ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، اسپری ضد آفتاب و کاربرد اسپری ضد آفتاب و اسپری ضد آفتاب سی گل و اسپری ضد آفتاب خارجی و اسپری ضد آفتاب ایرانی و اسپری ضد آفتاب نیوا و بهترین اسپری ضد آفتاب و اسپری ضد آفتاب سان سیف و اسپری ضد آفتاب فاقد چربی و اسپری ضد آفتاب بیوآکوا در نم نمک.

اسپری ضد آفتاب چیست و چه کاربردی دارد؟

در این مقاله از مجله اینترنتی نم نمک ، به شما کاربرد اسپری های ضدآفتاب برای بدن و صورت خواهیم گفت .اسپری ضد آفتاب چیست؟ + روش استفادهاسپری ضد آفتاب چیست؟ + روش استفاده

اسپری ضد آفتاب

اگر تا به حال در مورد خطرات استفاده از اسپری ضد آفتاب شایعاتی شنیده اید و یا بوی تند مواد شیمیایی به کار رفته در این اسپری را استشمام کرده اید ، بهتر است بدانید که امروزه استفاده از اسپری ضد آفتاب با عوارض خاصی همراه است. به نظر شما چگونه ممکن است اسپری ضد آفتابی که برای محافظت از پوست استفاده می کنید ، خطرناک هم باشد؟ البته هر نوع محصول مراقبتی از پوست که به درستی استفاده نشود ، هم برای سلامت شخصی فرد و هم برای محیط می تواند مضر باشد ولی خطرات اسپری ضد آفتاب بسیار زیاد هستند. اکثر افراد از اسپری ضد آفتاب استفاده نادرستی می کنند و نمی دانند که این محصول پر از مواد شیمیایی مضر است. در این مقاله از نم نمک ، در مورد موضوعاتی صحبت می کنیم که مربوط به اسپری ضد آفتاب هستند تا بتوانید از بروز خطرات ناشی از آن جلوگیری کنید و با اطمینان خاطر از پوست خودتان در برابر اشعه مضر آفتاب محافظت کنید.

اسپری ضد آفتاب

خطرات استفاده از اسپری ضد آفتاب چیست؟

سازمان غذا و داروی هنوز به طور رسمی خطرناک بودن/نبودن اسپری ضد آفتاب را تعیین نکرده است. طبق گزارشات مصرف کنندگان ، اکثر افراد استفاده از اسپری ضد آفتاب را کنار گذاشته اند (مخصوصا برای بچه ها) تا زمانی که اطلاعات بیشتری به دست بیاورند. طبق این گزارشات به والدین توصیه می شود تا از اسپری ضد آفتاب برای بچه ها استفاده نکنند زیرا استشمام ترکیبات موجود در این اسپری باعث حساسیت ریه ها و حملات تنگی نفس یا آسم می شود. اسپری های ضد آفتاب به این معروف هستند که هیچ آلودگی ندارند و با اسپری آسان بر روی پوست به مصرف کننده این اجازه را می دهند تا با دست های چرب و کثیف خداحافظی کنند. به هر حال ، استفاده از این محصول جدید ، ریسک های زیادی را به دنبال دارد که بعضی از آن ها عبارت اند از :

  • اسپری کردن این ضد آفتاب به این معنی است که ممکن است به طور تصادفی ضد آفتاب را استشمام کنید.
  • اسپری های ضد آفتاب قابل اشتعال هستند و در محیط های گرم می توانند بسیار خطرناک باشند.
  • مواد شیمیایی خطرناک موجود در اسپری ضد آفتاب ، خطرات بیولوژیکی و محیطی را به دنبال دارد.
  • میزان تأثیر اسپری ضد آفتاب معمولا کمتر از کرم ضد آفتاب است و در نتیجه بیشتر در معرض اشعه مضر ماوراء بنفش قرار می گیرید.
  • می توانید با خواندن برچسبی که پشت اسپری ضد آفتاب قرار دارد ، در مورد مضرات استفاده از این اسپری اطلاعات بیشتری به دست بیاورید ولی در کل بیشتر مردم در مورد اینکه اسپری ضد آفتاب چه آسیب هایی می تواند به فرد و محیط اطرافش وارد کند ، بی اطلاع هستند و با مصرف این ضد آفتاب ، مواد شیمیایی را به هوا وارد می کنند.

حالا می خواهیم در مورد خطرات متعدد اسپری ضد آفتاب بیشتر توضیح دهیم تا به طور دقیق بدانید که دفعه بعدی که از این اسپری استفاده می کنید ، در واقع چه آسیب هایی به خودتان و محیط اطرافتان می زنید.

آیا اسپری ضد آفتاب تأثیری دارد؟

اسپری ضد آفتاب می تواند به طور موثر از پوست شما در برابر اشعه مضر ماوراء بنفش محافظت کند ولی به چه قیمتی؟ استفاده از اسپری ضد آفتاب در حال گسترش است؛ علی رغم خطراتی که استشمام آن دارد ، مواد شیمیایی که به هوا وارد می کند و اینکه فرد را مستعد سرطان پوست می کند.

اگر همین وضعیت ادامه پیدا کند ، آگاهی مصرف کننده ها حتما باید افزایش پیدا کند تا از این محصول درست استفاده کنند که از استشمام تصادفی آن گرفته تا سوختگی های شدید درجه دو در امان بمانند؛ زیرا حتی اگر از ایمن ترین محافظت کننده های اشعه ماوراء بنفش هم به درستی استفاده نشود ، باز هم تأثیری نخواهند داشت. استفاده از اسپری ضد آفتاب سخت تر از چیزی است که فکر می کنید. برای اینکه سلامتی تان به خطر نیفتد ، این نکات را به ذهن تان بسپارید :

  • اسپری ضد آفتاب را از صورتتان دور نگه دارید تا ترکیبات خطرناک آن را استشمام نکنید. دستتان را روی بینی قرار دهید و اسپری کنید و سپس ، از انگشتان دست برای استفاده از محصول روی صورت استفاده کنید (دست ها را بعد از استفاده بشویید).
  • از اسپری ضد آفتاب برای بچه های کوچک استفاده نکنید. حتی اگر بچه ها را از خودتان دور می کنید تا اسپری به آن ها نخورد ، باز هم ممکن است بچه ها شیطنت کنند و در معرض ترکیبات مضر این اسپری قرار بگیرند. به خاطر همین طبق گزارشات مصرف کننده ها برای جلوگیری از استشمام اسپری ، می توانید اسپری ضد آفتاب را روی دست ها بپاشید و سپس آن را روی صورت بچه ها بمالید.
  • ضد آفتاب را به طور کامل روی پوست بمالید. فریب برچسب روی اسپری را نخورید که نوشته است نیازی به استفاده از دست ندارید. ضد آفتاب را حداقل 10 ثانیه بر روی پوست بمالید. البته ممکن است بعضی از نقاط پوست بدون پوشش می ماند که در آخر باعث لک های آفتاب سوختگی می شود. پس به نظر می رسد که اسپری های ضد آفتاب کاملا بدون آلودگی نیستند و حتما باید از دست استفاده کنید.
  • از اسپری ضد آفتاب در روزهای طوفانی استفاده نکنید. اگر در روزهای طوفانی و پر از باد از این اسپری استفاده کنید ، روی پوست نمی نشیند و در هوا پخش می شود. دخالت باد باعث می شود استفاده از این محصول سخت تر شده و احتمال استشمام هم بیشتر شود. اگر هیچ گزینه ای برای محافظت از پوست در برابر امواج ماوراء بنفش ندارید ، ضد آفتاب را روی دست اسپری کرده و در روزهای طوفانی اسپری را روی انگشتان بزنید و بعد روی پوست بمالید.

اسپری ضد آفتاب

چه مقدار از اسپری ضد آفتاب باید استفاده کنیم؟

نگرانی در مورد سرطان پوست روز به روز بیشتر می شود و مصرف کننده ها نگران این هستند که از چه مقدار اسپری ضد آفتاب باید استفاده کنند تا بتوانند از پوست خود در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت کنند. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که هر افشانه ای از ضد آفتاب که با باد ترکیب می شود ، بر روی میزان سودمندی ضد آفتاب اثر منفی می گذارد. انجمن امراض پوستی توصیه می کند که افراد بالغ در هر دفعه می توانند حداقل 1 اونس از ضد آفتاب را استفاده کنند یا از هر قوطی اسپری ضد آفتاب ، می توان 6 بار استفاده کرد. در کل می توان گفت که در هر دفعه تا زمانی که پوست شما کاملا براق شود ، می توانید از این اسپری استفاده کنید.

اگر از ضد آفتاب معدنی با ترکیبات فعالی مثل زینک اکساید استفاده می کنید ، می توانید نحوه عملکرد آن را به خوبی روی پوست ببینید. همیشه سعی کنید در هر بار استفاده از ضد آفتاب ، پوست را به طور کامل بپوشانید تا موثر واقع شود و به نکات زیر هم توجه کنید :

  • ضد آفتابی بزنید که هم ضد اشعه ماوراء بنفش E و هم ماوراء بنفش B (طیف گسترده محافظتی) باشد.
  • ضد آفتابی بزنید که حداقل SPF 30 را داشته باشد.
  • حداقل 30 دقیقه قبل از اینکه در معرض نور خورشید قرار بگیرید ، از ضد آفتاب استفاده کنید تا روی پوست به طور کامل جذب شود.
  • هر 90 دقیقه تا هر 2 ساعت یا حتی زودتر از این بازه زمانی مجددا از ضد آفتاب استفاده کنید که باز هم بستگی به موقعیت و نوع فعالیت هایتان دارد. برای مثال ، اگر عرق می کنید یا در استخر استراحت می کنید ، باید زود به زود ضد آفتاب را روی پوست تجدید کنید. اگر از ضد آفتاب به مقدار کافی استفاده نمی کنید ، در معرض آفتاب سوختگی و اثرات مخرب رادیکال های آزاد قرار می گیرید. پس مطمئن شوید که کل صورت را با مقدار کافی از ضد آفتاب می پوشانید.

اسپری ضد آفتاب بهتر است یا لوسیون؟

لوسیون ضد آفتاب استفاده راحت تری دارد زیرا می تواند منافذ عمیق پوست را پوشش دهد و همچنین شما کمتر نگران کاور پشت گوش ها یا بالای پاهایتان با ضد آفتاب می شوید چراکه پوشش دهی آن کامل است. لوسیون­های قدیمی اثرات ضد آفتاب بیشتری دارند. از اسپری ها معمولا به شکل نادرستی استفاده می شود و SPF آن ها کمتر از چیزی است که در تبلیغات گفته می شود و همچنین لوسیون­ها ایمن تر از اسپری ها هستند زیرا باعث آتش سوزی نمی شوند.

سازمان غذا و دارو توصیه کرده است که وقتی نزدیک منبع حرارتی هستید ، نباید از اسپری ضد آفتاب استفاده کنید. قابلیت اشتعال اسپری کاملا صحت دارد و اصلا شوخی نیست؛ حتی بر روی اسپری برچسبی وجود دارد که در این مورد به مصرف کننده اخطار می دهد. فقط درصد کمی از مصرف کننده ها می دانند که نباید در نزدیکی آتش از این اسپری استفاده کنند و بیشتر افراد حتی بعد از استفاده از اسپری هم نمی دانند که این محصول قابلیت اشتعال دارد. گزارشات مصرف کننده ها نشان می دهد که اگر بعد از اسپری کردن ضد آفتاب در نزدیکی شعله یا جرقه باز و بدون حفاظ قرار بگیرید ، حتی اگر صبر کنید تا اسپری روی پوست خشک شود و احساس خشکی کامل کنید ، باز هم احتمال آتش گرفتن وجود دارد.

برای مثال اگر از اسپری ضد آفتاب استفاده کنید و نزدیک منقل کباب یا یک شمع بروید ، پوست می تواند آتش بگیرد و به شدت بسوزد؛ به خاطر اینکه بیشتر اسپری های ضد آفتاب حاوی ترکیباتی با قابلیت بالای اشتعال هستند مانند الکل ، پروپان یا بوتان. این ترکیبات به طور آماده موجود هستند ، استفاده از آن ها در اسپری ضد آفتاب هزینه کمتری را به دنبال دارد و همچنین ماندگاری بیشتری دارند ولی از نظر کیفیت بسیار پایین هستند.

اسپری ضد آفتاب

آیا اسپری ضد آفتاب برای محیط مضر است؟

ترکیبات شیمیایی موجود در اسپری ضد آفتاب نه تنها می تواند برای مصرف کننده خطرناک باشد ، بلکه به محیط هم آسیب وارد می کند. ترکیبات ناملایم و فعال به اسم ضد آفتاب به مصرف کننده فروخته می شود؛ مانند آووبنزون ، هوموسالات و مهم تر از همه اکسی بنزون که توسط پوست قابل جذب بوده ، وارد جریان خون شده ، در عرض 15 دقیقه در ادرار ظاهر شده و به بچه ها از تزریق شیر مادر منتقل می شود.

این مواد شیمیایی سمی ، نظم هورمون ها را به هم می زنند و نوعی آلرژن­های قوی هستند و همچنین آن ها می توانند در واکنش به نور خورشید ، رادیکال های آزادی را تشکیل دهند. وقتی چنین مواد شیمیایی با اسپری کردن ضد آفتاب و یا با شستن دست هایمان و از طریق آب وارد محیط اطراف می شوند ، صخره های مرجانی را از بین می برند و اکوسیستم را به هم می زنند. ترکیبات سمی موجود در ضد آفتاب های شیمیایی می تواند هم در قالب اسپری و هم در فرمول لوسیون پیدا شود؛ پس همیشه قبل از خرید محصول ترکیبات موجود در آن را به طور دقیق چک کنید. بجای ضد آفتاب های شیمیایی از ضد آفتاب های معدنی استفاده کنید که هم از سلامت تان به خوبی محافظت می کند و هم ضرری برای محیط ندارد و در عین حال از پوست شما در برابر اشعه مضر آفتاب محافظت می کند.

اسپری ضد آفتاب

نظر سازمان غذا و داروی آمریکا در مورد اسپری ضد آفتاب چیست؟

سازمان غذا و داروی آمریکا در مورد استفاده از اسپری ضد آفتاب اخطارهایی داده است؛ مخصوصا در مورد استفاده کودکان که کاملا ممنوع است. بهتر است از این اسپری استفاده نکنید. استشمام ترکیبات اسپری ، پوشش دهی ناقص ، امکان سوختن و آتش گرفتن پوست ، جذب ترکیبات سمی یا آزادسازی این ترکیبات در محیط از جمله ریسک های استفاده از اسپری ضد آفتاب است که نباید هیچ وقت فریب استفاده سریع و بدون نیاز به دست را بخورید. اگر باز هم اسپری ضد آفتاب را انتخاب می کنید ، هرگز آن را روی صورت اسپری نکنید. برای استفاده راحت تر ، از اسپری ضد آفتابی استفاده کنید که دارای براش و حاوی ترکیبات مفید و معدنی است.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن