ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، فیلم های سینمایی ایرانی و فیلم های سینمایی ایرانی که نامشان رنگ است و فیلم های سینمایی ایرانی با نام رنگ ها و نام رنگها در نام فیلم سینمایی و فیلم سینمایی قرمز و فیلم سینمایی آبی و فیلم های سینمایی معروف ایرانی را در نم نمک ببینید.

فیلم های سینمایی ایرانی که نامشان رنگ است

در میان فیلم های سینمایی بسیاری که تاکنون در ایران ساخته شده اند نام برخی از آنها برگرفته از رنگهای طبیعت است. این اتفاق در سینمای جهان نیز رخ داده و فیلم های سه گانه کیشلوفسکی (آبی ، سفید ، قرمز) مطرح ترین آنها است.فیلم های سینمایی ایرانی که نامشان رنگ استفیلم های سینمایی ایرانی که نامشان رنگ است

برخی از فیلم ها با دلایل خاصی نامگذاری می شوند مانند عشق ، ترس ، خیالپردازی و .... . یکی از مهمترین فیلم هایی که نمایانگر عشق و شورانگیزی است فیلم قرمز می باشد. در ادامه فیلم هایی که با نام رنگ ها ساخته شده اند را معرفی می کنیم.

فیلم سینمایی قرمز

فیلم سینمایی قرمز به نویسندگی و کارگردانی فریدون جیرانی در سال 1377 ساخته شد و در آن زمان سر و صدای زیادی به پا کرد. این فیلم عشق جنون آمیز ناصر ملک با بازی محمدرضا فروتن به هستی مشرقی با بازی هدیه تهرانی را نشان می داد. کمند امیرسلیمانی ، سعید پیردوست ، شهره سلطانی ، توران مهرزاد و سیامک اشعریون از بازیگران فیلم قرمز بودند.

هدیه تهرانی و محمدرضا فروتن در فیلم قرمز

هدیه تهرانی و محمدرضا فروتن در فیلم قرمز

فیلم سینمایی آبی

فیلم آبی به نویسندگی و کارگردانی حمید لبخنده در سال 1379 با بازی هدیه تهرانی ، بهرام رادان ، حسن جوهرچی ، جمال اجلالی و شیلا خداداد اکران شد. داستان این فیلم که با تصادف بهرام رادان و هدیه تهرانی در فیلم آغاز شده و ازدواج مصلحتی آنها را شامل می شد. مهتاب با بازی هدیه تهرانی و ارسطو با بازی بهرام رادان نماد عشق بعد تلافی ، لجبازی و ازدواج هستند. این دو در رستورانی با نام فیلم با یکدیگر قرار می گذاشتند.

بهرام رادان و هدیه تهرانی در فیلم آبی

بهرام رادان و هدیه تهرانی در فیلم آبی

فیلم سینمایی خاکستری

خاکستری به کارگردانی مهرداد میرفتاح و نویسندگی تهمینه میلانی با نقش آفرینی مهناز افشار ، رامبد شکرآبی ، افسانه بایگان ، حسن جوهرچی و محمدرضا شریفی نیا در سال 1379 اکران شد.

این فیلم با ورود مهناز افشار در نقش بیتا به تهران آغاز شده و نگرانی ها و ترسهای خانواده او را نشان می دهد که این رفتارها با تصمیم او در ازدواج با رامبد شکرآبی در نقش فرهاد به اوج می رسد. نام رنگ خاکستری را می توان نماد ترس و نگرانی در این فیلم دانست.

رامبد شکرآبی و مهناز افشار در فیلم خاکستری

رامبد شکرآبی و مهناز افشار در فیلم خاکستری

فیلم سینمایی صورتی

صورتی به کارگردانی و نویسندگی فریدون جیرانی که اختلافات زن و شوهری را مانند فیلم قرمز اما نوع طنز نشان می دهد. رامبد جوان ، میترا حجار ، فقیهه سلطانی و رضا شفیعی جم از بازیگران فیلم صورتی بودند که در سال 1381 اکران شد.

این فیلم برخلاف فیلم سینمایی قرمز ، پایان خوشی داشت و زن و شوهر به زندگی خود بازگشتند.

رامبد جوان و میترا حجار در فیلم صورتی

رامبد جوان و میترا حجار در فیلم صورتی

فیلم سینمایی سپید و سیاه

سپید و سیاه نام فیلمی به کارگردانی قاسم جعفری و نویسندگی پریسا شمس و قاسم جعفری با نقش آفرینی مهرداد صدیقیان ، مهشید افشارزاده ، شهرزاد کمال زاده ، صدرالدین شجره و نگین معتضدی در سال 1388 ساخته شد.

این فیلم درباره جوانی به نام فرید است که پیش از مهاجرت به سراغ دخترانی می رود که نشانه ای از عشق گمشده ای او را دارند.

شهرزاد کمالزاده و مهرداد صدیقیان در فیلم سپید و سیاه

شهرزاد کمالزاده و مهرداد صدیقیان در فیلم سپید و سیاه

فیلم سینمایی زرد

فیلم زرد به کارگردانی مصطفی تقی زاده با بازی بهرام رادان ، شهرام حقیقت دوست ، ساره بیات ، بهاره کیان افشار ، مهرداد صدیقیان ، آنهایتا درگاهی و متین ستوده در سال 96 اکردان شد. در این فیلم بهرام رادان و ساره بیات در نقش یک زوجی هستند که برای اختراع خود به ایتالیا دعوت می شوند اما اوج گرفتن بیماری بهرام رادان در فیلم ، اتفاقات مختلفی را به وجود می آورد. رنگ زرد را می توان به حال و هوای بیماری مرد داستان مرتبط دانست.

شهرام حقیقت دوست و ساره بیات در فیلم سینمایی زرد

شهرام حقیقت دوست و ساره بیات در فیلم سینمایی زرد

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
20%

نظر دادن