ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، اسباب کشـی کار دشواری است به خصوص هنگامی که مجبور باشید خودتان به تنهایی آن را انجام دهید. این کار نیاز به برنامه ریزی ، آماده سازی و بسته بندی وسایل دارد. علاوه بر آن باید وسایل خانه را بیرون ببرید و در ماشین قرار دهید. سپس آن را به منزل جدیدتان ببرید و تخلیه کنید.

عارضه ها و صدمه های ناشی از اسباب کشـی نادرست

اسباب کشـی کار دشواری است به خصوص هنگامی که مجبور باشید خودتان به تنهایی آن را انجام دهید. این کار نیاز به برنامه ریزی ، آماده سازی و بسته بندی وسایل دارد.عارضه ها و صدمه های ناشی از اسباب کشی نادرستعارضه ها و صدمه های ناشی از اسباب کشی نادرست

عارضه ها و صدمه های ناشی از اسباب کشی نادرست

علاوه بر آن باید وسایل خانه را بیرون ببرید و در ماشین قرار دهید. سپس آن را به منزل جدیدتان ببرید و تخلیه کنید. در طول روزی که اسباب کشـی دارید ، به صورت مداوم باید خم و راست شوید ، وسایل را هل دهید یا بکشید. مجموع این فعالیت ها بسیار سخت و طاقت فرسا می باشند و می توانند منجر به درد و آسیب های شدید بدن شوند.

انواع عارضه های ناشی از اسباب کشـی و نحوه پیشگیری از آنها

اسباب کشـی کاری است که نیاز به قدرت بدنی زیادی دارد و می تواند منجر به وارد آمدن صدمات جدی به شخص شود. این صدمات اجتناب ناپذیر هستند و رایج ترین آن ها شامل شکستگی ، در رفتگی ، بریدگـی و خراشیدگی می باشد.

صدمات وارد شده به کمر

عارضه ها و صدمه های ناشی از اسباب کشی نادرست

خم و راست شدن ، حمل وسایل سنگین و سایر فعالیت های مربوط به اسباب کشـی مستقیماً کمر را تحت تأثیر قرار می دهند و منجر به وارد آمدن صدمات جدی مانند کشیدگی عضلات و تاندون ، گرفتگی عصب سیاتیک و شکستگی مهره ها می گردند. البته هیچ کمـردردی به صورت قطعی نشانه این عارضه ها نیست و برای تشخیص این بیماری ها و صدمات به سی تی اسکـن ، تست نوار عصب و عضله ، MRI و اشعه ایکس صورت می گیرد.

چگونگی پیشگیری از صدمات کمر هنگام اسباب کشـی :

  • برای بلند کردن و حمل وسایل از روش هایی کمک بگیرید تا میزان فشار وارد شده بر روی کمر به حداقل برسد.
  • از تجهیزات و ابزار های حمل و اسباب کشـی استفاده کنید تا فشار کمتری به کمر وارد شود.
  • جعبه ها را به اندازه ای پر کنید که حمل آن ها آسان باشد و از سنگین کردن آن ها خودداری نمایید.

برای حمل وسایل سنگین از دیگران کمک بگیرید تا وزن وسایل بین شما تقسیم شود و فشار کمتری به هر فرد وارد گردد.

  • توانایی ها و عدم توانایی خود را در نظر بگیرید و با توجه به آن ها اقدام به حمل وسایل نمایید. فقط وسایلی را حمل کنید که مطمئن هستید حمل آنها به شما فشار وارد نمی کند.

صدمات زانو و مچ پا

عارضه ها و صدمه های ناشی از اسباب کشی نادرست

هنگام اسباب کشـی ناحیه پشت ، زانو و مچ پا نیز درگیر می شوند و در معرض فشار و آسیب قرار می گیرند.

صدمات زانو

مفصل زانو بیشترین حرکت را در بدن دارد و به هنگام اسباب کشـی نیز در معرض آسیب های جدی قرار می گیرد. استرس و کار سخت می تواند منجر به زمین خوردن و ضربه به زانو و در نتیجه رگ به رگ شدن ، دررفتگی و پارگی مینیسـک زانو گردد.

صدمات مچ پا

چرخاندن مچ پا حرکتی است که بارها در طول روز انجام می شود. چنانچه حین اسباب کشـی مچ پا با زاویه نامناسبی خم شود یا فشار زیادی بر آن وارد شود ممکن است رگ به رگ شود و صدمات جدی تری در پی داشته باشد.

چگونگی پیشگیری از صدمات زانو و مچ پا هنگام اسباب کشـی :

تمام مواردی که برای پیشگیری از آسیب کمر توصیه شد در مورد زانو و مچ نیز جواب می دهد. از جمله استفاده از ابزار و تجهیزات مناسب ، سنگین نکردن جعبه ها و سایر موارد. علاوه بر اینها چندین مورد دیگر نیز وجود دارد که می توان با کمک آنها مانع آسیب دیدن زانو و مچ پا شد. از جمله :

  • برای حمایت از زانو ومچ و کاهش فشار بر روی آن ها از زانوبند و مچ بند استفاده نمایید.
  • کفشی بپوشید که به خوبی از مچ پا محافظت می کند و مانع لیز خوردن یا زمین خوردن می شود.
  • موانع را از سر راه بردارید تا احتمال ضربه خوردن و آسیب به حداقل برسد.

صدمات شانه و گردن

فعالیت های مربوط به اسباب کشـی می تواند به شانه و گردن فشار وارد کند و منجر به رگ به رگ شدن و صدمه به ستون فقـرات فرد ، دررفتگی شانه ، پاره شدن عصب و شکستگی گردد.

صدمات وارد شده به گردن و شانه معمولاً بسیار دردناک می باشند و باید جراحی شوند.

چگونگی پیشگیری از صدمات شانه و گردن هنگام اسباب کشـی :

  • احتیاط کنید و مواظب باشید زمین نخورید.
  • استراحت کافی داشته باشید تا بتوانید به خوبی روی کار تمرکز کنید و از وارد آمدن فشار بر بدن خود جلوگیری نمایید.

صدمات ماهیچه

فعالیت های مربوط به اسباب کشـی ماهیچه ها را درگیر می کنند و می توانند باعث گرفتگی عضله ، کشیدگی ، رگ به رگ شدن ، پارگی ، کوفتگی یا خون مردگـی شوند.

  • کشیدگی عضلات. عضلات شانه ، کمر و همسـترینگ معمولاً در هنگام اسباب کشـی تحت فشار قرار می گیرند و در صورتی که بیش از حد از آن ها کار کشیده شود ممکن است دچار کشیدگی گردند. در این حالت فیبرهای عضله پاره می شوند و به دنبال آن تورم ، درد و اسپاسم عضلانی ایجاد می شود.
  • پارگی عضلات. پارگی عضلات نیز مانند کشیدگی ، کمر ، گردن ، شانه و پا را درگیر می کند اما خطرناک تر از آن است زیرا در صورت پاره شدن ، علاوه بر عضله ، به رگ های خونی نیز صدمه وارد می شود.
  • گرفتگی عضـلات. هنگام انجام فعالیت های جسمی شدید مانند اسباب کشـی که بدن به انرژی نیاز دارد اسید لاکتیک در ماهیچه ها جمع می شود و این مسئله موجب گرفتگی عضـلات و ماهیچه ها می گردد. گرفتگی معمولاً در ساق یا ران پا رخ می دهد.
  • کوفتگی عضلات. کوفتگی معمولاً خود را به صورت خون مردگـی و کبودی در پوست نشان می دهد و علت آن آسیب دیدن مویرگ ها حین انجام فعالیت می باشد.
  • پارگی رباط ها و تاندون ها. رباط ها و تاندون ها که استخوان ها را به یکدیگر و به ماهیچه ها وصل می کنند در صورتی که در معرض فشار و فعالیت شدید قرار بگیرند ممکن است دچار پارگی شوند و درد و تورم ایجاد نمایند.

چگونگی پیشگیری از صدمات عضلانی هنگام اسباب کشـی :

  • قبل از اسباب کشـی کمی حرکات کششی انجام دهید و بدن خود را گرم کنید. در غیر این صورت احتمال آسیب دیدن عضلات زیاد است و ممکن است دچار کشیدگی ، گرفتگی یا پارگی شوند.
  • بدن خود را هیدراته نگه دارید. در طول فعالیت آب مصرف کنید زیرا در صورتی که آب بدن کم باشد انعطاف پذیری عضلات کم می شود و خطر پارگی و گرفتگی آن ها وجود دارد.
  • در طول فعالیت استراحت های کوتاه داشته باشید تا عضلات ، رباط ها و تاندون ها تجدید قوا نمایند.
  • از تجهیزات مخصوص اسباب کشـی کمک بگیرید ، تا ماهیچه های بدن کمتر تحت فشار قرار بگیرند.

بریدگـی و خراشیدگی

بریدگـی و خراشیدگی هنگام اسباب کشـی بسیار زیاد اتفاق می افتد اما نسبت به صدمات دیگر خطر کمتری دارد. وسایل شکستنی ، ظروف شیشـه ای ، وسایل تیز و برنده ، لوازم آشپزخانه ، جعبه ابزار و وسایلی که گوشه های تیزی دارند می توانند باعث بریدگـی و ایجاد زخم یا خراشیدگی شوند. همچنین در صورتی که این وسایل در جعبه قرار دارند نیز باید احتیاط کرد زیرا ممکن است از جعبه بیرون بیفتند و به فرد صدمه بزنند.

چگونگی پیشگیری از بریدگـی و خراشیدگی هنگام اسباب کشـی :

استفاده از دستکش ها و لباس های ضخیم و مقاوم ، پیراهن آستین بلند ، کفش جلو بسته و مواردی از این قبیل می تواند از صدمه دیدن به هنگام اسباب کشـی جلوگیری نماید. وسایل تیز و برنده را ابتدا با یک چیز ضخیم بپیچید و سپس در بسته بندی قرار دهید. از جعبه های محکم برای حمل وسایل استفاده نمایید.

نکاتی که هنگام اسباب کشـی برای پیشگیری از آسیب دیدگی باید رعایت کرد :

علاوه بر نکاتی که تا به حال در مورد پیشگیری از آسیب دیدگی هنگام اسباب کشـی ذکر شد چندین اقدام دیگر نیز وجود دارد که باید به آن ها توجه کرد تا میزان صدمات را به حداقل رساند. از جمله :

1) از قبل برنامه ریزی کنید.

قبل از اسباب کشـی به پیش بینی های هواشناسی توجه کنید. موانع را با دقت بررسی کنید و حواستان به پله ها ، محیط های تنگ و درهای کوچک و باریک باشد. همچنین وسایل تیز و برنده و ظروف شکستنی را هم در نظر بگیرید و آن ها را با احتیاط جا به جا کنید.

2) با عجله کار نکنید.

عجله داشتن هنگام اسباب کشـی احتمال برخورد و تصـادف را بیشتر می کند. بنابراین سعی کنید آرام و خونسرد باشید و با احتیاط وسایل را جا به جا کنید تا از آسیب دیدگی و صدمه دیدن پیشگیری نمایید.

  • وقت بگذارید و به تمام جوانب کار فکر کنید و اقدامات پیشگیرانه انجام دهید.
  • به خود فرصت دهید تا با دقت کارها را به اتمام برسانید.
  • بین کار استراحت داشته باشید تا تجدید قوا کنید و تمرکز خود را بالا ببرید.

سخن پایانی

اگر شما فردی هستید که چندین سال است دچار عارضه های دیسک کمر ، درد زانـو ، گـردن درد و ... هستید ، نباید وسایل های سنگین بلند کنید زیرا اگر بخواهید از افراد حرفه ای در این زمینه کمک نگیرید باید هزینه های هنگفتی را پس از اسباب کشـی صرف درمان شدیدتر شدن عارضه های خود نمایید. بنابراین برای اینکه صدمات و عارضه های ناشی از اسباب کشـی را کم کنید از افراد حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن