در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، رکورد فروش افتتاحیه تاریخ سینمای ایران و رکورددار فروش افتتاحیه تاریخ سینمای ایران و میزان رکورد فروش افتتاحیه تاریخ سینمای ایران و بیشترین فروش در افتتاحیه تاریخ سینمای ایران در نم نمک.
رکورد فروش افتتاحیه تاریخ سینمای ایران شکست
فیلم سینمایی «هتل» به کارگردانی مسعود اطیابی و تهیه کنندگی محمد شایسته که از 5 مهرماه اکران خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز کرده است ، توانست از همان روز نخست به صدر فروش روزانه سینماها برسد و در اکران افتتاحیه خود ، رکورد تازه ای در جذب مخاطب و فروش رقم بزند.![]()

این فیلم سینمایی تاکنون و با گذشت 4 روز از آغاز اکران ، توانسته 90 هزار تماشاگر را به سینماها بکشاند و به مرز فروش 5 میلیارد تومان برسد. این پرفروش ترین افتتاحیه تاریخ گیشه سینمای ایران محسوب می شود.
«هتل» که در ادامه موفقیت مسعود اطیابی پس از فیلم های «تگزاس» ، «دینامیت» ، «انفرادی» و «بخارست» راهی سینماها شده است؛ روایت یک هتل پرماجرا و مهمان های ناخوانده اش است که پس از ورود دو مرد و چهار زن ، موقعیت های چالش برانگیزی را رقم می زند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده : «کی بهشت رو ول می کنه بره جهنم؟!…»
پژمان جمشیدی و محسن کیایی زوج اصلی این فیلم را تشکیل می دهند و ریما رامین فر ، صدف اسپهبدی ، مه لقا باقری ، غلامرضا نیکخواه ، مریم وحید زاده ، فرزانه قاسم زاده ، جواد پولادو سام نوری نیز در آن نقش آفرینی می کنند.
«هتل» توسط پخش شایسته فیلم در سینماها اکران می شود.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)




















