ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، علائم سردی معده و سردی معده درمان خانگی و درمان فوری سردی معده و شربت سردی معده و سردی معده و حالت تهوع و درمان سردی معده و گرمی کبد و درمان سردی معده و روده و علائم سردی روده و درمان سردی معده در منزل و علل سردی معده و سردی معده در کودکان و سردی معده در بزرگسالان و علت ابتلا به بیماری سردی معده و عوارض سردی معده و درمان خانگی سردی معده و درمان گیاهی سردی معده و نحوه انتقال بیماری سردی معده و آیا سردی معده مسری است و پیشگیری از سردی معده و درمان سنتی سردی معده و داروی درمان سردی معده در نم نمک.

علل ، علائم و درمان گیاهی و خانگی سردی معده

با در نظر گرفتن طبع هر فرد میتوان خوراکیهایی که به اصطلاح به معده او میسازد را شناخت و بر عکس با رعایت نکردن رژیم غذایی سالم و خوردن انواع خوراکی های ناسازگار بدون در نظر گرفتن طبع گرم یا سرد آنها می تواند باعث بیماری سردی معده و مشکلات فراوان برای شما شود.علت و علائم سردی معده و درمان گیاهی و خانگی آنعلت و علائم سردی معده و درمان گیاهی و خانگی آن

سردی معده دارای علائمی نظیر ترش کردن است و می تواند با احساس سوزش در مری و سرمعده ، دل درد ، اسپاسم عضلات شکمی ، اسهال یا گاهی اوقات یبوست ، احساس تهوع و بی حالی همراه باشد.

برای درمان بیماری ها ابتدا باید معده اصلاح شود چرا که معده خانه همه بیماری هاست؛ سلامت بدن بسته به سلامت معده دارد؛ چرا که طب سنتی طبی کل نگر است و در درمان بیماری ها به همه ارگان ها توجه می شود. سرد شدن معده یکی از مسائلی است که امروزه بسیاری از افراد جامعه با آن روبه رو هستند که دارای علائمی مانند سوءهاضمه ، ورم معده ، زخم معده ، ترش کردن ، نفخ و ... است. بزرگ بودن شکم خود یکی از نشانه های سردی معده است.

علائم سردی یا بلغمی شدن معده

بیماری های معده با منشأ بلغمی به علت زیاد شدن خلط بلغم و یا به عبارتی اثر سوء مزاج خلط بلغم در دستگاه گوارش به وجود می آیند. علائم شایع این مشکل عبارتند از : ترش کردن معده ، نفخ معده ، گاهی یبوست گاهی اسهال ، دل درد و بی اشتهایی. افزایش بلغم در سایر قسمت ها با علائمی چون زیاد شدن آب دهان ، سردرد ، درد پاها و یا دست ها ، سستی و رخوت همراه است.

علائم سردی معده

علائم سردی روده و معده

عوامل ایجاد نفخ و اختلال هضم

غلبه بلغم معمولا به علت مصرف زیاد خوراکی های با طبع سرد ، نوشیدن مایعات سرد بین غذا و خوردن آب بسیار سرد بروز می کند.

از عوامل دیگری که سبب اختلال در هضم غذا و نفخ می شوند ، می توان به مواردی مانند : خوب نجویدن غذا ، درهم خوری ، حمام رفتن بعد از غذا ، خوابیدن بعد از غذا ، خوردن زمانی که فرد سیر است و جماع (نزدیکی جنسی) بعد از غذا اشاره کرد.

علاوه بر موارد ذکرشده ، داشتن اجابت مزاج مناسب ، رعایت آداب خوابیدن ، پرهیز از بی تحرکی و داشتن آرامش روحی و روانی برای پیشگیری از نفخ و هر بیماری دیگری لازم است.

درمان سردی مزاج معده

  • خوردن مصطکی ساییده شده با شکر
  • روغن مالی شکم با روغن هایی مانند بابونه
  • تقویت معده با مصرف گل قند و بذر انیسون

علاوه بر موارد فوق ، رعایت نکات زیر کمک شایانی به بهبودی شما می کند. برخی از این نکات با توصیه های عمومی مشترک است ، که به معنای اهمیت بالای آن در بهبودی شما است.

1- بر حسب نوع غذا و ذائقه خود ، غذا را با ادویه جاتی مانند : زیره ، نعناع ، دارچین (یک قاشق چایخوری از پودر یکی از آن ها) و در صورت اطمینان از نداشتن زخم گوارشی ، زنجبیل (نصف قاشق چایخوری) با هر وعده میل نمایید.

2- از غذاهای سنگین و دیرهضم مانند گوشت گاو (به هر شکل و به هر مقدار) ، کله پاچه ، حلیم ، تخم مرغ آب پز کامل ، کوکو سیب زمینی ، ماکارونی ، الویه ، اجتناب کنید.

3- از غذاهای زودهضم بیشتر استفاده کنید. (گوشت بره ، جوجه کباب ، تخم مرغ عسلی ...)

4- از خوردن سالاد خیار گوجه ، ترشی ، دوغ و ماست اجتناب کنید.

5- از میوه های با مزاج سرد مانند : هندوانه ، هلو ، زردآلو ، کیوی ، خیار و گوجه به ویژه بر روی غذا پرهیز نمایید.

6- غذا را با مقدار خیلی کمی نمک شروع و با نمک به پایان برید. (اگر بیماری فشارخون ندارید).

7- از خوراکی های مولد ریاح مانند حبوبات ، کمتر استفاده نمایید. در صورت تمایل به مصرف ، قبل از طبخ ، حداقل 12 ساعت در آب خیس نموده و در طی این مدت 3-2 بار آب آن را تعویض نمایید.

درمان سردی معده در طب سنتی

درمان سردی روده و معده در طب سنتی

8- از ادویه جاتی مانند قرنفل (میخک) ، هل و زعفران در طبخ غذا استفاده کنید.

9- از خوردن آب همراه غذا و تا 2 ساعت پس از آن اجتناب کنید (برای کاهش تمایل به آب ، غذا را خوب بجوید و بدون عجله و با آرامش غذا میل کنید).

10- قبل از سیری کامل دست از غذا بکشید.

11- حداقل تا 2 ساعت پس از غذا از خوابیدن اجتناب کنید.

12- از مصرف غذاهای سرد و مرطوب مانند آش ماست ، آش دوغ ، آش رشته و آش جو پرهیز کنید.

13- از انواع فست فود به ویژه سوسیس ، کالباس و همبرگر جدا اجتناب کنید.

14- اگر دچار ضعف هضم و نفخ زیاد هستید از ورزش روزانه با معده کاملا خالی به مدت 20-15 دقیقه غافل نشوید.

15- در صورتی که بلغم معده تان را درگیر کرده و سبب عفونت شده است ، از دم کرده بومادران ، کلپوره و درمنه استفاده کنید. اما اگر این گیاهان را در اختیار ندارید ، نسخه ای کلی برای درمان بلغم مفاصل و معده وجود دارد : سیاه دانه را با سه برابر عسل مخلوط کرده و برای درمان بلغم مفاصل به اندازه یک قاشق چای خوری ، ناشتا صبح و به همین مقدار سر شب ، این مخلوط را میل کنید. در صورتی که بلغم معده را درگیر کرده ، مخلوطی را که در بالا ذکر شد ، بعد از هر غذا میل کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(13 رای)
87.6%

نظر دادن