آخرین وضعیت ذخیره آب سدهای کشور امروز

وضعیت سدهای کشور

آخرین وضعیت سدهای کشور امروز و آخرین وضعیت ذخیره آب سدهای کشور و میزان ذخایر آب سدهای کشور و بزرگترین سد در حال ساخت ایران و بدترین سد ایران و وضعیت سدهای کشور و بزرگترین سد ایران به ترتیب و بزرگترین سدهای ایران و مهمترین سدهای ایران در نم نمک.

45 درصد مخازن سدهای کشور خالی است

بر اساس آخرین آمار از ابتدای سال آبی تا تاریخ 24 مردادماه از وضعیت سدهای کشور 45 درصد مخازن سدهای کشور خالی است.وضعیت سدهای کشوروضعیت سدهای کشور

به گزارش نم نمک ، بر اساس آخرین آمارها از شرکت مدیریت منابع آب ایران ، میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا 24 مرداد ماه ، معادل 46.25 میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل 27.38 میلیارد مترمکعب بوده ،  69 درصد افزایش داشته است.   

همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال قبل 18 درصد افزایش داشته است. حجم آب موجود مخازن اکنون 28.72 میلیارد مترمکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل 21.05 میلیارد مترمکعب بوده  36 درصد افزایش داشته است. حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ  55 درصد است که در مقایسه با حجم پرشدگی تا تاریخ 17 مردادماه (57 درصد) ، دو درصد کاهش یافته است.    

اما وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در 6 سد ، درصد همچنان میزان پرشدگی کمتر از 10 درصد است ، به طوری که همچنان سدهای لار ، دوستی ، طرق ، پانزده خرداد ، بارزو و ساوه کمتر از 10 درصد آب دارند و در مقابل 4 سد ، جگین ، آزادی ، دویرج و ایلام میزان پرشدگی آنها حدود 100 درصد است.  

همچنین ارتفاع کل ریزش های جوی کشور معادل 237.5 میلیمتر است. این مقدار بارندگی در دوره های مشابه درازمدت 239.7 میلیمتر و در دوره مشابه سال آبی گذشته 146.8 میلیمتر را نشان می دهد.  

نظرات
3 1
نظرات