اتگار کرت ، نویسنده سرشناس اسرائیلی ، در یادداشتی تند علیه سیاست های دولت نتانیاهو تأکید کرد که ادامه جنگ غزه تنها به کشتار و گرسنگی مردم و گروگان گیری بیشتر می انجامد و خواستار اتحاد جهانی برای توقف فوری این جنگ شد.
هشدار نویسنده اسرائیلی درباره جنگ در غزه
به گزارش نم نمک ، اتگار کرت که بیشتر برای نگارش داستان های کوتاه ، داستان های مصور و فیملنامه شناخته می شود ، در واکنش به شرایط بحرانی در غزه گفت : «جنگ در غزه باید همین حالا متوقف شود. این جنگ باید بیش از یک سال پیش ، در ماه های ابتدایی ، زمانی که پیشنهادی برای یک توافق جامع آزادی گروگان ها روی میز نتانیاهو بود ، پایان می یافت. پایان دادن به جنگ ، جلو کشتار و گرسنگی روزانه مردم غزه را خواهد گرفت و گروگان های اسرائیلی را به خانه بازخواهد گرداند. تمام نظرسنجی ها نشان می دهد که اکثریت قاطع اسرائیلی ها از آتش بس دائمی حمایت می کنند ، و آن ها تنها کسانی نیستند که چنین خواسته ای دارند.»![]()
این نویسنده ادامه داد : «از اروپا و آمریکا گرفته تا استرالیا و چین ، مردم جهان قحطی و مرگ در غزه را می بینند و پایان این کابوس را می خواهند. اما نتانیاهو همچنان بر مسیر خود پافشاری می کند. او 15 ماه پیش به رأی دهندگانش وعده داد که «یک قدم تا پیروزی کامل» فاصله دارد ، اما اکنون ما را به سوی آنچه برخی اعضای دولتش جنگ ابدی می نامند ، می کشاند.»
به گزارش لوموند ، این نویسنده منتقد سیاست های رژیم اسرائیل همچنین اظهار کرد که نتانیاهو در حالی که اسرائیل را به ارتکاب جنایات جنگی به نام «دموکراسی» سوق می دهد ، توجه بین المللی را به خود جلب کرده ، اما از نظر او ، همه می توانند هر چقدر می خواهند فریاد بزنند. از اعتراضات گسترده در خیابان های اسرائیل تا دادگاه بین المللی لاهه ، صدای مخالفان برای توقف این جنایات و بی عدالتی هاست.»
این نویسنده که نگارش داستان هایی چون «راننده اتوبوسی که می خواست خدا باشد و چند داستان دیگر» (2004) ، «ازخود بی خود شدن نمرود» (2006) ، «دلتنگی برای کسینجر» (2008) ، «دختر روی یخچال» (2008) ، «چهار داستان» (2010) و «به ناگه ، کسی در می زند» (2012) را در کارنامه دارد ، در سال 2010 جایزه شوالیه هنر و ادب فرانسه را دریافت کرد.
بیوگرافی اتگار کرت(Etgar Keret)
اتگار کرت متولد 20 اوت 1967 نویسنده ، اسرائیلی است. وی به زبان عبری رمان ، داستان کوتاه و فیلم نامه می نویسد. وی هم چنین چند فیلم کوتاه و بلند نیز کارگردانی کرده است؛ که از این فیلم ها می توان به عروس دریایی اشاره کرد.

زندگی شخصی
- همسر : شیرا گفن
- فرزندان : لو کرت
- والدین : اورنا کرت ، افرایم کرت
![چهره های متولد و درگذشته 18 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/bfddd4a4563fdb7d72781f82cba549dc_XL.jpg)





![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)





