ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، انتقال کرونا با کفش و آیا کرونا از طریق کفش و لباس منتقل می شود؟ و حقایقی درباره انتقال ویروس کرونا با کفش و لباس و امکان انتقال کرونا از کفش و لباس به خانه را در نم نمک مشاهده نمایید.

آیا بیماری کرونا از طریق کفش و لباس منتقل می شود؟

لازم است این روزها به محیط و اشیای اطراف خود بخصوص وسایلی چون تلفن هوشمند ، سوئیچ ماشین ، دستگیره درها و چرخ دستی های خرید مشکوک شویم زیرا صحبت از ویروسی به نام کرونا است که می تواند روز ها بر روی سطوح سخت زنده بماند ، بنابراین ضد عفونی کردن آن ها آسان تر از آن است که سلامتی خود را به صورت اتفاقی به خطر اندازید. با این حال ، لباس و کفش نیز تا حدودی متفاوت هستند زیرا آن ها از مواد نرم و اسفنجی ساخته شده اند. با این اوصاف اما آیا باید نگران لباس و کفش بود؟ آیا آن ها می توانند ویروس کرونا را در خود پناه دهند؟ برای یافتن پاسخ این سوال خواندن این قسمت از نم نمک را از دست ندهید.آیا کرونا از طریق کفش و لباس منتقل می شود؟آیا کرونا از طریق کفش و لباس منتقل می شود؟

انتقال ویروس کرونا از کفش

انتشار کرونا ویروس جدید با کفش و لباس

خبر خوب این است که تا به حال در هیچ نقطه ای موردی گزارش نشده است که شخصی توسط این ویروس تازه ظهور از طریق لباس آلوده شده باشد. البته این امر منطقی است و با آنچه دانشمندان درباره ویروس ها می دانند سازگار است. این امر بدان دلیل است که ویروس ها برای زنده ماندن به رطوبت نیاز دارند و همین موضوع باعث می شود پارچه ها محیطی بسیار مهیج برای آن ها محسوب نشوند زیرا بافت لباس مشبک تر (اسفنجی تر) از یک سطح سخت است و هوا رسانی در آن صورت می گیرد پس ویروس تمایلی به جذب در الیاف لباس نخواهد داشت. اکثر آزمایش های انجام شده در مورد این موضوع بر روی سایر ویروس ها بخصوص آنفلوانزا انجام شده است. ما می دانیم که کرونا ویروس بر سطوح خاصی می تواند عمری طولانی تر از سایر ویروس ها داشته باشد و همچنین می تواند ساعت ها در هوا فعال بماند و بنابراین امکان انتقال از طریق لباس و کفش به طور کامل منتفی نمی شود.

واقعیت این است که اگر قوانین فاصله اجتماعی را رعایت کرده باشید و تنها برای خرید های ضروری از خانه خارج شده باشید ، چنین اتفاقی غیر ممکن خواهد بود.

حقیقت انتقال ویروس کرونا در کف کفش و لباس ها

چه زمان باید از لباس و کرونا ویروس احساس نگرانی کرد؟

سناریوهای مختلفی وجود دارد که باید هنگام خروج از منزل از لباس خود مراقبت بیشتری کنید. این موقعیت ها شامل:

  • اگر پزشک یا مسئول ارائه دهنده خدمات درمانی هستید و با بیماران مبتلا به کووید 19 در تماس می باشید.
  • اگر در حال خرید از سوپر مارکت هستید و فاصله 2 -3 متری با دیگران را حفظ نکرده اید.
  • اگر خارج از منزل هستید و فردی در نزدیکی شما عطسه یا سرفه کرده است.

در این شرایط باید لباس هایی را که پوشیده اید مستقیما درون ماشین لباسشویی قرار داده و بلافاصله آن ها را تمیز کنید. کارشناسان این اطمینان را می دهند که مواد شوینده معمولی قادر به از بین بردن ویروس خواهد بود ، اما برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ضد عفونی کردن لباس های آلوده به کووید 19 مطالعه مقاله دستورالعمل شستشوی ایمن که از سوی کارشناسان بهداشت تهیه شده است خالی از لطف نیست.

انتقال ویروس کرونا از لباس

در مورد کفش ها چه می توان گفت؟

چنانچه در بخش سلامت نم نمک اشاره شده است کفش ها به دو دلیل نسبت به لباس سخت تر هستند:

دلیل اول این است که آن ها ممکن است از پارچه های چرم مصنوعی یا طبیعی ، لاستیکی و ضد آب تهیه شده باشند که محیط بهتری برای کرونا ویروس می باشند.

دلیل دوم آن که کفش ها می توانند میکروب ها را گسترش دهند زیرا آن ها معمولا بیشتر از لباس کثیف می شوند.

با این حال ، پزشکان کفش را یک کالای کم خطر می دانند بدان دلیل که ما به ندرت با کفش های خود تماس لمسی یا صورت برقرار می کنیم پس ویروس نمی تواند منتقل شود.

اگر به هر حال فرزندی دارید و نگران این هستید که به اندازه کافی در مراقبت از طریق کفش دقت کافی نداشته باشند ، این نکات را دنبال کنید:

1. پس از استفاده ، کفش ها را با دستمال مرطوب الکلی یا آب و صابون تمیز کنید.

2. کفش ها را پس از استفاده در هوای آزاد قرار دهید تا رطوبت آن از بین رود. همچنین این کار را با لباس هایی که نمی شود دائما شستشو کرد؛ مانند بارانی ، کاپشن های زمستانی و کلاه نیز می توانید انجام دهید.

به این ترتیب ، برای وسایلی که هنگام خروج از منزل به آن ها نیاز دارید و می دانید که می توانند میکروب حمل کنند مکان مشخصی در نظر بگیرید تا احتمال کوچک ترین خطر پخش ویروس را به حداقل برسانید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن