محمدصادق معتمدیان با اشاره به وجود 67 بازارچه دائمی و 554 فروشگاه صنایع دستی در استان تهران ، گفت استان تهران با داشتن پنج نشان بین المللی یونسکو و 32 مورد اصالت ملی ، جایگاه خوبی در این حوزه دارد ، اما نیاز به افزایش خانه های صنایع دستی و حمایت های بیشتر احساس می شود.
حمایت از صنایع دستی راهکاری برای رونق اقتصادی در استان تهران است
به گزارش نم نمک ، محمدصادق معتمدیان ، استاندار تهران بعد از ظهر پنجشنبه در نشست فعالان صنایع دستی جنوب شرق استان تهران که با حضور رئیس جمهور ، در فرمانداری ورامین برگزار شد ، با تقدیر از زحمات مسئولان برای برگزاری این سفر ، به ارائه آمار و نکاتی درباره وضعیت صنایع دستی در استان پرداخت و اظهار داشت : در استان تهران 13 هزار کارگاه تولیدی فعال و 16 هزار هنرمند دارای مجوز اشتغال در حوزه صنایع دستی وجود دارد ، متأسفانه بسیاری از هنرمندان به دلیل مشکلات اقتصادی از چرخه فعالیت خارج شده اند و نیاز است برای بازگرداندن آن ها چاره اندیشی اساسی صورت گیرد.![]()
مقام عالی دولت در استان تهران با اشاره به وجود 67 بازارچه دائمی و 554 فروشگاه صنایع دستی در استان تهران ، افزود : استان تهران با داشتن پنج نشان بین المللی یونسکو و 32 مورد اصالت ملی ، جایگاه خوبی در این حوزه دارد ، اما نیاز به افزایش خانه های صنایع دستی و حمایت های بیشتر احساس می شود.
وی با بیان مزیت های شهرستان های جنوب شرقی تهران در حوزه صنایع دستی ، گفت : بافت های داری ، شیشه و آبگینه ، پوشاک سنتی ، صنایع چوبی ، چرم ، سفال و سرامیک از جمله صنایع دستی برتر این منطقه هستند. برای رفع مشکلات هنرمندان ، نیاز است شرکت های تسهیل گر در امر صادرات و واردات وارد شوند تا هنرمندان بتوانند با تمرکز بر تولید ، از چالش های اقتصادی رهایی یابند.
استاندار تهران با تأکید بر لزوم بازاریابی و حضور در نمایشگاه های بین المللی ، افزود : متأسفانه محصولات بی کیفیت کشورهایی مانند هند ، چین و پاکستان جای صنایع دستی ایرانی را در بازارهای داخلی و جهانی گرفته اند. ایجاد بازارچه های دائمی در نقاط پرتردد و حمایت از بیمه اجتماعی هنرمندان از جمله اقدامات ضروری برای رونق بخشیدن به این حوزه است.
معتمدیان در پایان با اشاره به موفقیت های الگویی مانند مدرسه هدایت در ارومیه ، خواستار واگذاری ابنیه تاریخی به هنرمندان برای ایجاد مراکز صنایع دستی شد و گفت : با همکاری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری ، می توانیم صنایع دستی را به یکی از محورهای اصلی توسعه اقتصادی استان تبدیل کنیم.
بیوگرافی محمدصادق معتمدیان
وی متولد سال 1349 در کرمانشاه است ، مدرک کارشناسی اقتصاد و کارشناسی ارشد مدیریت را از دانشگاه ارومیه در استان آذربایجان غربی و عضویت در شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور و ریاست شورای سیاست گذاری موسسات آموزشی پژوهشی در شمال غرب کشور و مدیریت ارشد دولتی وزارت اطلاعات در استان های آذربایجان غربی و ایلام و استانداری خراسان جنوبی را در کارنامه خود دارد.
معتمدیان پاییز 1397 به عنوان استاندار خراسان جنوبی عازم بیرجند و سال 1400 استاندار خراسان رضوی شد.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)








![بیوگرافی مهران سماک با ناگفته ها [زندگینامه]](/media/k2/items/cache/54de47b83d34f8b6fc3afe5e54ef0ea7_XL.jpg)











