رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر لزوم ایجاد یک کشور فلسطینی غیرنظامی که نوار غزه را هم شامل شود ، تأکید کرد.
محمود عباس : خواهان یک کشور فلسطینی غیرنظامی هستیم
به گزارش نم نمک ، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز-شنبه- در سخنانی تصریح کرد : تأکید ما بر این است که یک کشور فلسطینی غیرنظامی که نوار غزه را شامل شود ، تشکیل دهیم.![]()
وی در دیدار با «یوهان وادفول» وزیر امور خارجه آلمان افزود : ما آماده برگزاری انتخابات سراسری هستیم که گروه های سیاسی و کسانی را که به برنامه ها و تعهدات سازمان آزادی بخش و قوانین بین المللی پایبند نیستند ، شامل نخواهد شد.
رئیس تشکلات خودگردان فلسطین تأکید کرد این انتخابات شامل «گروه ها و افرادی که اصل کشور واحد و قانون یکپارچه و سلاح قانونی را به رسمیت نمی شناسند» ، نخواهد شد.
عباس تأکید کرد اولویت اکنون آتش بس فوری و دائمی ، تسریع در ارسال کمک های بشردوستانه برای پایان دادن به جنگ گرسنگی و آزادی اسراست.
وزیر خارجه آلمان هم بر اهمیت به دست گرفتن کنترل نوار غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین پس از پایان جنگ تأکید کرد و مدعی شد : دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان) تنها نهاد مشروع نماینده فلسطینیان است و مشارکتش در بازسازی نوار غزه ضروری است.
بیوگرافی محمود عباس
محمود عباس مشهور به ابومازن متولد 15 نوامبر 1935 رئیس دولت فلسطین و تشکیلات خودگردان فلسطین از 2005 است.



![چهره های متولد و درگذشته 17 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/f4e6bf09979f66d56d750ef031f7c53f_XL.jpg)


![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)





![بیوگرافی والیبالیست های زن ایرانی [عکس همسر]](/images/up/231/659.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/659.jpg?width=290&height=290)