ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، افراد دیابتی به دلیل اثراتی که بیماریشان روی پاهایشان می گذارد نیاز دارند که کفش هایی مخصوص از جنس چرم نرم بپوشند تا دچار مشکل نشوند.

مهمترین نکات در انتخاب کفش برای دیابتی ها

قبل از آنکه به انتخاب کفش دیابتی ها بپردازیم بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که چرا پاهای دیابتی ها این قدر آسیب پذیر است.مهمترین نکات در انتخاب کفش برای دیابتی هامهمترین نکات در انتخاب کفش برای دیابتی ها

بیماران دیابتی که 17.9 میلیون نفر در آمریکا هستند - می دانند که کنترل خوب قند خون خطر عوارض را کاهش می دهد. اما دیابت ضعیف کنترل شده ، دو برابر آسیب را به پا وارد می کند.دیابت می تواند باعث آسیب عصب یا ناخوشی اش شود که حساسیت کف پا به درد را کاهش می دهد و آسیب عصب آنی گسترده می شود.

پزشکان بسیاری از بیماران مبتلا به این بیماری را ویزیت می کنند : آن هایی که روی شیشه های شکسته شده ، سوزن بافندگی ، سرنگ ، یا ناخن پا می گذارند و هیچ احساس دردی نمی کنند که به آن ها آسیب می زند و همچنین نمی توانند اشیا خارجی را در کفش های خود حس کنند علاوه بر از دست دادن احساس ، دیابت می تواند باعث گردش ضعیف شود ، چون قند خون بالا می تواند منجر به محدود شدن رگ های خونی کوچک و بزرگ شود.

کفش مخصوص بیماران دیابتی

بهترین کفش برای دیابتی ها

کفش مناسب برای دیابتی ها

وقتی جریان خون در پاها کاهش می یابد ، زخم ها به آهستگی التیام می یابند ؛ اینها دو تهدید بزرگ ، مانند پینه یا انگشت چکشی ، می توانند نقاط فشاری ایجاد کنند که منجر به زخم می شود.

هر نوع جراحت یا آسیب به پای بیماران باعث نگرانی هایی می شود ، اما زخم ها آسیب هایی هستند که منجر به مشکلات جدی می شود اگر تشخیص داده نشوند و درمان نشود. در بدترین حالت ، عوارض پا می تواند منجر به قطع عضو شود.

اغلب عوارض کف پا بعد از مدت 10-15 سال پس از ابتلا به دیابت رخ می دهد. برای افرادی که تحت کنترل بسیار ضعیفی قرار دارند ، مشکلات ممکن است زودتر اتفاق بیافتد.

عوارض دیابت روی پا

کفش دیابتی چه فوایدی دارد؟

نکات مهمی که باید هنگام انتخاب و خرید کفش برای دیابتی ها رعایت شود

وقتی نوبت انتخاب کفش می رسد ، عوامل متعددی وجود دارند - نه فقط این که تا چه مدت است نفر دیابت دارد. آیا آنها حس عادی در کف پایشان دارند؟ آیا آن ها هیچ گونه علامت غیرعادی یا دفرمه ای در کف پاهایشان دارند؟ اینها چیزهایی هستند که در انتخاب کفش واقعا باید در نظر گرفته شوند.

بیماران دیابتی با کنترل قند خون خوب و پاهای سالم می توانند کفش های معمولی بپوشند. متخصصان همه بیماران دیابتی را ترغیب می کنند که هر روز به دقت پاهای خود را با دقت چک کنند ، تاول ها ، زخم ها ، قرمزی ، بریدگی ، تورم ، ناخن به داخل گوشت رفته ، و سایر اختلالات غیرعادی را باید به پزشک خود گزارش دهند.

برای زنان دیابتی با سلامت کف پای خوب و بدون مشکل یا مشکلات خیلی کم ، حتی پوشیدن کفش های پاشنه بلند هم مشکلی ندارد آنها می توانند این کفش های پاشنه دار را در محدوده زمان های کم بپوشند اما زنان در معرض خطر بالاتر مشکلات کف پا باید از پاشنه های بلند اجتناب کنند.

کفش مناسب کار برای دیابتی ها

کفش کاری مناسب برای بیماران دیابتی

کدام کفش ها برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست؟

لا انگشتی :

آن ها انگشتان پا را در معرض آسیب قرار می دهند ، خیلی حامی نیستند و بندی که بین انگشتان پا قرار می گیرد می تواند باعث ایجاد تاول یا تحریک شود. پوشیدن این کفش های ها در استخر معروف است.برای این افراد پابرهنه راه رفتن مناسب نیست زیرا پایشان در معرض آسیب قرار می گیرد ، بنابراین دمپایی راحت با خود بیاورید.

بدترین دمپایی برای دیابتی ها

بهترین و بدترین کفش برای دیابت

کفش های دیابتی ها :

اگر بیماران مبتلا به دیابت ، دچار تغییر شکل خفیف پا و یا اختلال در احساس و گردش خون باشند ، از پوشیدن کفش های معمولی به خرید کفش های راحتی یا کفش های مخصوص دیابتی ها استفاده کنید.

کفش های سبک دیابتی ها از چرم نرم ساخته می شوند ، دارای جای شست پای عمیق هستند ، جای پنجه وسیع تر دارد که می تواند چیزهایی مانند انگشتان چکشی و پینه پا را در خود جای دهد.متخصصان همچنین به کفش های دو یا کفش های پیاده روی به عنوان جایگزین های خوب اشاره کردند.

بیماران شکایت کرده اند که دیابت آن ها را وادار به پوشیدن کفش های خارج از مد می کند. برخی مقاومت می کنند و می گویند که تمایل ندارند اینها را بپوشند ، برای اینکه اعتراف نکنند که دیابت دارند یا مجبور هستند تغییراتی در سبک زندگی ایجاد کنند ، اما آسیب ناشی از کفش نامناسب به احتمال زیاد بسیار جدی است.

آن ها نیاز به پوشیدن کفش های زنانه دارند ، اما واقعا باید مطمئن شوند که چیزی که می پوشند باعث مشکلی برایشان نمی شوند.

سبک زندگی دیابتی ها

کفش دیابتی چه ویژگی دارد؟

نسخه کفش برای بیماران دیابتی

اگر گردش کف پا یا احساسش بدتر شود یا زخم ، تغییز شکل برجسته و یا مسائل جدی تری را ببینند ، ممکن است متخصص نیاز به تجویز کفش درمانی یا کفش حفاظتی و یا پوشش داخلی را توصیه کند ؛

برای مثال ، برخی از بیماران نیازمند" کفش های عمق " هستند که با قالبی سفارشی برای توزیع مجدد فشار روی پای خود ترکیب می شوند و بیشتر زخم ها که روی پای پیاده اتفاق می افتند مربوط به فشار هستند.

"کفش های راحتی" نام خود را از عمق بیشتری برای جا دادن قوس پا به دست می آورند.بیماران مبتلا به تغییر شکل پای شدید ممکن است به کفش های مخصوص با قالب سفارشی نیاز داشته باشند ، که در آن کل کفش از زیر مجموعه ای از پای بیمار شکل می گیرد.

افرادی هستند که کف پایشان مجروح می شوند و توجه زیادی حتی برخلاف گفته های پزشکشان نمی کنند که می تواند حتی برای بعضی ها فورا باعث شدید شدن جراحت و سپس قطع عضو شود ؛ اگر این افراد به پیروی از دستورها ادامه می دادند این اتفاق برایشان رخ نمی داد. زمانی که حس پا از دست برود ، این خطر همیشه و 100% وجود دارد.

ویژگی کفش مناسب دیابت

دیابتی ها چه نوع کفشی بپوشند؟

توصیه هایی برای خرید کفش برای دیابتی ها

برای بالا بردن سلامت پای دیابتی ها ، مرکز دیابت این نکات را برای خرید کفش های جدید افراد مسن ارائه داده :

  • کفشی بخرید که از چرم نرم و کش دار ساخته شده باشد.
  • در صورت امکان ، کفش های بنددار را روی یک کفش راحتی انتخاب کنید چون آن ها بهتر هستند و پشتیبانی بیشتری ارائه می دهند.
  • برای جذب ضربه بهتر ، به جای تنها چرم نازک ، به دنبال یک کفش با پاشنه نرم و بالشتکی بگردید.
  • در وسط روز کفش بخرید ، زیزا در این زمان پا همیشه کمی باد دارد.
  • فاصله بین طولانی ترین انگشت پا و نوک کفش باید نیمی از عرض انگشت شست پایتان باشد.
  • برای اطمینان از تناسب مناسب ، هنگام پوشیدن کفش ، حتما جوراب بپوشید.
  • برای اولین بار به مدت 1-2 ساعت کفش های جدیدتان را بپوشید و سپس پاهای خود را چک کنید و ببینید بریدگی یا تاول ها دارد یا نه. روز بعد ، آن ها را 3-4 ساعت بپوشید و به تدریج وقت خود را صرف کنید تا مطمئن شوید که پاهای شما را مجروح می شود یا نه.

نکات خرید کفش برای دیابتی ها

برای دیابتی ها چه کفشی مناسب است؟

چه زمانی کفش های دیابتی قدیمیتان را باید عوض کنید؟

  • پاشنه در یک طرف پایین رفته باشد.
  • کف پاشنه کفش فرسوده شده باشد.
  • آستر داخلی کفش پاره شده باشد.
  • کفش های روشن را نتخاب کنید. فقط 5 دقیقه در آفتاب بودن می تواند دمای هوا را به 100 درجه سانتیگراد بیشتر از کفش های سیاه افزایش دهد.
  • در صورت امکان حتما کفش تجویزی و سفارشی مخصوص تهیه کنید.
  • کفش های راحتی و کفش های کتانی را که به اندازه کافی بلند هستند انتخاب کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن