سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از پیگیری حقوقی تحریف نام خلیج فارس توسط گوگل خبر داد و گفت : این موضوع از طریق مجامع بین المللی پیگیری خواهد شد.
تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می کنیم
به گزارش نم نمک ، حسین دلیریان - سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی - درباره تحریف نام خلیج فارس توسط برخی سکوهای بین المللی گفت : متاسفانه در روزهای اخیر ، برخی سکوهای بین المللی از جمله گوگل اقدام به تحریف نام تاریخی و کهن خلیج فارس کرده اند که البته این اقدام با واکنش جدی مردم ایران و حتی اعتراض برخی چهره های بین المللی مواجه شده است.![]()
وی افزود : مرکز ملی فضای مجازی به عنوان متولی حوزه فضای مجازی کشور ، اعتراض قاطع خود را نسبت به استفاده از عناوین جعلی و ساختگی برای «خلیج فارس» اعلام می کند و ما این اقدامات را تحریف عمدی یک واقعیت جغرافیایی و تاریخی تثبیت شده می دانیم که به نقض هنجارهای بین المللی در زمینه تثبیت اسامی جغرافیایی منجر می شود.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد : نام «خلیج فارس» برای هزاران سال در اسناد تاریخی ، نقشه ها و معاهدات بین المللی به طور پیوسته و جهان شمول به کار رفته است و توسط نهادهای معتبر بین المللی ، از جمله گروه متخصصین سازمان ملل متحد برای اسامی جغرافیایی که بر اساس قطعنامه 715 شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد تشکیل شده است ، به عنوان تنها نام مشروع برای پهنه آبی میان فلات ایران و شبه جزیره عربستان تأیید شده است.
دلیریان ادامه داد : همچنین ، هشتمین کنفرانس سازمان ملل متحد نیز در مورد استانداردسازی اسامی جغرافیایی ، بر برتری این نام تأکید کرده و اعتبار تاریخی ، جغرافیایی و حقوقی آن را مورد تأیید قرار داده است.
وی همچنین گفت : جمهوری اسلامی ایران استفاده از عناوین جعلی برای «خلیج فارس» را تعرض به هویت ملی خود و نقض اصول مندرج در بند سوم ماده 19 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی ، که احترام به حقوق دولت ها در امور نام گذاری جغرافیایی را الزام آور می داند ، تلقی می کند.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد : بر همین اساس ، مرکز ملی فضای مجازی قصد دارد موضوع این تحریف بزرگ را از طریق مراجع بین المللی به صورت حقوقی پیگیری کند. در همین راستا ، بزودی در یک نشست مشورتی و هماهنگی که به میزبانی معاونت حقوقی مرکز ملی و با حضور حقوقدانان مطرح و مشارکت نمایندگان دستگاه های حقوقی کشور برگزار می شود ، ابعاد حقوقی تحریف نام خلیج فارس ، بررسی و هماهنگی لازم میان دستگاه های مختلف انجام خواهد شد.
بیوگرافی حسین دلیریان
حسین دلیریان متولد 12 شهریور 1366 در تهران دبیر دفاعی سابق خبرگزاری تسنیم و خبرنگار دفاعی و کارشناس مسائل امنیتی دفاعی است.
![چهره های متولد و درگذشته 23 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/fc08cc4b0e011a38f0ece8dc1f6bb096_XL.jpg)





![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)










![بیوگرافی بازیگران مستند پا به توپ [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/458c876f947e66f7a546da2700c89477_XL.jpg)








