ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، خودبیمارانگاری و درمان خود بیمار انگاری در طب سنتی و خودبیمارانگاری ام اس و سایبر کندریا چیست و درمان شناختی رفتاری خود بیمار انگاری و خود استثنا پنداری و احساس بیماری داشتن و فوبیای ترس از بیماری و اختلال علائم جسمانی و ترس و استرس کرونا و تاثیر ویروس کرونا بر خودبیمارانگاری روانی و هیپوکندریا و ویروس کرونا و پیشگیری از خود بیمارپنداری کرونا در نم نمک ببینید.

درمان خودبیمارانگاری و احساس مریضی در روزهای کرونایی

با شیوع بیماری کرونا و استرس افراد در مورد ابتلا به آن ، چالش های زیادی برای همه به وجود آمده است. علاوه بر بیماری کرونا یک وضعیتی به نام هیپوکندریا در افراد به وجود آمده است و آن به این معنا که بعضی از آن ها بدون هیچ دلیلی خودشان را بیمار می دانند.درمان خود بیمار انگاری در طب سنتی + علت و علائمدرمان خود بیمار انگاری در طب سنتی + علت و علائم

یکی از پدیده های به وجود آمده در مباحث روانشناسی ، این است که افراد احساس می کنند به بیماری کرونا مبتلا هستند ؛ در صورتی که هرگز ای نگونه نیست. البته هیپوکندریا در افراد در سطوح مختلفی وجود دارد.

در خفیف ترین موارد ، افراد به خودشان مشکوک هستند که آیا به این ویروس مبتلا می باشند یا خیر . درنتیجه مدام یک عطسه ساده را به بیماری کرونا وصل می کنند.

در موارد شدیدتر ، هیپوکندریا خودبیمارانگاری در ویروس کرونا باعث می شود تا افراد کاملا باور کنند که به بیماری کرونا مبتلا هستند. در نتیجه چنانچه در بخش سلامت نم نمک عنوان کرده ایم وسواس آن ها باعث می شود تا کم کم علائم مختلفی را نیز احساس کنند. اگرچه که این افراد در واقعیت کاملا سالم می باشند اما ذهن آن ها از این موضوع رنج می برد که به این بیماری مبتلا هستند و هیچ پزشکی به آن ها توجه نمی کند.

شیوع ویروس کرونا باعث به وجود آمدن این بیماری های ذهنی در بین افراد شده است . در نتیجه ممکن است که مشکلات زیادی را در جسم و روان آن ها به وجود بیاورد. خودبیمار انگاری باعث افزایش استرس در بین افراد می شود و پدیده ای مثل هیپوکندریا را به وجود خواهد آورد.

ترس از کرونا و خودبیمارانگاری روانی

هیپوکندریا و ویروس کرونا

هیپوکندریا به معنای یک اختلال ذهنی است که در آن ترس از بیماری بیداد می کند . این ترس به صورت مداوم در ذهن افراد وجود دارد و گاهی اوقات باعث ایجاد علائم در جسم آن ها نیز می گردد. در نتیجه آن ها کاملا ایمان می آورند که بیمار هستند.

موارد زیادی گزارش شده است که هیپوکندریا باعث به وجود آمدن علائمی در جسم افراد شده است . به طور مثال ؛ بعضی از آن ها بعد از ابتلا به هیپوکندریا متوجه علائم خاصی در بدن خود می شوند و بعضی از آن ها علائم دیگری را نیز تجربه می کنند . این افراد کم کم این باور را به دیگران نیز می رسانند که واقعا مریض هستند و در نتیجه هیچ کس از بیماری ذهنی آن ها خبر ندارد.

یکی از چیزهایی که باعث افزایش هیپوکندریا در بین افراد می شود ، این است که مدام در مورد یک بیماری خاص صحبت می کنند . این جریان های روانی همگی عاملی برای افزایش هیپوکندریا و همچنین ویروس کرونا می شود. به عبارت دیگر وضعیت کنونی ، یکی از عوامل ایجاد کننده علائم مربوط به ویروس کرونا می باشد.

شیوع ویروس کرونا باعث افزایش استرس و اضطراب در بین افراد شده است . این استرس یا همان هیپوکندریا یکی از پدیده هایی است که می تواند منجر به ایجاد اختلالات زیادی در بین افراد شود . رایج ترین اختلال ها ترس از آینده می باشد که هیچ گاه متوقف نمی گردد.

به عبارت دیگر این افراد مدام انتظار اتفاقات منفی را دارند و در نتیجه به جسم و روان خود آسیب وارد می کنند. فرد مبتلا به اضطراب مزمن ، در مورد اتفاقات اطراف خود نگرانی بسیار زیادی دارد . در نتیجه همیشه خطر را احساس می کند.

مهم تر از همه این است که همه افراد در چنین شرایطی به خودشان مشکوک هستند . در نتیجه سطحی از استرس در همه آن ها وجود خواهد داشت.

خود بیمارپنداری بر اثر کرونا

هیپوکندریا یا خود بیمار انگاری و جسم افراد

افرادی که از لحاظ فیزیولوژیکی ثبات داشته باشند ، می توانند به ترس ها و نگرانی های خود غلبه کنند. هیچ کس دوست ندارد که اخبار ناراحت کننده در مورد شیوع یک بیماری و یا قربانیان بیماری را بشنود . این اخبار می تواند نتایج بدی روی وضعیت اقتصادی و اجتماعی افراد نیز داشته باشد.

اگرچه که این وضعیت تمام نشدنی خواهد بود و همه ما می توانیم به وضعیت نرمال و طبیعی زندگی خود برگردیم . همانطور که افراد از سطحی از استرس رنج می برند ، در نتیجه انجام دادن امور روزانه نیز برای آن ها سخت تر می گردد.

البته این استرس ها می توانند فوایدی هم داشته باشند . مثلا این که افراد بیشتر به بهداشت فردی خود توجه می کنند و مراقبت از خود را افزایش می دهند.

این موضوع باعث شده که بعضی از افراد مدام از تب سنج استفاده کنند حتی بعضی از آن ها به جایی می رسند که در مورد بیماری وسواس پیدا می کنند . بعضی از افراد استرس بسیار شدید پیدا می کنند این افراد دیگر توانایی ارزیابی شرایط را ندارند. در نتیجه نمی توانند منطقی فکر کنند. آن ها مدام فکر می کنند که از این بیماری جان سالم به در نخواهند برد.

تاثیر ویروس کرونا بر خودبیمارانگاری

در مورد خودبیمار انگاری و ویروس کرونا چه اقداماتی می توان انجام داد؟

همه ما از اطلاعات مربوط به سازمان سلامت بهداشت جهانی در مورد ویروس کرونا خبر داریم اما کاری که باید انجام دهیم ، این است که علاوه بر قرنطینه ، فاصله گذاری اجتماعی و شستن دست ها باید مراقبت از ذهن خود را نیز در نظر بگیریم . پس باید یاد بگیریم که چگونه ذهن خود را نیز پاکسازی کرده و سالم نگه داریم. اولین کاری که باید انجام دهید ، این است که ذهن خود را سرشار از اطلاعات فاجعه بار نکنید.

البته اصلا منظور ما این نیست که اطلاعات خود را افزایش ندهید اما بهتر است که تایم خواندن و یا گوش دادن اخبار را کاهش دهید و اجازه دهید که ذهنتان را روی مسائل دیگری تمرکز داشته باشد . تمرین های تنفسی ، ورزش و مدیتیشن بسیار کمک کننده خواهد بود.

در مورد هیپوکندریا نباید خودمان را گول بزنیم. این که بخواهیم دائما اخبار منفی را تکثیر کنیم ، وسواس فکری ما را افزایش می دهد. در نتیجه احتمال آسیب رسانی بیشتری وجود خواهد داشت. پس بهتر است که ارتباط خود را با یک درمانگر حفظ کنیم تا او بتواند جهت گیری ذهن ما را بهبود ببخشد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن