ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تاثیر قرص ضد بارداری و قرص مارولین برای پوست و آیا قرص ال دی باعث لک صورت میشود و بهترین قرص ضد بارداری برای جوش صورت و تاثیر قرص ضد بارداری بر رشد ریش و قرص ضد بارداری و لیزر موهای زائد و قرص ضد بارداری برای جلوگیری از ریزش مو و تاثیر قرص ld بر رشد مو و رابطه قرص ضد بارداری و ریزش مو و درمان لک صورت بر اثر قرص ال دی و قرص ضد بارداری و لک صورت و تاثیر قرص ضد بارداری بر مو و پوست و عوارض مصرف داروهای ضد بارداری و قرص ضد بارداری و زیبایی در نم نمک.

فواید قرص ضد بارداری در سلامت مو و زیبایی پوست صورت و عوارض خطرناک آن

بسیار از شنیده ها حاکی از آن است که مصرف قرص های ضد بارداری سبب شفافیت پوست و درمان ریزش مو و جوش صورت خواهد شد به همین علت برخی از خانم ها از داروهای ضد بارداری به صورت خودسرانه استفاده می کنند .فواید قرص ضد بارداری در زیبایی پوست و مو + عوارض جدیفواید قرص ضد بارداری در زیبایی پوست و مو + عوارض جدی

همچنین این دارو ها را با آب یا الکل ترکیب می کنند و به صورت موضعی برای از بین بردن جوش به صورت خود می مالند ، اگر شما نیز این باورهای نادرست را شنیده اید باید بدانید ، قرص های ضدبارداری از طریق پوست جذب بدن نمی شوند و مصرف موضعی آنها تأثیری بر زیبایی پوست و مو نمی گذارد بلکه مصرف خودسرانه این داروها باعث تشدید اختلالات پوست و مو می شود .

در این بخش از سلامت نم نمک شما را با تاثیر قرص های ضد بارداری بر روی پوست و مو آشنا می کنیم و به این مقوله می پردازیم که کدام جوش ها با مصرف قرص های ضد بارداری درمان خواهند شد.

عوارض قرص ضد بارداری

زیبایی با قرص ضد بارداری و تاثیرات آن

زیبایی پوست و مو با قرص ضدبارداری

یکی از هورمون های زنانه که هورمون زیبایی نیز نامیده می شود ، استروژن است . این هورمون میزان زیبایی ، ظرافت و حتی سلامت جنسی خانم ها را افزایش می دهد به همین خاطر برخی از خانم ها برای پرپشت شدن موهای خود و شفاف شدنپوستشان از داروهای ضد بارداری که حاوی استروژن هستند ، استفاده می کنند اما مصرف خودسرانه این داروها نه تنها پوست شما را شفاف و موهایتان را پرپشت نمی کند بلکه باعث تشدید اختلالات پوست و مو می شود.

افزایش هورمون های مردانه ازجمله تستوسترون در بدن خانم ها میل جنسی بالا برده اما سبب کاهش جذابیت زنانه ، ریزش موی سر ، چرب شدن پوست و زدن جوش می شود.

آیا قرص ضد بارداری باعث ایجاد آکنه می شود؟

قرص ضد بارداری برای کمتر شدن آکنه موثر است . قرص های حاوی هورمون استروژن و پروژسترون ، باعث کاهش میزان آندروژن در بدن می شوند. کاهش اندروژن سبب سبوم کمتر شده و سبوم کمتر نیز شیوع آکنه را کم می کند. اما قرص های جلوگیری حاوی پروژسترون آکنه را تقویت کرده و پیشرفت آن را بدتر می کنند.

چه چیزی باعث آکنه می شود و قرص جلوگیری چه نقشی در کنترل چربی پوست بازی می کند؟

آکنه ناشی از نوسانات در سطح هورمون است. این نوسانات ممکن است در دوران بلوغ ، بارداری ، قاعدگی یا یائسگی رخ دهند. این نوسانات اندروژن ها را افزایش می دهند . پس از تحریک شدن غدد فوق کلیوی ، سبوم بیشتری در فولیکول های مو ایجاد می شود.

با افزایش تولید این چربی بر سطح پوست ، سلول های مرده پوست و باکتری های P. acnes با هم ترکیب شده و شروع به تشکیل جوش می کنند. پس بین پوست چرب و آکنه ارتباط وجود دارد.اگر سبوم تولید شده در این غدد افزایش یابد ، منافذ پوست مسدود می شود.

اما اگر پوست خشکی دارید نباید خوشحال شوید. زیرا پوست خشک نیز مستعد جوش است. هر چقدر پوست بیشتر خشک باشد غدد چربی را بیشتر تحریک به ترشح چربی می کند.اگر سطح آندروژن ها افزایسش یابد ، تولید سبوم در پوست بیشتر می شود. بنابراین برخی از قرص های جلوگیری از بارداری می توانند در ایجاد و تغییر آکنه دخیل باشند.

عوارض پوستی قرص ضد بارداری

آیا قرص ضد بارداری بر پوست و مو هم تاثیر می گذارد؟

تاثیر قرص های ضد بارداری بر آکنه

درمان جوش ها با هورمون

افرادی که جوش زیادی می زنند را نمی توان با داروهای ضد جوش معمولی درمان نمود. اگر این افراد همراه با جوش زدن علائمی مانند موهای زائد روی صورت و سینه ، ریزش موی سر و اختلالات قاعدگی داشته باشند باید از لحاظ هورمونی از طریق سونوگرافی تخمدان و آزمایش خون بررسی شوند.

اگر مشخص گردد که فرد اختلال هورمونی یا کیست تخمدان دارد پزشک داروی ضدبارداری که حاوی هورمون های زنانههستند را تجویز می کند . این داروها سبب بهبود جوش ها ، نازک شدن موهای زائد و کاهش ریزش موی سر خواهند شد.

اسپیرونولاکتون از داروهایی است که برای درمان موهای زائد ، ریزش موی سر و جوش صورت نسبت به داروهای بیشتر تجویز می شود زیرا در میزان ترشح هورمون ها تغییری ایجاد نمی کند و اثرات هورمون های مردانه را در بدن خانم ها خنثی می کند.

چنانچه در سلامت نم نمک اشاره شده است داروهای ضدبارداری ترکیباتی مانند استروژن و پروژسترون دارند و سبب افزایش میزان هورمون های زنانه شده و مانع فعالیت هورمون های مردانه می شوند.

ریزش مویی که دیگر جبران نمی شود

برخی از بیماران از مصرف داروهای هورمونی می ترسند زیرا از اطرافیانشان شنیده اند که با مصرف این داروها ممکن است هیچ وقت باردار نشوند ، به همین علت گاهی دارو را در اواسط درمان قطع می کنند و اینگونه دوباره دچار ریزش مو ، افزایش موهای زائد و جوش صورت می گردند.

این افراد باید بدانند قرص ضدبارداری از باروری جلوگیری نمی کند و ممکن است فرد با فراموش کردن یک دوز از آن ، باردار شود. در میانه دوره درمان اگر دارو قطع گردد ، عوارض جبران ناپذیری برای پوست و مو مانند ریزش مو و... دارد.

ریزش مو شدید به راحتی به حالت قبلی برنمی گردد. در خانم ها کاشت مو دشوارتر از آقایان است و با محدودیت های خاصی همراه است. جوش صورت نیز بعد از مدتی سبب ایجاد جوشگاه و فرورفتگی روی پوست می گردد. موهای زائدی که به علت هورمونی ایجاد می گردند به لیزر موهای زائد خوب ، جواب نمی دهند و در کنار لیزر برای از بین بردن آنها باید از دارو استفاده کرد.

از داروهایتان جواب نمی گیرید؟

اگر از داروهای خود نتیجه مطلوبی نگرفته اید ، دوباره به پزشک راجعه نمایید زیرا اگر دارو به جا مصرف یا تجویز نشود ، بیمار اطلاعات صحیحی در اختیار پزشک نگذارد ، پزشک تشخیص درست ندهد یا آزمایشگاه دقت لازم را برای بررسی نداشته باشد ، درمان دچار مشکل می گردد و علائم تشدید خواهد شد.

گاهی اوقات نیز داروخانه در صورت نداشتن داروی مورد نظر بیمار به او داروهای مشابه را پیشنهاد می کند؛ درحالی که این کار فقط باید با هماهنگی پزشک صورت گیرد .

گاهی اوقات نیز بیماران برای تاثیر بیشتر دارو ، دوز آن را افزایش می دهند درصورتی که این کار ممکن است سبب مسمومیت و تشدید بیماری گردد. برخی از بیماران نیز با بهبود علائم بیماری ، دوز دارو را کم می کنند و دوباره مشکلشان باز می گردد.

قرص ضد بارداری برای مو

تاثیرات مخرب مصرف قرص ضد بارداری

مصرف موضعی قرص های ضد بارداری

داروهای ضد بارداری از طریق پوست جذب بدن نمی شوند بنابراین مصرف موضعی آنها بر زیبایی پوست و مو تاثیر نمی گذارد . برخی از مردم به اشتباه فکر می کنند مصرف موضعی این داروها بر زیبایی مو و پوست تاثیر گذار است به همین خاطر قرص ضد بارداری را با آب یا الکل ترکیب می کنند و به صورت موضعی مصرف می کنند . به کارگیری این روش غلط فقط پول و وقت شما را هدر می دهد ونتیجه مطلوبی از آن کسب نخواهید نمود.

عود نشانه ها بعد از درمان چه علتی دارد؟

اگر داروهای ضد بارداری را با هدف درمان مشکلات پوست و مو مصرف می کنید باید بدانید این داروها لازم است مدت معینی مصرف گردد و دوره درمان کامل شود در غیر اینصورت ، علائم بیماری عود می کند.

در صورت مصرف داروی اسپیرونولاکتون شما باید این دارو را 2 تا 3 سال مصرف کنید تابهبود کامل حاصل شود. علائم بیماری بعد از این دوران دیگر عود نمی کنند . اما اگر بیماری ارثی باشد؛ باید فرد دارو را مداوم مصرف کند.

این داروها تاثیر خود را در درمان بیمار از ماه دوم و سوم مصرف می گذارد ؛ بنابراین بیماران نباید عجله کنند و باید به صورت مرتب زمان مصرف این دارو آزمایش هورمونی انجام دهند.

برخی از بیماران به علت اینکه نمی خواهند هزینه ویزیت را بپردازند ، تنها یک بار به پزشک مراجعه می کنند و به مراجعات بعدی توجه نمی کنند درحالی که همین بیماران حاضرند محصولات گران قیمتی را برای سلامت پوست و مویشان از داروخانه بخرند. داروهای هورمونی حتما باید زیر نظر پزشک مصرف یا قطع شود.

قرص های ضدبارداری را با احتیاط مصرف کنید

انواع مختلفی از قرص های ضد بارداری وجود دارد که متشکل از ترکیب اتینیل استرادیول و پروژسترون می باشد. طبقه بندی این داروها براساس میزان اتینیل استرادیول به کار رفته انجام می گیرد. بعضی از این داروها اثر ضد هورمون مردانه دارند و برخی باعث تشدید این هورمون می شوند.

هم اکنون بیشتر از قرص هایی با اثر ضد هورمون مردانه مانند یاسمین ، یاز ، دیان و مارولون استفاده می شود. قبل از تجویز و مصرف قرص های ضد بارداری فرد باید حتما از لحاظ سابقه بیماری ها در خانواده ، دیابت ، فشار خون ، وزن ، مصرف دخانیات و سابقه لخته شدن خون مورد بررسی گردد زیرا داروهای ضدبارداری سبب افزایش احتمال بروز ترومبوز یا لخته شدن خون در بدن خواهند شد.

مصرف این داروها در برخی افراد سردردهای میگرنی را تشدید می کند و سینه ها دردناک می شوند؛ در قرص هایی که اثر ضد هورمون مردانه دارند ، این عوارض کمتر است.

قرص ضد بارداری برای پوست

تاثیرات قرص ضد بارداری و نکات آن

آیا استفاده از قرص ضد بارداری بی خطر است؟

این قرص ها که بدون نیاز به تجویز پزشک در دسترس است ، در صورت مصرف خودسرانه عوارض جانبی که در ادامه این بخش از نم نمک عنوان کرده ایم را ایجاد می کنند. بنابراین همیشه قبل از مصرف قرص های ضد بارداری با پزشک خود صحبت کنید. در مورد ارتباط قرص ضد بارداری و آکنه نیز بهتر است با متخصص پوست صحبت کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن