وزیر فرهنگ و ارشاد دولت مسعود پزشکیان کیست؟ + بیوگرافی

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت مسعود پزشکیان کیست؟ + بیوگرافی

سیدعباس صالحی با کسب رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت چهاردهم انتخاب شد

سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ دولت چهاردهم شد

سیدعباس صالحی با کسب رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت چهاردهم انتخاب شدوزیر فرهنگ و ارشاد دولت مسعود پزشکیان کیست؟ + بیوگرافیوزیر فرهنگ و ارشاد دولت مسعود پزشکیان کیست؟ + بیوگرافی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز- چهارشنبه 31 مرداد ماه- در پایان بررسی صلاحیت و برنامه های وزیران پیشنهادی با اکثریت آرا به وزارت سیدعباس صالحی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت چهاردهم موافقت کردند.

صالحی 272 رای از 288 نماینده حاضر کسب کرد.

دکتر سیدعباس صالحی متولد 1343 در مشهد و فرزند مرحوم آیت الله میرزا حسن صالحی (متوفی 1396) است. علامه محمدرضا حکیمی درباره پدر سیدعباس صالحی می گوید : «یکی از علمای صالح از نظر علم و عمل ، ساده زیستی و تواضع وخدمت پنجاه ساله ، جناب آقای آیت الله حاج سید حسن صالحی خراسانی هستند که بنده حدودا از زمان مصدق با ایشان آشنا هستم ، ایشان همیشه در حال درس و تدریس بوده اند.

سیدعباس صالحی دانش آموخته علوم حوزوی و در دانشگاه نیز فلسفه خوانده است ، در دو حوزه علمیه مشهد و قم در محضر آیات عظام وحید خراسانی ، جواد تبریزی ، سید عزالدین زنجانی ، میرزا علی آقا فلسفی و دیگران تلمذ کرده؛ هرچند لباس روحانیت به تن ندارد. صالحی همچنین در مباحث فلسفی از محضر استادان ابراهیمی دینانی ، انصاری شیرازی ، جوادی آملی و حسن زاده آملی بهره برده است. او از سال 1370 تاکنون دروس مرتبط با فقه و فلسفه و کلام اسلامی را در حوزه و دانشگاه تدریس کرده است.

سوابق اجرایی
  • عضو هیات مدیره و هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی از سال 76 تاکنون (5 دوره)
  • عضویت در شورای «مهندسی فرهنگی» (شورای عالی انقلاب فرهنگی) از 85 تا 87
  • عضو حقیقی شورای فرهنگ عمومی و مدیرمسئول و سردبیر برخی از نشریات علمی و فرهنگی کشور
  • معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

سیدعباس صالحی در دولت یازدهم به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد و در 28 مهر 1395 بعد از استعفا وزیر وقت فرهنگ به سرپرستی این وزارتخانه منصوب و به این ترتیب در 17 مرداد 1396 از سوی حسن روحانی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و توانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد.

وی از 18 خرداد 1401 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان نماینده ولی فقیه در موسسه اطلاعات و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول این روزنامه منصوب شد.

صالحی همچنین ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی را نیز بر عهده دارد.

نظرات
نظرات