ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، اسهال و استفراغ کودکان و درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب سنتی و درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب اسلامی و قویترین داروی گیاهی برای اسهال و درمان اسهال و استفراغ کودکان دکتر خیراندیش و درمان حالت تهوع کودکان دکتر خیراندیش و درمان اسهال و استفراغ دکتر خیراندیش و درمان اسهال و استفراغ کودکان زیر دو سال و درمان خانگی اسهال و استفراغ کودکان و درمان اسهال و استفراغ کودکان کرونا و درمان اسهال و استفراغ کرونا و درمان اسهال و استفراغ خانگی در نم نمک.

درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب سنتی و اسلامی

کودکان بصورت معمول زمانی که ویروسی وارد بدن شان میشود ، بدن شان استفراغ و اسهال را از خودش بروز میدهد.درمان اسهال و استفراغ کودکان در منزل با طب سنتی و اسلامیدرمان اسهال و استفراغ کودکان در منزل با طب سنتی و اسلامی

اگر استفراغ و اسهال بر روی بدن تان پاشیده شد ، حتماً آن قسمت را تمیز بشویید ، چرا که ویروسی مسری هستند.در صورتی که کودک تغذیه کرد و بعد از تغذیه هم این حالت ادامه داشت ، احتمالاً بدنش کم آب شده است.

درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب سنتی و اسلامی

آب سیب

درمان ساده ای که در این مرحله می توان به کار برد ، «آب سیب» است که هم تامین کننده آب و الکترولیت است و هم مقوی معده و بندآورنده استفراغ و اسهال نیز است.در مطالعات نیز ثابت شده که مصرف آب سیب می تواند در مرحله حاد هم کالری بیشتری نسبت به آب و مایعات حاوی الکترولیت (مثل ORS) به بدن برساند و هم کودکان پذیرش بهتری نسبت به آن دارند البته به این شرط که مصرف مداوم آب میوه ها خود دلیل اسهال نبوده باشد که خود درمانی دیگر می طلبد.

درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب سنتی و اسلامی

پر کردن معده کودک ممنوع!

کاهش بار معده و دستگاه گوارش تا زمان رفع ضعف معده نیز مهم محسوب می شود بعضی از والدین به محض بند آمدن اسهال و استفراغ به ویژه استفراغ ، تمام سعی خود را به پر کردن معده کودک به کار می گیرند و این در حالی است که هم مطالعات جدید و هم توصیه های طب سنتی بر این نکته اتفاق نظر دارند که معده بعد از بیماری ، دوره ای از ضعف را طی می کند که نیازمند مراعات در حجم و قوام غذاهای ورودی در معده است.

بنابراین شروع غذا خوردن بعد از اتمام علائم بیماری باید با غذاهای سبک و کم حجم باشد که تشدیدکننده اسهال نیز نباشند مثلا غذاهای خیلی شیرین یا چرب می توانند تشدیدکننده اسهال و مزید بر ضعف معده باشند ، حتی غذاها و نوشیدنیهای بندآورنده اسهال نیز اگر در حجم بالا و با سرعت زیاد مصرف شوند ، می توانند به بازگشت مجدد اسهال کمک کند.

اسهال در نوزاد شیرخوار

در صورتی که به کودک خود شیر می دهید و او به اسهال مبتلا شده است ، دفعات شیردهی را بیشتر کنید و در صورت تغذیه با پستانک ، کودک را با مایعات خوراکیِ بدون نیاز به نسخه پزشک که علاوه بر جبران آب از دست رفته ، الکترولیت های بدن را نیز دوباره فراهم می آورد ، تغذیه کنید. (نوشیدنی های فانتزی مصرف نکنید؛ زیرا دارای سدیم کافی نیستند)

این مایعاتِ جایگزین به صورت ساده یا با طعم های مختلف و بدون نیاز به نسخه پزشک در دسترس قرار دارند. نوع ساده آن را مصرف کنید ، زیرا اغلب نوزادان طعم های گوناگون را دوست ندارند.

درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب سنتی و اسلامی

در صورت آبکی بودن مدفوع کودک ، سعی کنید هر بار او را به نوشیدن چهار اونس محلول فوق وادارید. چنانچه اسهال کمتر آبکی باشد و دفع مدفوع نوزاد حالت عادی پیدا کند ، تغذیه با شیر خشک را ادامه دهید.

گاهی مادران با استفاده از آب برنج یا جو موفق به درمان اسهال می شوند. (جو با برنج را بسیار نرم بپزید ، آبکش کنید و مایع به دست آمده را با پستانک به کودک بدهید ، به هر دو فنجان آب ، یک چهارم قاشق مربا خوری نمک بیفزایید).

علائم خطرناک

چنانچه کودک خسته و بی رمق به نظر می رسد ، میزان ادرار او بسیار کمتر از حالت عادی شده است و گریه هایش اشک چندانی ندارند ، ملاج او فرو رفته یا اسهال او بیش از یک هفته ادامه یافته است ، با پزشک خود تماس بگیرید.

چنانچه کودکی که غذای سفت می خورد به اسهال مبتلا شود؛ رژیم او را موز ، برنج ، پوره سیب بخارپز و نان تست قرار دهید ، تا اسهال کامل برطرف شود. بر غذاهای نشاسته ای مانند انواع نان ، ماکارونی یا پاستا و بیسکویت تمرکز کنید. از آب سیب و آب انگور که موجب شدت یافتن اسهال می شوند ، اجتناب کنید.

درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب سنتی و اسلامی

در صورت تهوع و استفراغ کودک ، چند حوله روی سطوح در معرض خطر آلودگی پهن کنید. در مورد شیر مادر ، زمان شیردهی - ولی نه تناوب آن - را کوتاه کنید.

در صورت یک یا دو بار استفراغ کودک ، هر یک یا دو ساعت تنها از یک پستان و اگر بیش از دو بار استفراغ کند ، هر نیم تا یک ساعت یک بار ، پنج دقیقه شیر بدهید. بعد از گذشت هشت ساعت بدون استفراغ ، برنامه قبلی شیردهی را از سر بگیرید.

برای کودکی که از پستانک تغذیه می شود ، یکی از محلول های آبرسان فوق الذکر را شروع کنید و هر ده دقیقه یک قاشق شربت خوری محلول به او بخورانید و بعد از گذشت چهار ساعت بدون استفراغ ، مقدار محلول را افزایش دهید. بعد از هشت ساعت ، برنامه عادی تغذیه را شروع نمایید.

بهترین دمنوش

بابونه ، نعناع یا زنجبیل می توانند به درمان دل بهم خوردگی کمک کنند. بابونه یا نعناع به صورت دم نوش کیسه ای و به صورت باز و فله ای در دسترس هستند.

درمان اسهال و استفراغ کودکان با طب سنتی و اسلامی

در مورد زنجبیل از تازه بودن آن مطمئن شوید. برای استفاده چند برش از آن را در آب بجوشانید. در مورد کودک مبتلا به استفراغ شدید ، علاوه بر محلول آبرسان ، این درمان های گیاهی نیز مفید خواهند بود.

چنانچه نوزاد تنها یک بار استفراغ کرده باشد ، چند اونس محلول در یک پستانک به او بدهید. به خاطر داشته باشید که این درمان های جایگزین برای کودکان بیش از شش ماهه مفیدند و برای نوزادی که هرگز چیزی به جز شیر مادر نخورده است ، تجویز نمی شوند.

بار دیگر متذکر می شویم که با پزشک تماس بگیرید اگر :
  • - در کودک علائم کم آبی ، مانند ادرار نکردن طی یک مدت هشت ساعته مشاهده شود.
  • - در استفراغ خون وجود داشته باشد.
  • - به نظر برسد که کودک به شکم دردی مبتلا است که بیش از چهار ساعت طول کشیده است.
  • - استفراغ و تهوع بیش از بیست و چهار ساعت ادامه یافته است.
  • - کودک واقعاً بیمار به نظر می رسد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(7 رای)
88.6%

نظر دادن