ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، درمان کم خونی داسی شکل و نحوه درمان کم خونی داسی شکل و درمان کم خونی داسی شکل در طب سنتی و درمان خانگی کم خونی داسی شکل و درمان کم خونی داسی شکل در طب اسلامی و ایا کم خونی داسی شکل خطرناک است و کم خونی داسی شکل و مرگ و کم خونی داسی شکل و ازدواج و طول عمر بیماران کم خونی داسی شکل نی نی سایت و علت کم خونی داسی شکل و کم خونی داسی شکل غالب است یا مغلوب و کم خونی داسی شکل و مینور در نم نمک.

نحوه درمان کم خونی داسی شکل

در درمان کم خونی داسی شکل توجه به موارد زیر ضروری است :نحوه درمان کم خونی داسی شکلنحوه درمان کم خونی داسی شکل

  • هیدراتاسیون مجدد با مایعات داخل وریدی به گلبول های قرمز کمک می کند تا به حالت عادی برگردند. در صورت کمبود آب بدن ، احتمال تغییر شکل گلبول های قرمز به داسی شکل افزایش پیدا می کند.
  • درمان عفونت های زمینه ای یا مرتبط با آن بخش مهمی از مدیریت بیماری است ، زیرا استرس و عوارض ناشی از یک عفونت می تواند به یک بحران جدی منجر شود.
  • انتقال خون در صورت لزوم باعث بهبود انتقال اکسیژن و مواد مغذی می شود. گلبول های قرمز بسته بندی شده از خون اهدایی ، به بیماران تزریق می شوند. بنابراین انتقال خون یکی از راه های درمان کم خونی داسی شکل است.
  • در درمان کم خونی داسی شکل بعلت کاهش افت فشار اکسیژن بیماران از اکسیژن استفاده می شود. اکسیژن اضافی از طریق ماسک به بیمار داده می شود. این امر تنفس را آسانتر می کند و سطح اکسیژن خون را بهبود می بخشد.
  • گاهی برای تسکین درد از داروهای ضد درد استفاده می شود. داروهای ضد درد بدون نسخه مانند مورفین می تواند موثر باشد.
  • سیستم ایمنی ضعیف تری در بیماران کم خونی داسی شکل شایع است. بهبود سیستم ایمنی می تواند به جلوگیری از عفونت کمک کند.
  • از پیوند مغز استخوان برای درمان کم خونی داسی شکل استفاده شده است. کودکان کمتر از 16 سال که عوارض شدیدی دارند و یک اهدا کننده همسان دارند بهترین کاندیدا هستند.

نحوه درمان کم خونی داسی شکل

کم خونی داسی شکل و مراقبت در منزل

افراد بیمار باید به موارد مراقبت در منزل ذکر شده توجه کنند :

  • مکمل های اسید فولیک را طبق توصیه پزشک مصرف کنید.
  • میوه ، سبزیجات و غلات سبوس دار را به مقدار کافی بخورید. انجام این کار می تواند به بدن شما کمک کند تا گلبول های قرمز بیشتری تولید کند.
  • آب بیشتری بنوشید تا احتمال بروز بحران های ناشی از کم خونی داسی شکل را کاهش دهید.
  • به طور منظم ورزش کنید و استرس خود را کاهش دهید تا بحران ها نیز کاهش یابد.
  • اگر فکر می کنید هر نوع عفونت دارید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. درمان زودرس عفونت ممکن است از بروز یک بحران تمام عیار جلوگیری کند.
زندگی با بیماری کم خونی داسی شکل

مارکرهای پیش آگهی این بیماری متفاوت است. برخی از بیماران دارای بحران های مکرر و دردناک هستند. برخی دیگر فقط به ندرت حملاتی را تجربه می کنند.

کم خونی داسی شکل یک بیماری ارثی است. اگر نگران این هستید که یک فرد مبتلا باشید ، با یک مشاور ژنتیک صحبت کنید. این کار می تواند به شما در درک درمان های احتمالی ، اقدامات پیشگیرانه و انتخاب های کم خطر تر در زمان ازدواج کمک کند.

نحوه درمان کم خونی داسی شکل

تغذیه در کم خونی داسی شکل

تغذیه در کم خونی داسی شکل امری بسیار مهم است. بیماران مبتلا بیشتر از سایرین به کالری و ریز مغذی ها نیازمند ​​هستند. در طی بحران ها ، میزان دریافت انرژی بیماران ضعیف است. کودکانی که اغلب به دلیل کم خونی داسی شکل (SCD) در بیمارستان بستری می شوند ، معمولاً رشد ضعیف و کاهش توده چربی بدن را نشان می دهند. از این رو باید به تغذیه در کم خونی داسی شکل توجه خاص نمود. بنا به دلایلی ، کمبود ریز مغذی های اساسی در بیماران مبتلا به کم خونی داسی شکل دیده می شود. رژیم غذایی با تأکید بر میوه ها ، سبزیجات ، غلات سبوس دار و حبوبات دارای مواد مغذی ضروری بیشتری است. استفاده مناسب مکمل ها (1-3 برابر مصرف توصیه شده برای بیشتر مواد مغذی ضروری) می تواند از بروز این کمبود ها جلوگیری کند و ممکن است احتمال تشدید بیماری کاهش یابد.

رژیم غذایی با تراکم بالا از مواد مغذی

رژیم غذایی با تراکم بالا از مواد مغذی ، یکی از موارد بسیار مهم تغذیه در کم خونی داسی شکل می باشد. معمولاً متوسط ​​مصرف انرژی بیماران مبتلا کمتر از میزان کالری دریافتی در مرحله خاموش بیماری است. تقریباً کاهش نیمی از مقادیر توصیه شده ، در مواقع نیاز به بستری بیمار مشاهده می شود. کودکان مبتلا به کم خونی داسی شکل در معرض خطر اختلال در رشد هستند و میزان رشد و ذخیره عضلات و چربی به میزان چشمگیری کاهش می یابد. اما دقت کنید چاقی نیز به خصوص در دختران نوجوان یک خطر محسوب می شود که اهمیت تغذیه در کم خونی داسی شکل را نشان می دهد. در روش های استاندارد ارزیابی غذایی برای محاسبه نیازهای انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً مقدار انرژی استراحت را در افراد مبتلا به کم خونی داسی شکل دست کم می گیرند. در بیماران ارزیابی غذایی دقیق و اضافه شدن احتمالی مکمل های انرژی توصیه می شود.

مصرف کافی مایعات برای حفظ هیدراتاسیون

افزایش احتمال همولیز گلبول های قرمز در بیماران SCD که در گرما بدون مصرف مایعات ورزش می کنند در مقایسه با افرادی که وضعیت هیدراته شده ، مشاهده می شود. مصرف کافی مایعات برای حفظ هیدراتاسیون موردی قابل توجه در تغذیه در کم خونی داسی شکل محسوب می شود.

ریز مغذی ها

نحوه درمان کم خونی داسی شکل

یکی از نکات مهم تغذیه در کم خونی داسی شکل تأمین ویتامین و ریزمغذی های ضروری است. سطح خونی چندین ویتامین و ماده معدنی از جمله ویتامین A و کاروتنوئیدها ، ویتامین Bویتامین C ، ویتامین E ، منیزیم و روی ، در افراد کم خونی داسی شکل کمتر است. این کمبودها باعث کاهش وضعیت آنتی اکسیدانی خون در این بیماران می شود. استرس اکسیداتیو حاصل از آن ممکن است احتمال ابتلا به سندرم قفسه سینه حاد (یکی از عوارض کم خونی داسی شکل) را تشدید کند. مطالعات نشان می دهد مکمل روی ، منیزیم ، ویتامین هایA ، C و E یا درمان با ترکیبی از آنتی اکسیدان ها با دوز بالا می تواند تعداد سلول های داسی شکل را کاهش دهد. فنل های آنتی اکسیدان گیاهی مانند فلاونوئیدها می تواند استرس اکسیداتیو را در بیماران کاهش دهند.

مکمل های اسید چرب امگا 3

فسفولیپیدهای سرمی افراد مبتلا به کم خونی داسی شکل باعث کاهش نسبت های (آلفا لینولنیک اسید) و اسیدهای چرب اشباع نشده امگا -3 با زنجیره طولانی (اسید ایکوزاپنتانوئیک [EPA] و اسید داکوزهگزانوئیک [DHA]) در مقایسه با افراد سالم می شود. این فسفولیپیدها یکی از موارد مهم تغذیه در کم خونی داسی شکل است. این اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره های بلند باعث افزایش سیالیت غشای گلبول های قرمز می شوند و از بروز عوارض و بحران های کم خونی داسی شکل جلوگیری می کنند. بعنوان مثال ، مکمل های EPA و DHA دارای مزایای درمانی قابل توجهی از جمله کاهش کم خونی شدید می باشند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن