ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، به طور کلی سه راه برای کار کردن در کشورهای دیگر وجود دارد که در ادامه بخش کار و زندگی نم نمک به هر یک از آنها اشاره می کنیم.

چطور میتونم در خارج از ایران کار پیدا کنم؟

در سال های اخیر با توجه به افزایش قابل توجه جوانان تحصیل کرده در داخل ایران و کمبود فرصت های شغلی مناسب برای آنها ، چگونگی کار کردن در خارج از کشور به دغدغه بسیاری از افراد تبدیل شده است. همچنین با توجه به اینکه با کار کردن در خارج از ایران می توانید درآمد ارزی خود را پس انداز کنید ، حتی اگر اقامت کشور مقصد را دریافت نکنید ، می توانید پس از بازگشت به ایران سرمایه زیادی را برای خود اندوخته باشید.چطور در خارج از ایران کار پیدا کنم؟ + 3 روشچطور در خارج از ایران کار پیدا کنم؟ + 3 روش

اما کار پیدا کردن در خارج از کشور و نحوه دریافت ویزای کشورهای مختلف ، دشواری ها و پیچیدگی های خاص خود را دارد و تنها در صورتی در این مسیر به موفقیت خواهید رسید که اطلاعات صحیح و دقیقی از قوانین کشورهای دیگر داشته باشید.

به طور کلی سه راه برای کار کردن در کشورهای دیگر وجود دارد که در ادامه به هر یک از آنها اشاره می کنیم.

چطور در خارج از ایران کار پیدا کنم؟ + 3 روش

1.دریافت پیشنهاد شغلی یا جاب آفر

اگر شما از یک کارفرمای معتبر در کشور دیگری پیشنهاد شغلی داشته باشید ، می توانید با نامه ای که از کارفرمای خود می گیرید و تهیه دیگر مدارک لازم ، برای دریافت ویزای کشور مقصد اقدام کنید. هر کشور در این زمینه قواعد و اصول مخصوص به خود را دارد که شما و کارفرمای مورد نظرتان باید آنها را رعایت کرده باشید. به عنوان مثال در آلمان فقط برای مشاغلی می توانید اقدام کنید که در لیست سفید (White List) این کشور هستند. همین قاعده در دانمارک نیز وجود دارد و شغل شما باید در لیست مثبت (Positive List) این کشور موجود باشد.

در کنار این مسأله کارفرمای شما نیز باید شرایط خاصی داشته باشد. مثلا در کشور کانادا فقط کارفرمایانی می توانند برای شما جاب آفر صادر کنند که دارای مجوز LMIA باشند. از طرف دیگر کارفرما باید اثبات کند که در کشور خودش نتوانسته فردی مناسب برای شغل مورد نظرش را پیدا کند. از این جهت برای مهاجرت کاری به دیگر کشورها باید ابتدا قوانین آن کشور را به دقت بررسی کنید و سپس برای آن اقدام نمایید.

2.ویزای جستجوی کار

بعضی از کشورهای دنیا با توجه به اینکه در زمینه های شغلی خاصی با کمبود شدید نیروی کار مواجه هستند ، برای متقاضیان مختلف ویزای جستجوی کار (Job Seeking Visa) صادر می کنند. مزیت این روش این است که شما تا قبل از دریافت ویزا نیازی به پیدا کردن کارفرما ندارید و می توانید بدون داشتن جاب آفر ویزای کشور مقصد را دریافت کنید. در حال حاضر کشورهای آلمان و افریقای جنوبی با شرایط ساده ای این ویزا را صادر می کنند و به خصوص برای رشته های فنی مهندسی فرصت های شغلی زیادی در این کشورها وجود دارد.

3.مهاجرت از طریق برنامه های نیروی متخصص

راهکار دیگری که برای کار کردن در کشورهای دیگر وجود دارد ، مهاجرت کاری از روش نیروی متخصص (Skilled Worker) است. در این روش شما وارد یک برنامه امتیازبندی مهارتی می شوید و بر اساس چهار فاکتور اصلی سن ، مدرک تحصیلی ، مدرک زبان و سابقه کار امتیازاتی دریافت می کنید. اگر امتیاز شما به حد نصاب مناسب برسد می توانید برای این روش درخواست دهید. مزیت بزرگ این روش این است که از ابتدای ورود ، اقامت دائم کشور مقصد را دریافت می کنید و خیالتان از بابت ماندن در آن کشور راحت خواهد بود.

در حال حاضر کشورهای کانادا ، استرالیا و نیوزیلند این برنامه امتیازبندی را دارند که می توانید با محاسبه امتیاز مهاجرت کاری خود ، شرایط مهاجرت کاری از این طریق را بیشتر بررسی کنید.

به عنوان مثال فردی که سن کمتر از 30 سال ، مدرک تحصیلی فوق لیسانس و سه سال سابقه کار دارد ، می تواند با گرفتن یک نمره آیلتس خوب ، به راحتی اقامت دائم کانادا را دریافت کند و مانند یک فرد کانادایی وارد بازار کار این کشور شود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن