ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، شما با گفتن جمله "من می دانم" مغز خود را برای یادگیری اطلاعات جدید خاموش میکنید. همانطور که آموزش را متوقف می کنید، شروع به تضعیف خود می کنید.

سندرم من می دانم چیست؟ علل ، علائم و درمان چگونه است؟

نکات و ترفندهای کوچکی طراحی شده اند تا شما را یک قدم به سوی هدفتان سوق دهند.برای افزایش شانس موفقیت ، باید به یادگیری ادامه دهید.همانطور که در گسترش دانش خود پیش می روید ، بیشتر درباره خودتان و روش های موفقیت مطالعه کنید و یاد بگیرید. اولین قانون موفقیت این است که؛ هرگز ادعا نکنید که همه چیز را می دانید.سندرم من می دانم چیست؟ + علل ، علائم و درمانسندرم من می دانم چیست؟ + علل ، علائم و درمان

سندرم من می دانم چه مفهومی دارد؟

شما می توانید به هزاران وبلاگ سر بزنید ، کتاب بخوانید و به منابع دیگر رجوع کنید تا چیزی یاد بگیرید. در دنیای مدرن ، مردم با یک کلیک در معرض دانش فراوان قرار می گیرند. با دسترسی آسان به دانش ، خطا به وجود میاید.

خواندن بعضی از وبلاگها و یا کتاب ها شما را تبدیل به متخصص نمی کند. شما نباید نتیجه گیری کنید که همه چیز را برای ایجاد تغییرات می شناسید و می دانید.

همیشه یک اتاق برای یادگیری عادات سالم وجود دارد ، نحوه برنامه ریزی عادات غذایی و برنامه ریزی تناسب اندام با توجه به نیازهای شخصی و اهداف وجود دارد.

من همه چیز را میدانم

سندرم من می دانم یعنی چه؟

شما با گفتن جمله "من می دانم" مغز خود را برای یادگیری اطلاعات جدید خاموش میکنید. همانطور که آموزش را متوقف می کنید ، شروع به تضعیف خود می کنید. اگر به فرد چاقی پیشنهاد می کنید که تغییراتی را در برنامه ورزشی و غذایی خودش ایجاد کند ، فرد ممکن است بگوید "من می دانم".

افرادی که تصور می کنند همه چیز را می دانند ، آمادگی ذهنی کافی برای ایجاد تغییرات را نخواهند داشت ، زیرا آنها دارای یک نظر ثابت هستند و آماده پذیرش چیزهای جدید نمی باشند.آنها تغییرات را انجام نمی دهند و همیشه از شکست خود متعجب هستند.

توصیه می کنید افراد حرکات هوازی را انجام دهند که ضربان قلب را بالا ببرد تا چربی سوزی صورت گیرد. بسیاری از تحقیقات ثابت کرده اند که ، حرکات هوازی بهترین روش برای سوزاندن چربی های عمیق ذخیره شده است. اما در این روش هم چربی هم عضله سوزانده میشود.

در بسیاری از موارد چنین اتفاقاتی رخ می دهد که در آن فردی با ذهنیت ثابت ، آماده یادگیری چیزهای جدید نیست ، زیرا معتقدند که همه چیز را می دانند.

سندرم دانستن

من می دانم چه بلایی سر افراد می آورد؟

با عمل به اینکه همه چیز را میدانید خود را محدود میکنید؟

هنگامی که به اندازه کافی می دانید ، شروع به تجزیه و تحلیل همه چیز بر اساس دانش خود میکنید. چنانچه در این بخش از نم نمک گفته شده است شما در نهایت با چند راه حل روبرو خواهید شد و احتمالا به دنبال راه حل های کامل نخواهید رفت. راه حل اثبات شده برای ارائه نتایج بهتر و سریع تر نادیده گرفته می شود و اهداف به جای تلاش و پشتکار ، به تأخیر می افتند یا به شکست می رسند.

برای مثال :

برای از دست دادن وزن ، سوختن کالری ها مهم است ، در حالی که ورزش بهترین راه برای سوختن کالری است.بر این اساس ، اگر تمرکز خود را صرف تمرین کنید و به رژیم غذایی بی توجهی کنید ، نتیجه نمیگیرید.

زیرا تغذیه مهمترین بخش رسیدن به تناسب اندام است ، زیرا 70 تا 80 درصد نقش را ایفا می کنند.با این حال ، ورزش نباید به آرامی انجام شود.

فرصت هایی که برای یادگیری باز می شود :

شما باید همیشه باید برای یادگیری چیزهای جدید آماده باشید.همانطور که یادگیری را ادامه می دهید ، دانش و مهارت های خود را گسترش دهید.شما می توانید عادت های جدید یاد بگیرید ، که اینگونه دیدگاه شما متفاوت میشود.

بسیاری از امکانات فراهم خواهد شد و شما در زمان محدود پیشرفت چشمگیری میکنید.یادگیری را ادامه دهید و به دنبال پیدا کردن امکانات جدید باشید.

برای یادگیری آماده باشید

چگونه من می دانم های دروغین را کنار بگذاریم؟

پیشنهاد کارشناس برای رهایی از من می دانم های دروغین :

1. برای یادگیری ، ذهن باز داشته باشید :

قبل از پایان دادن به هر کاری ، افق دانش خود را گسترش دهید. در مورد موضوع مورد نظر خود تحقیق کنید. رژیم غذایی ممکن است مزایای بسیاری را وعده دهد ، اما باز کنجکاو باشید و همه امکانات را بسنجید . رژیم غذایی ممکن است خوب باشد اما ممکن است دارای نقاط ضعف نیز باشد.

بهتر است زمان را صرف تحقیق کنید ، به جای از دست دادن زمان و افسوس خوردن چیزهای جدید یاد بگیرید.یک تحقیق کوتاه و نظر یک متخصص می تواند وقت و تلاش شما را ذخیره کند و زودتر به هدف برسید.

2. آماده باشید که اشتباه کنید :

احساس خجالت میکنید وقتی در زمینه ای که فکر می کردید متخصص هستید ، شکست بخورید.برای یادگیری چیزهای جدید ، شما باید نظر دیگران را قبول کنید.اجازه ندهید ترس از اشتباه کردن شما را از یادگیری چیزهای جدید محروم کند و همیشه یادگیری را در آغوش بگیرید.

ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است

بهترین راهکارها برای رفع سندرم من می دانم

5 نکته برتر برای خلاص شدن از سندرم "من می دانم"

1.تلاش خود را با هدف خود تطبیق دهید.

2. بدانید که با شکست ها و موفقیت ها برخورد میکنید.

3.کوچک و آهسته شروع کنید و اگر ضروری است ، از پایه همه چیز را یاد بگیرید.

4.یک هدف خاص را تعیین کرده و آنها را اندازه گیری کنید.

5. پیشرفت منطقی داشته باشید و میزان آن را حفظ کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن