانند کشورهای مسلمان مالزی و سنگاپور … برای اینکه ما در آینده شاهد بیماری های صعب العلاج بیشتری در زمینه اعصاب و چشم و بینایی نباشیم از واردات و تولید آدامس جلوگیری شود.»

بهروز راوی در این جمله 3 دروغ برمی شمارد: «مالزی هیچگونه محدودیتی درباره واردات و تولید آدامس ندارد. سنگاپور بر خلاف مالزی کشور مسلمان نیست و تنها 15% ساکنین این کشور مسلمان هستد. محدودیت واردات و تولید آدامس در سنگاپور از سال 1992 به خاطر حفظ تمیزی اماکن عمومی است و نه وجود رابطه آدامس و بیماری های صعب العلاج.»

  • تأثیر مثبت واجبی بر سرطان خون و رماتیسم. او سیاست جاری وزارت بهداشت مبنی بر فروش واجبی بدون ارسنیک را مورد نقد قرار داد. او بر این باور است که کشورهای خارجی با استفاده از ارسنیک موجود در واجبی داروی ضد سرطان می سازند
  • انگلیسی ها قصد دارند که با واکسن مرغ ، طول آلت تناسلی جوانان ایرانی را کوتاه و به دو سانتیمتر برسانند. هم اکنون نیز طول آلت تناسلی پسران ایرانی بسیار کوتاه شده که این عامل عدم ارتباط جنسی و ازدواج آنان است. روازاده ادعا می کند جوانان به خاطر خجالت این ماجرا را پنهان نگه داشته اند.
  • از دیگر نظرات او می توان به این موارد اشاره کرد: ادعای تهیه مارگارین (کره گیاهی) از فاضلاب ، ادعای مضر بودن چای به دلیل عدم هجوم الاغ ها به مزارع آن ، نقل احادیث درباره خواص نمک دریا ، ادعای درمان زردی نوزادی با حجامت پشت گوش ، ادعای سرطان زا بودن نمک یُد دار و فلوراید موجود در خمیردندان ، ادعای انگلیسی بودن قند و شکر ، ادعای صهیونیستی بودن طب مدرن ، ادعای توطئه صهیونیستی برای از بین بردن مسلمانان با استفاده از مسموم کردن غذاها و میوه جات ، ادعای وجود آدمیان 320 ساله در زمان صفویه ، ادعای تأمین نیاز مس بدن از طریق پخت وپز در ظروف مسی ، ادعای عدم وجود کم خونی در گذشته به دلیل استفاده از نعل آهن ، ادعای تأکید خدا بر استفاده از گندم سبوس دار در سوره مبارکه جمعه ، ادعای ماده شدن گنجشک های نر ، ادعای دستکاری ژنتیکی گوجه فرنگی ، ضرر مصرف آب لوله کشی چون دارای وایتکس است.
  • بز با ژن عنکبوتی وارد کشور کرده اند تا با مصرف شیر بز عنکبوتی تراریخته؛ ژن عنکبوت وارد خون مصرف کننده شیر می شود ، سپس این ژن به نسل بعد انتقال یافته ، و به پرمویی مزمن بزگونه و افکار عنکبوتی دچار می شود.
  • مسواک زدن قبل از خواب باعث پوسیده شدن دندان می شود ، چون چربی و بزاق دهان یک لایه روی دندان ایجاد می کنند که از مینای دندان در برابر بخارات معده که در زمان خواب از معده به سمت دهان می آید محافظت می کند (که این بخارات سبب پوسیدگی مینای دندان است).

نظرات دکتر حسین روازاده در طب سنتی

نظرات دکتر حسین روازاده در طب سنتی


منابع : نم نمک | حسین روازاده اینستاگرام/ حسین روازاده فیسبوک/ صفحه شخصی حسین روازاده/حسین روازاده ویکی پدیا/ حسین روازاده تلگرام

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(7 رای)
100%

نظر دادن