ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

اثرات ورزش بر بدن و 10 فواید ورزش و فواید ورزش در زندگی و مقاله تاثیر ورزش در زندگی و تاثیر ورزش بر بدن pdf و تحقیق در مورد فواید ورزش pdf و تاثیر ورزش بر بیماری ها و تاثیر ورزش بر اخلاق و ورزش چیست و چه فوایدی دارد در نم نمک.

اثرات ورزش بر بدن و تاثیر ورزش بر زندگی

شما با هر سن و ترکیب بدنی برای سلامتی و شادابی و حفظ تناسب اندام باید حرکات ورزش را بصورت روزانه انجام دهید. ورزش نه تنها به تناسب اندام و کاهش وزن شما کمک می کند بلکه باعث تقویت عضلات ، استحکام استخوان ها و بهبود خلق و خو می شود. اثر ورزش بر بدن شامل افزایش آرامش ، کاهش استرس و بهبود خواب و روحیه بهتر ، عملکرد ایمنی قوی تر و بسیاری از موارد دیگر است.اثرات ورزش بر بدن و تاثیر ورزش بر زندگیاثرات ورزش بر بدن و تاثیر ورزش بر زندگی

مطالعات نشان داده اند که ورزش می تواند خطر ابتلا به مرگ زود هنگام ناشی از بیماری های قلبی و برخی سرطان ها را کاهش دهد. بنابراین شما با هر ترکیب بدنی می توانید ورزش کنید و از منافع آن برای سلامتی بهره مند شوید.

اثرات ورزش بر بدن

افرادی که حدود 150 دقیقه در هفته فعالیت ورزشی انجام می دهند در مقایسه با افرادی که از نظر جسمی غیرفعال هستند ، 33% خطر مرگ و میر کمتری دارند. برای کاهش خطر مرگ زودرس نیازی به انجام فعالیت های شدید و طولانی نیست. اثر ورزش بر بدن را شما می توانید در هر سنی کاملاً درک کنید.

اثر ورزش بر اعضای بدن

فعالیت بدنی برای توصیف هر نوع فعالیت روزمره ای که در آن حرکات بدنی کالری می سوزاند ، استفاده می شود. به عنوان مثال می توان به جارو کشیدن حیاط ، جاروبرقی کشیدن منزل و بالا رفتن از پله ها اشاره کرد.

ورزش معمولاً یک فعالیت بدنی از قبل برنامه ریزی شده است و شامل یک سری حرکات تکراری و مداوم است که برای تقویت یا توسعه یک قسمت خاص از بدن ، از جمله سیستم قلب و عروق انجام می شود. نمونه ای از این ورزش ها می تواند بازی تنیس ، دویدن ، دوچرخه سواری ، پیاده روی ، شنا یا قایقرانی باشد.

تأثیر ورزش بر بدن برای هریک از اندام ها مجزا و منحصر به فرد است. مثلاً تأثیر ورزش بر عضلات و دستگاه تنفسی به ترتیب تقویت توده عضلانی و افزایش اکسیژن رسانی به اندام مختلف بدن است. از دیگر فواید ورزش برای بدن می توان به کاهش فشار خون ، تقویت سیستم ایمنی ، کاهش ریسک ابتلا به سرطان های مختلف ، تقویت عضلات قلب و محافظت از سلامتی روده ها اشاره کرد.

اثرات ورزش بر بدن

1- تأثیرات ورزش بر مغز

در رابطه با اثر ورزش بر بدن ثابت شده است که برای کاهش اضطراب ، بهبود خلق و خو و مبارزه با افسردگی مفید است. فعالیت بدنی با ترشح مواد شیمیایی در مغز به نام ناقلین عصبی از جمله سروتونین و اندورفین باعث بهبود خلق و خو می شود. تأثیر ورزش بر شادابی و نشاط بیشتر فردی ، به دلیل ترشح این ترکیبات شیمیایی در مغز است. ورزش همچنین عملکرد شناختی (توانایی پردازش افکار) را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.

2- فواید ورزش برای پوست

ورزش و فعالیت بدنی در حد متوسط ​​گردش خون را تحریک می کند جریان خون باعث تغذیه پوست ، مو و ناخن ها شده و سلامتی آنها را تضمین می کند. بنابراین اکسیژن و مواد مغذی را برای تغذیه سلول های پوست تأمین می کند. همچنین افزایش تعریق همزمان با ورزش به بدن اجازه می دهد مواد زائد را از طریق سطح پوست دفع کند بنابراین باعث شادابی و طراوت پوست شما خواهد شد.

فواید ورزش برای نوجوانان

ورزش سهم مهمی در سلامتی نوجوانان دارد و به آن ها در انتخاب سبک زندگی سالم در بزرگسالی کمک می کند. نوجوانان برای حفظ سلامتی و تناسب اندام در بیشتر روزهای هفته حداقل به 60 دقیقه فعالیت بدنی متوسط ​​تا شدید نیاز دارند. فعالیت بدنی باید شامل تمرینات هوازی برای تقویت عضلات و تقویت استخوان باشد.

اثر ورزش بر بدن در این دوران سطح سلامت عمومی را بهبود بخشیده و کمک می کند آن ها در بزرگسالی افراد سالم تری باشند. فعالیت بدنی منظم هوازی ، ظرفیت بدنی نوجوان برای ورزش را افزایش می دهد. همچنین در پیشگیری از بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 نقش دارد. فعالیت های هوازی فعالیت های مداومی هستند که باعث افزایش ضربان قلب و تعداد تنفس می شوند که هر دو برای سلامت عمومی بسیار حائز اهمیت هستند.

اثرات ورزش بر بدن

فواید ورزش برای کودکان

فعالیت بدنی برای سلامتی و رشد کودکان حیاتی است. ورزش می تواند هماهنگی ، تعادل و انعطاف پذیری بدن کودکان را بهبود ببخشد و استخوان ها ، عضلات ، قلب و ریه های کودکان را تقویت می کند. در کنار تغذیه مناسب با استفاده از مکمل رشد کودکان می توان رشد مناسب ، کافی را برای کودکان پیش بینی کرد.

فعالیت بدنی برای کودکان فواید زیادی دارد و خطر ابتلای کودکان به بیماری های قلبی ، سرطان و دیابت نوع 2 در اواخر زندگی را کاهش می دهد. در واقع فعالیت بدنی قسمت مهمی از بازی و یادگیری است. بازی های پرانرژی راهی طبیعی برای تحرک بیشتر کودکان هستند. ورزش نیز یک سرگرمی خوب برای کودکان است.

اثر ورزش بر بدن تقویت عضلات و استخوان های کودکان است ، عضلات وقتی بیش از حد طبیعی کار می کنند نیروی بیشتری به استخوان ها وارد می کنند و آن ها را تقویت می کنند. فعالیت های بدنی متوسط ​​و شدید اغلب به ساخت ماهیچه ها و استخوان ها کمک می کند و می تواند سلامت کودکان را در آینده تضمین کند.

نقش ورزش و فعالیت بدنی بر سلامت روان

همه ما از فواید ورزش برای سلامتی آگاه هستیم ولی تعداد کمی از افراد از تأثیرات روانی ورزش اطلاع دارند. تحقیقات نشان داده است افرادی که ورزش می کنند سلامت روانی و احساسی بهتری دارند و درصد ابتلای آن ها به بیماری های روانی کمتر است. ورزش نه تنها خطر پیشرفت بیماری های روانی را کاهش می دهد بلکه به نظر می رسد در درمان برخی از اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب مفید است. برای مثال تحقیقات نشان داده است که فعالیت بدنی می تواند برای درمان افسردگی متوسط مانند یک قرص ضدافسردگی عمل کند. همچنین ورزش می تواند برای درمان مشکلات روانی درست مانند رفتاردرمانی مفید و موثر باشد.

چرا ورزش باعث بهبود وضعیت روانی ما می شود؟

حتماً شما هم متوجه شده اید افرادی که به طور منظم ورزش می کنند حتی با داشتن مشغله های بسیار این کار را به راحتی انجام می دهند زیرا ورزش باعث پدید آمدن یک احساس خوب در آن ها می شود. ارتباط بین ورزش و سلامت روان پیچیده است و ما درواقع نمی دانیم چرا و چگونه ورزش باعث تقویت احساس خوب در ما می شود. استنباط های دانشمندان علم ورزش در این رابطه به صورت خلاصه آمده است.

  • ورزش منظم می تواند به شما کمک کند که بهتر بخوابید و خواب بهتر می تواند خلق وخوی شمارا بهبود ببخشد.
  • ورزش می تواند مانع فکر کردن شما به مسائل منفی شود و فرصت هایی برای امتحان کردن تجربیات جدید در اختیار شما قرار می دهد.
  • ورزش می تواند شمارا ترغیب به فعالیت های گروهی کند ، درنتیجه باعث بهبود روابط اجتماعی شما خواهد شد.
  • با انجام فعالیت های ورزشی سطح مواد شیمیایی مانند سرتونین ، هورمون های استرس و اندورفین ها تغییر می کند و درنتیجه سطح انرژی شمارا افزایش می دهد.
  • فعالیت های ورزشی امید به زندگی را افزایش می دهند و ازاین رو برای سالمندان بسیار ارزشمند هستند.
  • ورزش می تواند گرفتگی های عضلانی را بهبود ببخشد و کمک کند که شما بیشتر احساس آرامش کنید.

فعالیت های بدنی ازاین جهت برای افراد مبتلابه بیماری های روانی مهم است که می تواند سلامت سیستم قلب و عروق و سلامت عمومی افراد را بهبود ببخشد. این مسئله بسیار حائز اهمیت است زیرا افراد مبتلابه بیماری های روانی ریسک بالاتری برای ابتلا به بیماری های فیزیکی مزمن مانند بیماری قلبی ، دیابت ، آرتریت و آسم دارند.

دیابت یکی از بیماری های بسیار شایع در جهان بوده که افراد زیادی را درگیر خود کرده است. استفاده از قرص دیابتون در کنار انجام تمرینات ورزشی می تواند تاثیر بسزایی در جلوگیری از بروز این بیماری داشته باشد.

اثرات ورزش بر بدن

10 فایده ورزش برای سلامت روان

تأثیر ورزش بر سلامت روان شامل آرامش روانی و کاهش سطح استرس و اضطراب است که این روزها زندگی بیشتر افراد را تحت تأثیر قرار داده است. سلامت روان را شما می توانید با تجربه خواب بهتر و عمیق تر و توانایی بهتر برای انجام وظایف با شرکت در فعالیت های بدنی روزانه تجربه کنید. تأثیر ورزش بر زندگی فردی و اجتماعی ناشی از تأثیر فعالیت بدنی بر نشاط روانی فرد است که او را ترغیب به فعالیت های اجتماعی سالم می کند.

1- فواید ورزش بر درمان افسردگی

مطالعات نشان می دهد که ورزش و فعالیت های بدنی منظم حتی به شکل پیاده روی می تواند افسردگی های متوسط را در حد دارودرمانی بدون هیچ عوارض جانبی درمان کند. مطالعات اخیر نشان داده است 15 دقیقه پیاده روی در روز خطر ابتلا به افسردگی را 26% کاهش می دهد. علاوه بر این ورزش منظم علائم افسردگی را کاهش می دهد و پس از مداوا مانع برگشت علائم خواهد شد.

ورزش با ایجاد تغییراتی در مغز ازجمله رشد نورون های عصبی ، کاهش التهاب و ایجاد الگوهای فعالیتی جدید احساس آرامش و خوب بودن را در فرد القاء می کند. ورزش با آزاد کردن اندروفین ها که مواد انرژی بخش طبیعی بدن هستند ، شمارا سرحال و سرزنده می کند.

2- فواید ورزش بر کاهش اضطراب

ورزش یک درمان طبیعی و موثر برای از بین بردن اضطراب است. ورزش و فعالیت بدنی باعث کاهش تنش و استرس شده و با تقویت انرژی فیزیکی و روانی فرد ، باعث القاء احساس خوب در فرد می شود.

برای مقابله با اضطراب باید بر ورزش و ریتم فعالیت بدنی خود متمرکز شوید و ذهن خودتان را از مسائل استرس زا آزاد کنید. ورزش نه تنها وضعیت فیزیکی شمارا بهبود می بخشد بلکه ذهن شمارا نیز از عوامل استرس زا خالی و منحرف خواهد کرد.

3- تأثیر ورزش بر استرس

همه ما استرس را تجربه کرده ایم در این وضعیت عضلات تحت تنش قرار می گیرند و خصوصاً در ناحیه صورت ، گردن و شانه ها و کمر احساس درد وجود دارد. در این شرایط شما احساس تنگی نفس دارید و ممکن است دچار بی خوابی ، تکرر ادرار ، معده درد یا تپش قلب شوید. این علائم باعث می شوند شما استرس بیشتری را تجربه کنید و یک چرخه باطل بین بدن و ذهن ایجاد می شود.

ورزش این چرخه را از بین می برد و با ترشح اندروفین به آرامش عضلات و کم شدن تنش های فرد کمک می کند. ازآنجایی که ذهن و بدن بسیار به هم وابسته هستند وقتی جسم شما احساس خوبی داشته باشد ذهن شما نیز به آرامش می رسد.

4- تأثیر ورزش بر اختلال کم توجهی - بیش فعالی بزرگ سالان

ورزش منظم یکی از ساده ترین و موثرترین راه ها برای کاهش علائم اختلال کم توجهی - بیش فعالی بزرگ سالان است. ورزش باعث بهبود تمرکز ، تقویت حافظه و یادگیری ، انگیزه و خلق وخو در این بیماران می شود.

فعالیت بدنی به سرعت باعث افزایش سطح دوپامین ، نوراپی نفرین و سروتونین در مغز می شود که همگی وضعیت تمرکز را بهبود می بخشند. ورزش برای درمان این بیماری مثل داروهای ریتالین و آددرال عمل می کند.

5- تأثیر ورزش بر اختلال استرس پس از سانحه

شواهد نشان می دهد که با تمرکز واقعی بر روی بدن و اینکه حین ورزش چه احساسی دارید می توانید به سیستم عصبی خودتان کمک کنید که بر اختلال استرس پس از سانحه غلبه کند. تمریناتی که شامل حرکات متقاطع دست وپاهاست مانند پیاده راه رفتن روی شن ، دویدن ، شنا کردن ، وزنه برداری یا رقص بهترین ورزش ها برای درمان اختلال استرس پس از سانحه هستند.

6- غلبه بر موانع بهداشت روان با ورزش

اکنون می دانید که ورزش به شما کمک می کند احساس بسیار بهتری داشته باشید. علاوه براین فعالیت بدنی آن قدر که شما فکر می کنید سخت نیست و وقت زیادی از شما نمی گیرد. اگرچه موانع ورزش بسیار واقعی خواهند بود خصوصاً اگر شما در حال مقابله با مشکلات روانی باشید. در ادامه برخی از موانع و راه هایی برای غلبه بر آن ها عنوان شده است.

7- احساس خستگی

وقتی خسته هستید یا استرس دارید قطعاً حوصله ورزش کردن ندارید و این کار برای شما دشوارتر خواهد بود؛ اما واقعیت این است که فعالیت بدنی یک انرژی دهنده قدرتمند است. مطالعات نشان می دهد که ورزش منظم می تواند خستگی را به طور چشمگیر کاهش داده و سطح انرژی شمارا افزایش دهد. اگر واقعاً احساس خستگی می کنید ، به خودتان قول بدهید که فقط 5 دقیقه پیاده روی کنید در این حالت شانس شما برای اینکه پنج دقیقه دیگر را بروید افزایش می یابد.

همچنین استفاده از برخی مکمل های انرژی زا که مناسب مصرف ورزشکاران و افرادی با برنامه روزانه عادی است نیز می تواند در رفع احساس خستگی ، کسالت ، خواب آلودگی موثر باشد. از جمله این مکمل ها می توان به قرص اکسی فورت اشاره کرد که با ترکیباتی تشکیل شده از کافئین و ویتامین های گروه ب ، نقش اساسی در انرژی بخشی به بدن برای یک روز طولانی را دارند.

8- احساس پرمشغله بودن

شاید مسئولیت هایی مانند بچه داری ، خانه داری و کارهای روزانه مانع دیگری برای فعالیت بدنی باشد. برای غلبه بر این موانع فقط کافی است فکر کنید که ورزش می تواند کمک کند کارهایتان را بهتر انجام دهید. اگر به ورزش به عنوان یک اولویت نگاه کنید به راحتی می توانید در پرمشغله ترین زمان ها راهی برای آن پیدا کنید.

9- احساس ناتوانی

حتی اگر شما از صفر شروع کنید بازهم می توانید ورزش کنید ، ورزش به شما کمک می کند که روی فرم باشید. اگر هیچ تجربه ورزشی ندارید هرروز با چند دقیقه تمرین کوتاه شروع به ورزش کنید و زمان آن را هرروز افزایش دهید.

10- احساس درد

اگر شما مشکل اضافه وزن ، ناتوانی فیزیکی ، آرتروز یا هر بیماری دارید که تحرک شمارا محدود کرده است ، می توانید از پزشک خودتان در مورد حرکات ورزشی ایمن بپرسید و ورزش را شروع کنید. البته نباید درد را نادیده بگیرید ولی فعالیت های بدنی کوتاه می تواند در کاهش دردهای مفصلی و عضلات به شما کمک کند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن