ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، بازی دوز و نصب بازی دوز و بازی دوز و بازی دوز گوگل و خرید بازی دوز و بازی دوز ۴تایی و بازی دوز حرفه ای و بازی دوز چهارتایی و دانلود بازی دوز سه تایی و اصول و قوانین بازی قدیمی دوز و آموزش کامل بازی دوز و انواع مختلف بازی دوز و نکات مهم بازی دوز و راه های مناسب برای برنده شدن در بازی دوز.

آموزش بازی دوز حرفه ای و ترفندهای بردن آن

از بازی های نوستالژیک دیگر که قرار است در این بخش از نم نمک به شما کاربران عزیز معرفی کنیم بازی سنتی دوز می باشد که در گذشته روی زمین یا کاغذ انجام می گرفت و امروزه به صورت نرم افزار در خیلی از گوشی های اندرویدی موجود است. این بازی یکی از سرگرمی های لذت بخش و هیجان انگیزی است که در دورهمی ها و میهمانی های خانوادگی بسیار کاربرد دارد و شما به جای اینکه مدام سرتان در گوشی باشد می توانید با بازی دوز لحظاتی را در کنار عزیزانتان به خوشی و شادی سپری کنید.آموزش بازی دوز حرفه ای و ترفندهای بردن آنآموزش بازی دوز حرفه ای و ترفندهای بردن آن

آموزش بازی قدیمی دوز

در ابتدای کار باید طرح این بازی روی زمین یا کاغذ رسم شود توجه داشته باشید که به واسطه ترسیم چند خط ساده روی کاغذ ایجاد می شود. بعد از اینکه طرح بازی تعیین و مشخص شد 2 نفر می توانند بازی را شروع کنند. ابزارهای مورد نیاز این بازی دو سری مهره هستند که یا از جنس چوب و یا از جنس سنگ می باشند. به طور معمول در دوز های بزرگ دوازده مهره لازم است و در دوزهای کوچک تر سه مهره مورد استفاده قرار می گیرد.

برای ترسیم این طرح بایستی یک مربع کشیده شود و از میانه هر ضلع به وسط ضلع مقابل متصل شود ، به همین ترتیب مشاهده می کنید که یک علامت مثبت در وسط مربع پدیدار شد و علاوه بر آن برای قرارگیری سنگ یا چوب ها 9 جایگاه نیز به وجود می آید. یکسری از افراد در پیاده سازی طرح اولیه دوز اقدام به متصل کردن قطرهای مربع به یکدیگر نیز می کنند. در روش دوز 12 تایی بایستی سه مربع داخل یکدیگر رسم شود و گوشه های مربع بزرگتر به یکدیگر وصل شوند. پس از اینکه یک جایگاه 12 تایی داشته باشید حتما باید وسط ضلع های مربع کوچک داخلی را به وسط ضلع های مربع بزرگ خارجی متصل کنید و به این ترتیب جایگاه 24 تایی ایجاد می کنید.

پس از ترسیم طرح مورد نظر ، یک نفر اقدام به شروع بازی می کند و اولین مهره را گذاشته و مهره ها یک در میان در جایگاه خود قرار می گیرند. چنانچه کسی موفق به پر کردن 3 خانه در یک راستا و یک خط شود می تواند یکی از مهره های حریف را از گود بازی حذف نماید. البته بایستی به این نکته توجه داشت که در بازی سه تایی با روی خط قرار گرفتن سه مهره بازی به اتمام میرسد و دلیل این اتفاق ، آن است که مهره های حریف به عدد دو رسیده و دیگر نمی تواند بازی را ادامه دهد ، اما در بازی 12 نفره بازی تا زمانی که عدد مهره های حریف به 2 برسد ادامه خواهد داشت.

بازی دوز

انواع مختلف بازی دوز

در اینجا سعی داریم به معرفی انواع مختلف روش ها جهت بازی دوز بپردازیم. روش هایی که برای بازی دوز در نظر گرفته شده است عبارتند از : بازی دوز 3 تایی ، بازی دوز 6 تایی ، بازی دوز 12 تایی. در ادامه به تشریح این روش ها با جزئیات کامل پرداخته شده است.

بازی دوز به روش سه تایی

اگر بخواهیم با جزئیات کامل آموزش دوز با روش سه تایی را به شما کاربران ارائه دهیم باید بگوییم این بازی فکری توسط دو نفر انجام می شود و شباهت بسیار زیادی به بازی "تیک تاک تو" یا "ایکس او" دارد. ابتدا برای بازی با این روش نیاز به یک صفحه با شش مهره در رنگ های متفاوت دارید. بازیکنان با رعایت نوبت و به ترتیب مهره های خود را روی صفحه بازی بچینند و هر بازیکن اجازه چیدن 3 مهره به ردیف دارد و بایستی از ردیف شدن مهره های حریف جلوگیری کند. چنانچه یکی از بازیکنان موفق به ردیف کردن سریع سه مهره باشند برنده مسابقه محسوب می شوند. ناگفته نماند که این مهره ها را به صورت مورب هم می توان چید.

نکات بازی دوز

بازی دوز به روش 6 تایی

برای انجام بازی دوز 6 تایی نیز به یک صفحه بازی و 12 مهره با رنگهای متفاوت نیاز دارید. روش بازی در این نوع چیزی شبیه دوز سه تایی می باشد و بازیکنان بایستی مهره خود را ردیف کرده و از ردیف شدن مهره های حریف خود جلوگیری به عمل آورند و در نهایت برنده بازی همان کسی است که سریعتر از طرف مقابلش سه مهره خود را به ردیف چیده است.

بازی دوز به روش 12 تایی

چنانچه میخواهید کمی حرفه ای تر این بازی را انجام دهید ما روش دوازده تایی را به شما پیشنهاد می کنیم ، این مدل نیز شبیه مدل سه تایی انجام می گیرد و به صورت دونفره ولی کمی پیچیده تر بازی می شود و برای بازی به این روش بایستی فکر بیشتری بکنید و زمان بیشتری برایش صرف شود.

برای شروع این بازی بایستی یک مقوا و 24 عدد مربع در دو رنگ متفاوت مهیا کنید. پس بازیکنان بایستی مهره های خود را به ترتیب روی صفحه قرار داده به طوری که مهره هایشان ردیف شود و مانع ردیف شدن مهره های حریف شوند. در این روش چنانچه هر بازیکنی بتواند سه مهره خود را در یک ردیف جای بدهد می تواند یکی از مهره های طرف مقابل خود را از دور بازی حذف کند و این پروسه تا زمانی ادامه می یابد که یکی از بازیکنان به عدد دو برسد و به این نکته توجه داشته باشید که به هیچ عنوان تا زمانی که مهره های بازیکن رقیب به 2 عدد نرسیده هرگز اجازه بلند کردن مهره های خود از صفحه بازی را ندارید و فقط می توانید مهره های خود را به خانه خالی مجاور منتقل کنید و در نهایت چنانچه مهره های بازیکنی زودتر از بقیه به عدد دو رسید بازنده بازی محسوب می شود و فرد دیگر برنده است.

آموزش بازی دوز

نکات طلایی بازی دوز

- مهمترین تفاوتی که در مورد دوز سه تایی و 12 تایی وجود دارد این است که در بازی دوز سه تایی می توانید مهره ها را از جایگاه خود جابجا کرده و جای خالی دیگری بگذارید اما در بازی دوز 12 تایی تا وقتی که مهره های دست بازیکن بیش از 3 به باشد هیچ کس حق ندارد مهریه خود را بلند کند فقط این حق را دارد که مهره را در مکانهای خالی مجاورش قرار دهد.

- جدا از این در بازی دوز 12 تایی چنانچه یکی از بازیکنان سه مهره خود را ردیف کرد باید از آن مهره های حریفش کم کند که هنوز وارد بازی نشده است نه از آن مهره هایی که داخل بازی است.

- بازی دوز هم به صورت سه تایی و هم به صورت 6 تایی و هم به صورت 11 تایی و 12 تایی می تواند اجرا شود که در هر کدام از آنها تعداد مهره ها متفاوت و بازی کمی پیچیده تر است.

جالب ترین ترفند ها برای برنده شدن در بازی دوز

چنانچه علاقمند به برنده شدن در بازی دوز هستید حتما باید به چند مورد مهم توجه ویژه ای داشته باشید.

- چنانچه مهره ها را طوری بچینید که از هر دو طرف قابلیت ردیف شدن وجود داشته باشد دیگر حریفتان قادر به چیدن مهره ها نیست پس لطفا این موضوع را مد نظر قرار دهید.

- تلاشتان این باشد که حریف خود را در موقعیت دفاعی قرار داده و زمانی که این موقعیت را برای او پیش بیاورید تمرکزش بهم خورده و کمتر می تواند ذهن خود را مدیریت کند.

- توصیه می کنیم بازی را به جای اینکه از مرکز صفحه آغاز کنید ، از صفحه های خالی که در گوشه و کنار وجود دارد ، شروع کنید چرا که با این کار موجب گمراهی حریفتان خواهید شد و احتمال خطا از طرف او بسیار بالا است.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن