مریم عباسی نیکو متهم به سب النبی کیست؟ + بیوگرافی

اخبار مریم عباسی نیکو

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، مریم عباسی نیکو و فوت مریم عباسی نیکو و سب النبی مریم عباسی نیکو و بیوگرافی مریم عباسی نیکو و اخبار مریم عباسی نیکو و حواشی مریم عباسی نیکو و مریم عباسی نیکو کیست و مریم عباسی نیکو کجاست و چه خبر از مریم عباسی نیکو و مریم عباسی نیکو اهل کجاست و مریم عباسی نیکو در بیمارستان و علت مرگ مریم عباسی نیکو و درگذشت مریم عباسی نیکو در نم نمک.

بیوگرافی مریم عباسی نیکو متهم به سب النبی

مریم عباسی نیکو متولد 1360 و دارای دو فرزند است که نام دخترش بیتا شفیعی است. او ساکن شاهین شهر است.اخبار مریم عباسی نیکواخبار مریم عباسی نیکو

مریم عباسی نیکو متهم به سب النبی شده است.

اتهام سب النبی مریم عباسی نیکو

در قوانین جمهوری اسلامی ، مجازات اتهام «سب النبی» ، اعدام تعیین شده و این موجب نگرانی خانواده مریم عباسی نیکو شده است. پرونده مریم عباسی نیکو به شعبه سوم بازپرسی شاهین شهر داده شده و در این گزارش آمده که انتساب اتهام «سب النبی» به او ، در پی فعالیت این شهروند در فضای مجازی بوده است. مریم عباسی نیکو متهم به سب النبی در خطر اعدام است.

بر اساس ماده 262 قانون مجازات اسلامی ، هر کس به پیامبر اسلام یا یکی از پیامبران عظام (نوح ، عیسی ، موسی و ابراهیم) دشنام دهد یا به آنها توهین کند» ، با عنوان «سب النبی» (توهین کننده به پیامبر) به مجازات اعدام محکوم می شود.

همچنین مطابق ماده 263 قانون مجازات اسلامی ، لازمه تحقق این جرم «وجود قصد ، عمد ، و اراده» فرد مرتکب است و اگر «از روی اشتباه یا سهوا یا در حالت خشم و عصبانیت یا عدم آگاهی از معنی کلمات» حرفی بزند که توهین قلمداد می شود ، مرتکب «سب النبی» نشده است.

نظرات
0 0
نظرات