ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، بهترین قرص ضد تشنج و ضد صرع بزرگسالان و کودکان و بهترین قرص ضد تشنج و بهترین قرص ضد تشنج بزرگ بزرگسالان و عوارض داروهای ضد تشنج و قرص ضد تشنج برای ترک اعتیاد و داروی گیاهی ضد تشنج و عوارض قرص ضد تشنج لوبل و گرانترین داروی تشنج و قرص ضد تشنج کاربامازپین و قرص ضد تشنج بزرگسالان در نم نمک.

بهترین قرص ضد تشنج و صرع بزرگسالان و کودکان

لیست بهترین قرص های ضد تشنج و صرع بزرگسالان و کودکان را در نم نمک ببینید.بهترین قرص ضد تشنج و صرع بزرگسال و کودک + لیستبهترین قرص ضد تشنج و صرع بزرگسال و کودک + لیست

بهترین قرص ضد تشنج و صرع بزرگسالان و کودکان

کاربامازپین (Carbamazepine)

کاربامازپین یکی از داروهای پرمصرف از گروه داروهای ضد صرع است. در این بیماری حملات تشنج در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های قسمتی از مغز رخ می دهد.

کلوبازام (Clobazam)

کلوبازام دارویی از دسته بنزودیازپین ها می باشد که در درمان انواع صرع و تشنج در کودکان و بزرگسالان تجویز می شود.

کلونازپام (Clonazepam)

قرص کلونازپام یک خواب آور قوی محسوب می شود و جزء داروهای ضد تشنج طبقه بندی می شود. کلونازپام یکی از قوی ترین داروهای خواب آور که خواب عمیق ایجاد می کند و در عین حال وابستگی بیشتری نسبت به بقیه داروهای هم گروه خود دارد. بر خلاف آلپرازولام و نیترازپام که نیمه عمر کوتاهی دارند ، ماندگاری کلونازپام در خون بیشتر است و وابستگی شدیدتری ایجاد می کند.

اتوسوکسیمید (Ethosuximide)

کپسول اتوسوکسیمید دردرمان صرع غایب (کوچک) به کار می رود.

به نظر می رسد که اتوکسیمید با کاهش جریان کلسیمی خاص در سلولهای عصبی تالاموس ، اثر اختصاصی خود را بر صرع کوچک اعمال می کند.

این دارو به طور کامل و سریع از دستگاه گوارش جذب می شود. در کبد متابولیزه شده و از کلیه ها دفع می شود. این دارو به پروتئین های پلاسما پیوند نمی یابد. نیمه عمر دارو در بزرگسالان 60-56 ساعت و در کودکان 36-30 ساعت است.

بهترین قرص ضد تشنج و صرع بزرگسالان و کودکان

فلبامات (Felbamate)

به عنوان خط اول درمان ضد صرع کاربردی ندارد و تنها در بیمارانی که به درمان های جایگزین پاسخی مناسب نداده اند و صرع شدید دارند در صورت پذیرفتن خطر آنمی آپلاستیک و یا نارسایی کبدی این دارو استفاده می شود. بیماران بایستی از خطرات آن کاملا آگاه بوده و به صورت مکتوب رضایت نامه ارائه دهند. فلبامات به صورت تک دارویی یا اضافه شونده به رژیم درمانی تشنج پارشیال (با یا بدون انتشار) و در بزرگسالان مبتلا به صرع استفاده می شود.

- به رژیم درمانی صرع های پارشیال و منتشر کودکان ناشی از سندرم Lennox-Gastaut اضافه می شود.

گاباپنتین (Gabapentin)

کپسول و قرص گاباپنتین یکی از داروهای پرمصرف از گروه داروهای ضد صرع است .این دارو خط اول درمان نوعی صرع به نام صرع جزئی می باشد. در این بیماری حملات تشنج کوتاه مدت در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های یک سمت مغز رخ می دهد.از این رو علائم نیز در بخشی از بدن بروز می کند.گاباپنتین با کاهش جریان الکتریکی غیر طبیعی سلول های مغزی به تنهایی یا همراه با سایر داروهای ضد صرع جهت کاهش حملات تشنج استفاده می شود.

لاموتریژین (Lamotrigine)

لاموتریژین از داروهای ضد صرع است.صرع نوعی بیماری مغزی می باشد که در آن این حملات تشنج در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های قسمتی از مغز رخ می دهد.

لوتیراستام (Levetiracetam)

کپسول و قرص لوتیراستام از داروهای ضد صرع می باشد.

اکس کاربازپین (Oxcarbazepine)

اکس کاربازپین یکی از داروهای پرمصرف از گروه داروهای ضد صرع می باشد.در این بیماری حملات تشنج در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های قسمتی از مغز رخ می دهد.

فنوباربیتال (Phenobarbital)

فنوباربیتال در تمام انواع صرع کوچک و در حمله مداوم صرعی به کار می رود. فنوربابیتال تزریقی برای درمان اضطراری بعضی از حملات تشنجی حاد از جمله حملات همراه با اکلامپسی ، مننژیت و واکنشهای سمی به استریکنین و همچنین جهت پیشگیری و درمان حملات تشنجی ناشی از تب مصرف می شود.

فنی توئین (Phenytoin)

فنی توئین در کنترل تمام انواع صرع به غیر از حملات صرع کوچک ، درد عصب سه قلو ، حمله مداوم صرعی ، آریتمی قلبی و نیز برای تسریع در التیام زخمها(بصورت موضعی) به کار می رود.

پرگابالین (Pregabalin)

داروی پرگابالین متعلق به گروه داروهای ضد صرع است با این وجود برای درمان مشکلات دیگری نیز تجویز می شود.

پیریمیدون (Primidone)

این در درمان حملات تشنجی تونیک - کلونیک (صرع بزرگ) ، میوکلونیک شبانه ، حملات سنجی پیچده و ساده مصرف می شود.

روفینامید (Rufinamide)

روفینامایداز داروهای ضد صرع می باشد.در بیماری صرع حملات تشنج در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های قسمتی از مغز رخ می دهد.

تیاگابین (Tiagabine)

تیاگابین یکی از داروهای ضد صرع می باشد.در این بیماری حملات تشنج در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های قسمتی از مغز رخ می دهد.

توپیرامات (Topiramate)

توپیرامات یکی از داروهای پرمصرف از گروه داروهای ضد صرع می باشد که به تنهایی یا همراه با داروهای دیگر در کنترل حملات تشنجی صرع در بزرگسالان و کودکان بکار می رود.

سدیم والپروات (Sodium Valproate)

سدیم والپروات از دسته داروهای ضد صرع می باشد و یکی از مهم ترین و موثرترین داروها در کنترل حملات تشنجی بیماری صرع در کودکان و بزرگسالان است با این وجود مصرف این دارو تنها به این مورد محدود نمی شود و در موارد متنوعی مانند پیشگیری از میگرن ، بیماری های اعصاب روان مانند افسردگی و دردهای عصبی ناشی از دیابت نیز تجویز می شود.

بهترین قرص ضد تشنج و صرع بزرگسالان و کودکان

ویگاباترین (Vigabatrin)

در درمان تشنج هایی که به سایر دارو پاسخ نداده است استفاده می شود.

زونیساماید (Zonisamide)

این دارو به عنوان درمان کمکی در درمان تشنج پارشیل استفاده می شود.

لاکوزامید (Lacosamide)

لاکوزامید یک داروی ضد تشنج است که در صرع پارشیال یا صرع کوچک کاربرد دارد. مطالعات اخیر نشان داده است که لاکوزامید بر سلول های عصبی مزمن که معمولا در هسته مرکزی تشنج قرار دارند تاثیر کذار است در حالیکه داروهایی مانند کاربامازپین و لاموتریژین بیشتر بر سلول های عصبی فعال و آتشین موثرند.

فنی توئین کامپاند (Phenytoin Compound)

این دارو ترکیبی از دو داروی فنی توئین و فنوباربیتال است.

فنی توئین کامپاند در کنترل و جلوگیری از تشنج کاربرد دارد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(6 رای)
86.6%

نظر دادن