مدیرعامل موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران گفت : اولین همایش خیرین دانشگاهی با هدف گردهمایی افراد علاقه مند به مسئولیت اجتماعی و تأمین نیازهای دانشجویان توسط موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران برگزار می شود.
اولین گردهمایی خیرین دانشگاهی با محوریت مسئولیت اجتماعی برگزار می شود
به گزارش نم نمک ، افسانه بیات ، مدیرعامل موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران ، امروز در نشست خبری اولین گردهمایی خیرین دانشگاهی اظهار کرد : در صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران ، هدف اصلی ساختن انسان است. این الگو در برنامه های جهاد دانشگاهی نیز در جریان است.![]()
وی افزود : امسال برای نخستین بار از بودجه دولتی برای صندوق قرض الحسنه استفاده شده است. این صندوق ، که 26 سال پیش به عنوان یک نهاد عمومی تأسیس شد ، طی 10 سال گذشته توانسته نیاز مالی 13،600 دانشجو را تأمین کند. در سال های اخیر ، با کمک اساتید دانشگاه و اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی ، منابع مالی صندوق تأمین شده و هیچ کمکی از خارج از دانشگاه دریافت نشده است.
مدیرعامل این صندوق همچنین بیان کرد : هدف اصلی صندوق ، معرفی نیازهای دانشجویان و بهره گیری از ظرفیت خیرین برای تأمین این نیازهاست.
وی در ادامه گفت : جهاد دانشگاهی از ابتدا به عنوان حلقه میانی میان صنعت و علم فعالیت خود را آغاز کرده است. این حلقه ، محیط امنی برای حضور دانشجویان فراهم و بستری شفاف برای حمایت از آن ها ایجاد کرده است.
بیات در پایان تأکید کرد : هدف از برگزاری این همایش خیرین ، استفاده از ظرفیت افرادی است که به مسئولیت اجتماعی علاقه مند هستند.
بیوگرافی افسانه بیات
افسانه بیات متولد ایران مدیرعامل موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران است.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)




















