رئیس صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حکم سیدرضا صالحی امیری تغییر کرد.
رئیس صندوق حفظ و احیا و بهره برداری اماکن تاریخی تغییر کرد
به گزارش نم نمک ، با حکم سیدرضا صالحی امیری ، وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی «برزین ضرغامی» به سمت سرپرستی صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی منصوب شد.![]()
پیش از این شهاب طلایی شکری عهده دار این مسولیت بود.
صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی به استناد ماده 114 برنامه چهارم توسعه ، در سال 1384 تشکیل شد و هیات امنای آن را وزاری راه و شهرسازی ، میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ، کشور ، تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، صنعت ، معدن و تجارت و اقتصاد تشکیل می دهند.
بیوگرافی برزین ضرغامی
برزین ضرغامی متولد ایران دارای دکترای جغرافیای سیاسی از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی است. در سوابق او به معاونت پارک ملی علوم و ف آوری های نرم و صنایع فرهنگی ، مدیرعاملی سازمان زیباسازی شهرداری تهران ، مشاور وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ، مدیرکل مرکز فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل خانه اندیشمندان علوم انسانی اشاره شده است.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)




















