مهدی مقسومی خبرنگار کیست؟ + بیوگرافی

مهدی مقسومی خبرنگار

به تازگی ویدیویی در شبکه های اجتماعی وایرال شده که خبرنگار برون مرزی ایران در نشست کمیته حقیقت یاب سازمان ملل در ژنو ، سعی می کند که به زبان انگلیسی سوالی از سارا حسین ، رئیس جلسه ، بپرسد.

مهدی مقسومی خبرنگار الان کجاست؟

مهدی مقسومی برای طرح یک سوال به زبان انگلیسی در شبکه های اجتماعی وایرال شده است. او در وبگاهش خود را اینگونه معرفی کرده است :   «سلام! من مهدی مقسومی؛ خالق حقوقدانان هوشمند ، مدیر مسئول خانه حقوق و صاحب امتیاز سلام قانون ، فعال در اکوسیستم حقوقی کشور؛ مدرس و مبدع دوره آموزشی مهارت های نرم ویژه جامعه حقوقی تحت عنوان حقوقدانان هوشمند و مدیر مسئول نخستین آژانس خبری تخصصی حقوق در ایران هستم.»مهدی مقسومی خبرنگارمهدی مقسومی خبرنگار

به تازگی ویدیویی در شبکه های اجتماعی وایرال شده که خبرنگار برون مرزی ایران در نشست کمیته حقیقت یاب سازمان ملل در ژنو ، سعی می کند که به زبان انگلیسی سوالی از سارا حسین ، رئیس جلسه ، بپرسد.

این تلاش خبرنگار برای صحبت به زبان انگلیسی در حالی بود که سارا حسین متوجه سوال او نشد و از از وی خواست که بار دیگر آن را تکرار کند. این ویدیو واکنش های گسترده ای در فضای مجازی به همراه داشته و برخی کاربران این اتفاق را به عنوان گاف خبرنگار ایرانی تلقی کرده اند.

پس از دست به دست شدن این ویدیو در فضای مجازی ، اکنون رزومه عجیب این خبرنگار قابل توجه است!


بیوگرافی مهدی مقسومی

مهدی مقسومی متولد ایران خبرنگار برون مرزی ایران است.

نظرات
0 0
نظرات