ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، به فرایندی که درآن از بافت و اعضای داخلی بدن توسط فرا صوت تصویر گرفته می شود سونوگرافی می گویند و در سونوگرافی های سه بعدی که برخی ان را اسکن سه بعدی می نامند با تکنولوژی های پیشرفته تبدیل به عکس سه بعدی می شود.

همه چیز درباره سونوگرافی و اسکن سه بعدی و زمان مناسب آن

آیا باردار هستید و قصد انجام سونوگرافی دارید؟سونوگرافی 3 بعدی | همه چیز درباره سونوگرافی و اسکن سه بعدیسونوگرافی 3 بعدی | همه چیز درباره سونوگرافی و اسکن سه بعدی

آیا پزشک سونوگرافی 3 بعدی برایتان تجویز کرده است ؟

چرا آن را توصیه کرده است؟

آیا برای جنین ایمن است؟ اینها سوالاتی است که در ذهن شما شکل گرفته و برای رسیدن به پاسخ آنها می توانید ادامه این بخش از بارداری و نوزاد نم نمک را مطالعه کنید.

به فرایندی که درآن از بافت و اعضای داخلی بدن توسط فرا صوت تصویر گرفته می شود سونوگرافی می گویند و در سونوگرافی های سه بعدی که برخی ان را اسکن سه بعدی می نامند با تکنولوژی های پیشرفته تبدیل به عکس سه بعدی می شود.

نگرانی به عنوان یک مادر باردار طبیعی خواهد بود چون در سونوگرافی 3 بعدی معمولا دستگاه تماس با شکم دارد. در این متن به بررسی سونوگرافی سه بعدی در دوران بارداری می پردازیم و اینکه آیا این دستگاه بی خطر است یا نه.

سونوگرافی سه بعدی چه کاری انجام می دهد؟ آیا ایمن است؟

انجام سونوگرافی 3 بعدی در طول دوران بارداری اجباری نیست. پزشکان به والدین پیشنهاد می دهند تا نوزاد متولد نشده خود را بهتر ببینند. بسیاری از پزشکان آن را گزینه ای ایمن و بی خطر می دانند.

در برخی موارد پزشک با صلاح دید خود برای بررسی سلامت بیشتر جنین مثل شکاف کام یا هر بیماری دیگری که با سونوگرافی معمولی مشخص نمی شود سونوگرافی سه بعدی را تجویز می کند.

سونوگرافی سه بعدی مانند یک سونوگرافی منظم عمل می کند ، اما نتایج حاصل از آن سه بعدی است ، از امواج صوتی برای کمک به ایجاد تصویر نوزاد در رحم استفاده می کند. سونوگرافی سه بعدی ، به شما این امکان را می دهد که صورت نوزاد متولد نشده خود را واضح تر از یک سونوگرافی معمولی ببینید.

آیا سونوگرافی سه بعدی خطرناک است

چه زمانی باید سونوگرافی سه بعدی را انجام دهید؟

بهترین زمان انجام سونوگرافی سه بعدی بین 26 تا 30 هفتگی دوران بارداری است.

قبل 26 هفتگی جنین ، در رحم مادر چربی کمی زیر پوست او وجود دارد. در نتیجه ، سونوگرافی 3 بعدی فقط تصاویری از استخوان های صورت او می گیرد.

بعد از 30 هفتگی جنین در رحم احتمال اینکه سر جنین بیشتر به لگن وارد شود وجود دارد. انجام سونوگرافی سه بعدی در این مرحله تصویر واضحی از صورت جنین به شما نخواهد داد.

در صورتی که جفت قدامی داشته باشید ، شرایطی که در آن جفت در قسمت جلو رحم قرار دارد ، باید صبر کنید زمان 28 هفتگی بارداری تا بهترین تصویر را داشته باشید.

زمانی که قصد دارید سونوگرافی سه بعدی انجام دهید مسائل زیر را در ذهن داشته باشید :

با اینکه سونوگرافی سه بعدی یکی از بهترین روش ها برای دیدن صورت نوزاد به دنیا نیامده است در حالی که هنوز در داخل رحم قرار دارد ، اما ممکن است گاهی تصویر مورد نظر به دست نیاید این به آن معنا نیست که جنین مشکل دارد ، بیمار است یا بارداری خوب پیش نمی رود در واقع جنین به گونه ای دراز کشیده که امواج فراصوت نتوانسته اند تصویر چهره را بگیرند.

زمانی که مقدار زیادی مایع آمنیوتیک در اطراف صورت جنین وجود داشته باشد یا جنین طاق باز بخوابد از بهترین زمان های انجام سونوگرافی است.اگر کودک با چهره به پشت دراز بکشد ، ممکن است قادر به دیدن صورت جنین در تصویر نباشید.

موارد دیگری که ممکن است قادر به دیدن صورت جنین خود نباشید زمانی است که سر کودک در لگن قرار می گیرد و مایع آمنیوتیک به اندازه کافی در اطراف صورت نباشد.

در صورت داشتن چربی زیاد شکم قادر نخواهید بود حتی با سونوگرافی سه بعدی صورت جنین خود را ببینید.

اگر نتایج این کار بی نتیجه باشد و نتوانید چهره جنین خود را ببینید ، ممکن است پزشک از شما بخواهد پیاده روی کنید تا جنین در حرکت تغییر وضعیت دهد اگر باز هم تاثیری نداشت ، بعد از یک هفته یا زمانی که نوزادتان تغییر وضعیت داد مراجعه کنید.

زمان انجام سونوگرافی سه بعدی

بهترین تصویر را در طول دوران بارداری با سونوگرافی سه بعدی داشته باشید :

در ادامه این بخش از نم نمک چند نکته وجود دارد که به وضوح و کیفیت تصویر جنین هنگام انجام سونوگرافی سه بعدی کمک می کند ؛ بهترین زمان برای دیدن صورت نوزاد متولد نشده از طریق سونوگرافی سه بعدی همانطور که در بالا توضیح داده شد بین 26 تا 30 هفتگی است.

قبل از انجام سونوگرافی ، مقدار زیادی آب بنوشید. نه کاملا قبل از قرار ملاقات ، بلکه سعی کنید از چند روز قبل حداقل دوتا سه لیتر آب بنوشید . نوشیدن آب کیسه آمنیوتیک را پاکسازی می کند و همچنین مطمئن می شوید مایع آمنیوتیک در اطراف نوزادتان وجود دارد.

اگر سونوگرافی بعد از دو یا سه بار نتیجه نداشت باید از اقدام مجدد برای سونوگرافی خود داری کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن