ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، بیماری های ناشی از پرخوری و عوارض پرخوری و درمان سریع پرخوری و فواید پرخوری و چرا بدون دلیل پرخوری می کنیم و نام بیماری پرخوری و پرخوری و افسردگی و دعا برای جلوگیری از پرخوری و قرص برای درمان پرخوری عصبی در نم نمک.

بیماری های ناشی از پرخوری چیست؟

پرخوری به معنای گرسنگی مفرط یا افزایش اشتها است. در پزشکی این علامت در بیماری هایی همچون دیابت ، سندرم کلین-لوین (Kleine-Levin) ، سندرم ژنتیکی پرادرویلی و سندرم باردت بیدل (Bardet Biedl) دیده می شود. اصطلاح پرخوری (Binge) در گذشته در بین بیشتر مردم به معنی نوشیدن(مشروبات الکلی) بیش از اندازه بوده است . امروزه این کلمه بیشتر به معنی خوردن بیش از اندازه است. این عمل در بسیاری از افراد در حد لغزش کمی در رژیم غذایی و یا کمی زیاده روی در خوردن و کاملا بی ضرر است. هرچند در برخی از افراد ، این کار نشان دهنده از بین رفتن جزئی یا کامل کنترل بر غذا خوردن است. پرخوری یک مشکل اساسی برای تمام مردم جهان است.بیماری های ناشی از پرخوری چیست؟ + درمانبیماری های ناشی از پرخوری چیست؟ + درمان

بیماری های ناشی از پرخوری چیست؟

بیماری های ناشی از پرخوری

ابتلا به دیابت نوع دوم :

اختلال پرخوری می تواند منجر به بروز دیابت نوع دوم در انسان گردد. زمانیکه بدن قادر به مصرف انسولین به درستی نباشد احتمال بروز دیابت وجود دارد. در این حالت بدن در کنترل سطح قند خون ناتوان است.

دیابت نوع دوم در صورتیکه کنترل نشود می تواند باعث بروز آسیب های کلیوی ، قلبی عروقی و ... در انسان شود.

افزایش احتمال بروز چاقی و اضافه وزن :

در صورتیکه در یک بازه زمانی کوتاه مقادیر زیادی غذا مصرف می کنید احتمال اینکه دچار اختلال پرخوری شده باشید وجود دارد. از جمله عوارض ابتلا به پرخوری ، اضافه وزن و چاقی است. بیش از دو سوم افراد مبتلا به پرخوری ، دچار چاقی هستند. البته در این میان افرادی نیز هستند که از وزن و سایز نرمال برخوردارند اما مبتلا به این عارضه هستند.

بیماری های ناشی از پرخوری چیست؟

افزایش احتمال بروز افسردگی :

اختلال پرخوری می تواند همراه با بروز افسردگی و عارضه های روحی و روانی باشد. بیشتر افراد مبتلا به عارضه پرخوری از این خصلت خود احساس شرمندگی دارند و سعی می کنند آنرا از سایریت مخفی کنند.

افزایش احتمال بروز عارضه های گوارشی :

احتمال بروز عارضه های گوارشی در افراد مبتلا به اختلال پرخوری افزایش می یابد. این افراد غالبا دچار سوزش سر دل و سندروم روده تحریک پذیر هستند. پزشکان معتقدند که چاقی و اضافه وزنی که بر اثر ابتلا به احتمال پرخوری ایجاد می شود می تواند علت بروز سوزش سردل و سندروم روده تحریک پذیر باشد.

افزایش احتمال بروز سکته مغزی و عارضه های قلبی :

اختلال پرخوری می تواند احتمال بروز سکته مغزی و عارضه های قلبی عروقی را افزایش دهد. پرخوری می تواند باعث بالا رفتن سطح فشار خون بدن گردد. در صورتیکه سطح فشار خون بدن به مدت طولانی بالاتر از حد نرمال باشد می تواند باعث تنگ شدن عروق شود.

بیماری های ناشی از پرخوری چیست؟

علت پرخوری

1- اضطراب : پرخوری ممکن است ناشی از اضطراب خفیف یا متوسط یا تنش عاطفی باشد. اضطراب خفیف ممکن است باعث بی قراری ، بی خوابی ، تحریک پذیری ، پرسیدن سوالات تکراری و جستجوی مداوم توجه و اطمینان مجدد افراد شود. اضطراب متوسط ممکن است بی توجهی انتخابی و اشکال در تمرکز ایجاد کند. اثرات دیگر اضطراب شامل : تنش عضلانی ، تعریق فراوان ، ناراحتی گوارشی ، تپش قلب ، افزایش تعداد ضربان قلب و اختلال در عملکرد ادراری و جنسی می باشد.

2- گرسنگی بیش از حد : پرخوری به دنبال استفراغ خود خواسته ، ناشتا بودن یا اسهال ایجاد می شود. گرسنگی بیش از حد به طور شایع در زنانی هجده تا بیست و نه سال دیده می شود. بیمار معمولا کمتر از حد طبیعی وزن دارد. اما ترس مرضی از چاقی دارد ، افسرده است ، اعتماد به نفس پایین دارد و پرخوری خود را پنهان می کند.

3- دیابت شیرین : پرخوری با کاهش وزن ، پرنوشی و پرادراری همراه است. سایثر علائم و نشانه های اختصاصی شامل : تکرر ادرار شبانه ، ضعف ، خستگی و علائم کم آبی مثل غشای مخاطی خشک و کاهش تورگور پوستی می باشد.

4- سردرد میگرنی : پرخوری گاهی اوقات مقدم بر سردرد میگرنی است. بیمار ممکن است تغییراتی در اشتها و میل زیاد به غذا را تجربه کند. سایر علائم و نشانه های زودرس شامل : خستگی ، تهوع ، استفراغ ، حساسیت به نور و صدا و اورای بینایی می باشد.

5- سندرم قبل از قاعدگی : تغییرات اشتها مثل : میل زیاد به مصرف غذا و مشروبات ممکن است رخ دهد. سایر یافته ها شامل : نفخ شکمی ، افسردگی ، بی خوابی ، سردرد ، احساس ذهنی بی حسی و سوزن سوزن شدن ، اسهال یا یبوست ، ادم و افزایش موقتی وزن ، تپش قلب ، درد پشت ، تورم و حساسیت پستان ها ، کاهش حجم ادرار و کبودشدگی آسان می باشد.

6- طوفان تیروئیدی : علی رغم پرخوری دائمی ، کاهش وزن رخ می دهد. سایر علائم و نشانه های اختصاصی شامل : ضعف ، عصبانیت ، اسهال ، لرزش ، ناخن ها و موهای نازک و شکننده ، تعریق مفرط ، تنگی نفس ، تپش قلب ، افزایش تعدادضربان قلب ، عدم تحمل گرما ، بیرون زدگی چشم ها ، گالوپ دهلیزی یا بطنی و بزرگی تیروئید می باشد.

7- سایر علل : داروها : کورتیکواستروئیدها و سیپروهپتادین ممکن است اشتها را افزایش داده و موجب افزایش وزن شوند.

بیماری های ناشی از پرخوری چیست؟

درمان پرخوری

مراقبت های پرستاری : عادات خوردن بیمار را بررسی کنید. بیمار را یک یا دو بار در هفته وزن کنید. در صورت لزوم بیمار را به یک کارشناس تغذیه برای مشاوره تغذیه ارجاع دهید. حمایت عاطفی از بیمار به عمل آورید.

نکاتی راجع به کودکان : در بچه ها ، پرخوری به طور شایعی ناشی از دیابت دوران جوانی است. در شیرخواران شش تا هجده ماه ، پرخوری می تواند ناشی از اختلال سوءجذب باشد. این عارضه ممکن است در کودکی که جهش رشدی را تجربه می کند رخ دهد.

آموزش به بیمار : بیمار را جهت مشاوره تغذیه ارجاع دهید. بیمار مبتلا به پرخوری را برای مشاوره شخصی و خانوادگی ارجاع دهید. حمایت عاطفی از بیمار به عمل آورده و به بیمار کمک کنید تا فرآیند بیماری را درک کند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن